11

abc

преди 12 години

kak 6te se otyrve evropa ot USA kogato sa pionki v cialata shema na tezi koito dvijat sveta? evropa, na dne6no vreme e ni6to bez USA. typite evropeici se hvanaha na vydi4kata za edina evropa :)) hahahaha evropeiski 6tati s USA pari :)))) po-typi par4eta ne sym vijdal. :))) italianskia korab potyna predi niakolko dena, se 6te potyni i evropeiskiat korab :)))) SKA4AITE V LODKITE MI6OCI :))))

10

Чичо

преди 12 години

На крив *** вълната му пречи! За половин трилион гръцки и трилион и половина неплатими, невръщаеми италиански борчове, още толкова испански и ирландски, още толкова френски и белгийски, португалски, още не се вдига шум за германските... за това агенциите ли са виновни? И като си направиме наши, да ни крепат рейтинга надървен, кво ше стане с борчовете - ше се върнат сами? Хахаха!

9

Анонимен

преди 12 години

Цяла Европа трябва да подкрепи Германия в стремежа й да спаси еврото и сигурността на Европа като цяло. Това не е борба за еврото, това е борба за независимостта на Европа от САЩ и нейните спекуланти на борсите. Действайте фрао, интелигентните европейци ще ви подкрепят! Аз със сигурност!

8

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че ЕС категорично им забрани да се произнасят на тея рейтингови агенции. Сега трябва да ги санкционира. Трябва да ги съди и да забрани достъпа на "експертите" им в Европа. Само шантажират и формират обществени нагласи. На кой му е притрябвала оценката им? Ако не търгуваш с Европа и не продаваш тук, то питам тогава - къде? Смисъла на дипломатическите мисии - чужди и наши е именно този, да се следи обстановката, да се анализира и да се трасират търговски и бизнес пътеки.

7

Сорос 2

преди 12 години

"едва имат време да си поемат дъх" от постоянните спекулации!

6

Сорос

преди 12 години

Разбира се, че не хамерикански рейтонгови агенции и международни спекуланти като Сорос, да си играят със съдбата на милиони европейци, но въпроса е дали ще им позволят същите тези!

5

Az

преди 12 години

Тази идея трябваше да е осъществена отдавна!!! Но по-добре късно, отколкото никога. Дано само не се откажат

4

Европецки социализъм

преди 12 години

Чрез самозадоволяване към прогрес. Направо забранете рейтинговите агенции.

3

До 1

преди 12 години

:))) Все тая - ще те управляват европейски *** :)))

2

Анонимен

преди 12 години

"Германският министър на външните работи Гидо Вестервеле се обяви за създаване на европейски рейтингови агенции."Да. А въпроса е какъв рейтинг ще дадат на САЩ? Z-? Щото по-нисък няма? :) И хамериканците мислите, че ще стоят и ще позволят това? Хм. Оптимисти сте.

1

Анонимен

преди 12 години

Много правилно решение, много им се иска да американските *** да управляват и Европа, трябва да се отървем от влиянието им!