115

kamadev8

преди 11 години

sega bocko trebe da im navre diunerite na arabite v temno mesto

114

анти авремин

преди 12 години

ДГД евреи, мангсти и мургавелите.

113

Месия- стар евреин

преди 12 години

Самата *** мешиах е срязала червения кабел...

112

Анонимен

преди 12 години

тва са некви измишльотини, саркози е сънувал кошмари, нали и той е от това потеклокво ше стане ако бнт съобщи че същото се е случило на еврейски туристи пред айфеловата кула, *** доказвай после че не е така

111

според мен пък

преди 12 години

тея се сбъркаха

110

Анонимен

преди 12 години

Казвате "мръсни евреи", а вие да не би да сте чисти българи. Бас държа, че ако повечето коментирали се изследват ще излязят с хунско, куманско, гагаузко, сердийско, одриско, а някои дори с *** ДНК в себе си. Какви българи, като от прабългарите е останало почти само името?

109

Анонимен

преди 12 години

Много скъпи ни излизат тия туристи.Абе не стига, че са дошли в тази смотана забравена от бога, огрухана и въшлива ***, пък и се назландисваш. Дано туризмът ни претърпи крах, като не ти е важен да те видя тогава! То и без това малко са лудите, които ще предпочетат БГ пред една Италия, Гърция, Френска Ривиера, Испания, Словения и дори Хърватска.

108

Анонимен

преди 12 години

И какво против имате евреите, може би, че разбират повече от бизнес и знаят от къде да пестят и са разумни ли? Докато някои "истински" българи само пилеят и малкото пари, които изкарат по кръчми и *** баш като ***, а после реват по форумите как нямат пари. А за интернета и компютъра как имаш пари?

107

Анонимен

преди 12 години

Антисемитъци прости! За малко арабелите да взривят автобус на територията на България, да загинат може би невинни Българи (да пази Б-г), а вие, простакели загубени, продължавате да плюете по Евреите. Няма такива *** просто.... Направо ме смайвате някой път колко не знаете къде се намирате. Язък че сте Българи и сте бъдещето на нацията, *** ***..

106

българин

преди 12 години

Еврейски гадове,всичките да ви изтрепят дано!!!!

105

.

преди 12 години

Г Л У П О С Т И.....

104

кмхб

преди 12 години

Хаха тоя сериал спрях да го гледам :),аре

103

Замислен

преди 12 години

Тук чета много коментари. Кои конспиративни,кои обвинителни. И все пак след толкова обвинения към евреите пак им правите евала ,като пишете толккова за тях . Заслужават ли да се говори за тях ?!?!?!?!?

102

Анонимен

преди 12 години

Нима има нормален човек който да отрича Холокоста

101

ДС-бар до 99

преди 12 години

Конспиративните теории са теории,като всички други!Не бързай с отхвърлянето,те не са случайни,а повечко мисли!Луди "за" и "против"-наспорил Господ!-но ти не си луд,нали!?:)

100

До 99

преди 12 години

Ало конспиративния сега *** и с купи книгата на алфред лилиентал чист евреин от семейство на равини "Израел на каква цена " и я прочети се едно знаеш нещо повече от него имаше над 200 гостина рожденния му ден само от израел а същите неща ги твърдеше и равина който отиде на среща с ахмединеджаб за конференцията наречена "Холокоста измамата на 20 век"да не и ти като древно заветния исав да си се продал за паница леща.Сигурен ли си че не е неква схема за да върнат туристите и да отидат на другаде

99

Пффф

преди 12 години

НЕ ВЯРВАМ НА ГЛУПОСТИТЕ ВИ ЕВРЕИ СКАПАНИ !!!!

98

arabin do 85

преди 12 години

*** hic li ne si vidql kakvo pravqt izreelskite voyski kak ubivat deca za tqh si vtrostepenen covek zostoto nesi ot tqh trqbva da gi n...ma tozi svqt hay hi....er

97

Анонимен

преди 12 години

Толкова зор заради един автобус туристи. Заради 30 туриста трябва да се вземат мерки като за олимпийски игри. Много скъпи ни излизат тия туристи.

96

Анонимен

преди 12 години

Сложил съм бъди спокоен, но ми е писнало от конспиративните теории на някои тук .