436

Антишистовак

преди 12 години

Ето нещо в десятката от Владо Трифонов: ШИСТОВ ГАЗ-ПАРИ-ПОЛИТИКА в svobodata

435

аВ

преди 12 години

75% от българите подкрепят проучванията за шистов газ в България ПРИ ГАРАНЦИИ ЗА ЕКОСРЕДАТА. Така зададен въпроса си е ясно манипулиране. То фактите са, че шистов газ и гаранция за екосреда не може да има, но като питат така с гарантиране и хората се объркват и отговарят, че не е проблем.

434

Не,благодаря

преди 12 години

За 23% намаление на цената ще плащате после повече за вода,за лекарства..и пак ще си останат отровените земите ни.НЕ на шистовия газ,Америка благодарим за загриженоста,но нямаме нужда да ни тровите така нагло!

433

Дълбоко вярващ

преди 12 години

Аз вярвам в Снежния човек, Неси, Мокеле Мбембе и в социологическите проучвания! Толкоз! А, с днешна дата - Парламентът забрани проучванията за шистов газ...

432

Ben

преди 12 години

НАРОДЕ????

431

Анонимен

преди 12 години

или от торент саитовете

430

ко40 от село

преди 12 години

Христо БотевПАТРИОТ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

429

Анонимен

преди 12 години

Гледайте филма Gasland/Газланд в известните видео сайтове за да видите за какво става думи и какво са причинили на хората в америка. Шистовия газ им е донесъл болести,замърсена вода, и запустиняла природа. Който има желание нека гледа,в този филм се крие цялата истина която ни "спестяват"

428

dampi0

преди 12 години

напишете адреса на ютуб в адрес бара и копираите долното след наклонената черта *******/

427

dampi0

преди 12 години

Гледайте хора,без значение какъв е цвета на кожата ви,религията ви и националността ви! Вижте какво ви чака,ако позволим добива на шистов газ да се случи!

426

не на шистовия газ

преди 12 години

Вижте + и - на постинг 1 и 2! Къде са тия навитаци за шистов газ?

425

Анонимен

преди 12 години

"при гаранция за екосреда"...над 18 са били, така ли?? На мен ми се струва, че се говори за деца, които вярват в приказка...Такава гаранция и НАТО, ООН и Евросъюза заедно не могат да дадат....

424

Анонимен

преди 12 години

Браво на ик. министерство,просто....ама разбира се че 1000 души са достатъчни за да се покрие мнението на няколко милиона българи!!! Това е чудесна представителна извадка...Смешници!

423

Аман от лъжци

преди 12 години

Позор!Я там Бойко да сезира ЦвъЦвъ, БОБ, ДОТ, МОТ и всички останали служби да установят дали статистика правил анкетата не е взел нещо под масата...за да занижи от истинските 100% до установените 75.Но ние си знаем, 100% че в основата на това лъжливо твърдение стои интереса на политиците и комисионните които ще гушнат.НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ОТРОВЯТ И ЗЕМЯТА ТИ...НАРОДЕ????Достатъчно е, че отровиха живота ти, убиха мечтите ти, унизиха родителите ти, и прокудиха децата ти....НАРОДЕ????

422

Анонимен

преди 12 години

Агенция ЕСТАТ да ви е********************************* нещастници мръсни!! Откъде ги изкопахте тез резултати от ************** а!? Продажници мръсни, тези измислени проучвания и проценти си ги заврете отзад!! Не,на добива на шистов газ!!!!!

421

ко40 от село

преди 12 години

Малките свои честолюбия и разлики на мнения да оставиме настрана и да пожертваме пред олтара на Отечеството си! Стефан Стамболов

420

Анонимен

преди 12 години

Въпроса е кой е дал на проучващите телефоните на които да звънят.

419

за ko40 von selo

преди 12 години

Има много вярно в думите ти. Gerlain правят парфюмите си с българска роза, българските домати са били най-скъпите по френските тържища (били, защото вече ги няма), боровинките и малините се продават 15-17 евро килограма...Това бутиково и биоземеделие би било много по-печелившо...ама трябва да се работи...ние предпочитаме да дадем да ни копаят дупки в задния двор защото е най-лесно...

418

Анонимен

преди 12 години

това е най-най-най-фалшивото проучване.

417

ko40 von selo

преди 12 години

през комунизма искахме да сме на върха в тежката индустрия, сега искаме да сме енергийни ТИТАНИ. щом атомната енергия е най евтина и вече имаме централа и дори излишен ток и го продаваме, защо ми е газ. тока сваля и количеството въгл. диоксид. голямо лапане ще пада, аз пък ще продавам ***, да може предварително да си миете дупенцата