389

DO 500

преди 12 години

Ти от политическата полиция на Боко ли си или просто си ?

388

БАЧКАТОР

преди 12 години

Искам детето ми и другите деца да растат здрави в тая държава, а не разни *** за пари да я превръщат в пустиня. А ти с главните букви върви си майна.

387

Да ,бе бачкаторе...

преди 12 години

..всеки си взима своето!ТИ ЗА ДУПЕ ЛИ РАБОТИШ...ИЛИ ЗА ПАРИ?!!!...и Аз да съм---и Аз нема да ти бачкам за ..бейдава...!ЗА "МЕРСИ" ---НИКОГО ВЕЧЕ НЕ ТЪРСИ....мой съвет!

386

venci

преди 12 години

какво още трябва да се случи, това което се случва не е ли достатъчно, глупави ли са някои хора че не го разбират или ината е повече от акъла

385

ЕЙ ,БАЧКАТОРЕ..

преди 12 години

....Е , АКО БЕШЕ РУСНАК---ТИ ПРЪВ ЩЕШЕ ДА МУ ОБЛИЖЕШ ***...ПО "БРАТСКИ" ,НАЛИ..???!!Е ,...НЯМА ДА ИМАШ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ--ТИЯ , НЕ СА НИ "БРАТЯ"...!ПРОСТО СИ ГЛЕДАТ БИЗНЕСА--А ,НИЕ ИНТЕРЕСА!ТИ ...СИ НАМЕРИ ДРУГИ ***....АРАБСКИ ,НАПРИМЕР..ХА,ХА,ХАААА....!

384

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ей гледай какви сме опаки българите, значи американецът дошъл да си напълни банковата сметка от шистов газ а ние вместо да си жертваме природата , житото, и здравето за благото на Ю ЕС ЕЙ, ги псуваме и протестираме срещу тях (както впрочем и цяла Европа ).

383

Цветан Караилиев

преди 12 години

Навсякъде трябва да се избягват излишните разходи.Държавата незабавно трябва да спре да дава пари на плюещите неграмотни креслювци от псевдоекоорганизациите,работещи за руските интереси,и най-вероятно и финансово поддържани от тях!Енергийната ни независимост е гадна за тези,които искат да ни извиват ръцете,примера от недалечното минало оше е пресе!

382

за 482

преди 12 години

Проста пръчко, какво става с отработеното гориво според тебе? Знаеш ли че вече руснаците не го приемат обратно и сега се съхрабява под вода във АЕЦ Козлодуй?

381

И тея са като онея

преди 12 години

Тея нещастници май ще излязат по-алчни и от предните "тройни" наглеци.Дружно съсипаха живота ни, унищожиха мечтите ни и прокудиха децата ни, а сега са на път да унищожат и земята ни.....ЗА НЯКОЛКО КОМИСИОННИ В ПОВЕЧЕ.Нещастници!

380

до ЧЕРНОБИЛ

преди 12 години

Защо говориш простотии. Смятам се за природозащитник, макар да не членувам в никаква организация. Не съм членувал в БКП и съм изключен от ДКМС.Човече, тъкмо който милее за природата, трябва да е най-върл ПРИВЪРЖЕНИК на АЕЦ.НЯМА НИКАКВО ЗАМЪРСЯВАНЕ!!!!!Не е като коминочистача ТЕЦ. Разбира се, че е най-добре ВЕЦ, но в БГ НЯМА ГОЛЕМИ ВОДИ С ПОСТОЯНЕН ОТТОК.Не се заблуждавай с ток от вятър и слънце. На тоя етап на технологиите цената на киловатчас е 10 - 15 - 20 пъти по-скъпа.Спасението е в АЕЦ

379

Анонимен

преди 12 години

не са срещу атомната централа защото е руска,следователно последното нещо което ги интересува е екологията и безопасността

378

чернобил

преди 12 години

в света няма природозащитници привърженици на атомната електроенергия и строителството на атомни централи,само т.н. природозащитници у нас са заизводите са ясни

377

дюлгер

преди 12 години

Същите, които днес истерично крещят и обвиняват протестиращите, че са комунисти, преди 20 години заклеймяваха капитализма!Вие, които днес се правите на големи приятели на Америка утре ще донасяте на Китай и ще веете пак червеното знаме! Не на шистовия газ! Не на продажните, корупционни сделки!

376

Анонимен

преди 12 години

не са срещу атомната централа защото е руска,следователно последното нещо което ги интересува е екологията и безопасността

375

дани

преди 12 години

тези които са срещу проучванията би трябвало да са и срещу атомната централа,при нея също няма 100 % сигурност, а при сериозна авария си отива цялата страна с всички насзащо ли не са срещу аеца

374

Умерен

преди 12 години

Русофиликте посрещаха Фобус - Грунт днес :) ,но понеже ги е срам от поредния резил го маскираха ,като анти - шистово/америкаНСКО МЕРОПРИЯТИЕ

373

Анонимен

преди 12 години

Номер 473 нека да прочете малко повече информация и да говори само, когато има нужната компетенция. Не знам кое отделение е завършил, но определено още не е дорасъл, за да коментира такива важни неща, засягащи здравето и живота на хората в България! Освен това аз лично се дразня, ако ме обвинят в русофилство!

372

не съм политик

преди 12 години

Чиста вода = живот! Чиста Земя! Не на ГМО! Майната им на всички продажници!

371

Анонимен

преди 12 години

ТЕЗИ КОИТО СТАЧКУВАТ ПРОТИВ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА ШИСТОВ ГАЗ ИМ ПЛАЩАТ ОТ БСП, А НА БСП ИМ ПЛАЩАТ ОТ МОСКВА. НЕИЩАТА СА ПРОСТИ. РУСИЯ ИСКА ДА СМЕ ВЕЧНО ЗАВИСИМИ ОТ ТЯХ И ДА УГОЯВАМЕ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ, ДА РАБОТИМ ЗА ТЯХ КАТО КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ.

370

аз

преди 12 години

Много странно е всичко. Цял народ е против шистовия газ, а Бойко е " за". Нали все пак ние сме гласували за Бойко? Ние сме гласували за него, за да може той да изрази нашата цялостна воля, а не личните си желания. Какво иска? Хората да умрат от рак ли? Другия път няма да гласувам, щом гласът ми не се чува!!!!!!!