60

До Б

преди 12 години

Бат Бесмъртнии ето ти куеста :)!1.Успокой хората2. Занеси вода на крайните квартали.3.Предотврати напускането на туристите.4. възстанови електрозахранването , накажи дървото заради което е паднал стълба5. Възстанови движението на лифта.

59

...

преди 12 години

Зимата идва ... подсилете Вала.

58

НордЛендс

преди 12 години

Скайрим на живо :)Грабвайте кой квот има и бегом по планините :)Управлението на държавата ни е уникално никъде в света няма такава наглост.Бедствено положение обявили , еми защо не оправихте далекопроводите пътищата защо няма нормална техника която не се разхожда зимата с вдигнато гребло на снегорина , и прави някак си по-честички зачиствания а не да си стои по седянките.писна ми Данък за незнам си кво си , винетки незнам си кви си други глупости. Хора събудете се! Това не е нормално!

57

ТЕРВЕЛ

преди 12 години

докога ще я търпиме местната администрация създадена за да ни пречи .тези ги подбират от психиатричните клиники .няма да спрът докато не останат 2-3 човека в държавата.айде бе бойко кво ги чакаш ...въъъъън некадърниците

56

Анонимен

преди 12 години

...бедствено положение в Чепеларе...Спомням си, че през 1941 г. В Ленинград бе обявено по-лекото обсадно положение... Вече втори ден градът е без електрозахранване, а в отделни квартали е прекъснато и водоснабдяването...Немската авиация бомбардира града, но Чепеларе не се предава!

55

Анонимен

преди 12 години

Обявиха бедствено положение в Чепеларе...Това не беше ли в България, отличничката на Европа? Конгрпатюлейшънс, кьопоолар!

54

Анонимен

преди 12 години

местни избори искам да ви кажа сменявайте гиведнага и така следващите да си правят сметката че краденето върви и с малко работа

53

Анонимен

преди 12 години

е сега тия чепеларците дето ги е изненадал снега да се хванат за ръце и едно хоро до дяволската дупка и от там ...право в дупката ..ей родопски *** ако сте хора веднага

52

rumen221

преди 12 години

ЩО... ТАКА, БЕ ЛЕНЧЕ???НАЛИ БЕШЕ ГОТОВА, НАЛИ ЩЕШЕ ДА ЛОВИШ СНЕЖИНКИТЕ ОЩЕ ВЪВ ВЪЗДУХА- ЗАЩО НЯМА БАРИЕРИ ЗА СПИРАНЕ ДВИЖЕНИЕТО В НАЧАЛОТО НА ПРОХОДИТЕ (...КАКТО БЕШЕ ПО "ТАТОВО" ВРЕМЕ...) И КАКТО Е В АВСТРИЯ...?- ЗАЩО НЯМА БУФЕРНИ ПАРКИНГИ...?- ЗАЩО ТИР-ОВЕТЕ СЕ ДВИЖАТ ПРЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ...?- ЗАЩО НЯМА РОТОРНИ СНЕГОРИНИ...?- ЗАЩО ЧИСТЕНЕТО, ПО ДОГОВОР, ЗАПОЧВА 1 ЧАС СЛЕД СПИРАНЕ НА СНЕГОВАЛЕЖА - А КОГАТО ВАЛИ 2 ДНИ...?- ЗАЩО ЗА СНЕГОРИНИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ТРАКТОРИ "ДТ.75" ОСТАНАЛИ ОТ ВРЕМЕТО НА СТАЛИН...?!?!?!?!?- ЗАЩО НАРЯЗАХТЕ ВИСОКОПРОХОДИМИТЕ ВОЕННИ МАШИНИ И СЕГА САМО МИГАТЕ КАТО МИШКИ В ТРИЦИ?- СЕГА КАТО ОЧИСТЯТ ПЪТЯ (ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ПЪТ И ПЪТНА ЛЕНТА), В ПРИСЪСТВИЕ НА СТАДО МЛАДИ ЖУРНАЛИСТКИ ЛЕНТИЧКА ЩЕ ПРЕРЕЖЕ ЕДИН:- ***, ***, ОТ БАНКЯ

51

с.

преди 12 години

Вместо да циврите вземете и си купете по един генератор бе!Не са чак толкова скъпи!Лично аз,ако живея в място с постоянни проблеми с тока точно така ще постъпя!Не е нужен супер мощен генератор за да захрани хладилник,фризер и така нататък!Бантустанска му работа!

50

тод79

преди 12 години

В Чепеларе мога да седя и без ток в на бати Стефчо кръчмата Рожен точно над тенис кортовете!Изкарвам седмица!На тези цени супер!Поздрави на Чепеларе февруари идваме!

49

Дядо Петър

преди 12 години

Вече разбрах как можем да се спасим от ежеминутните медийни изяви на Рапона!КАТО ПРЕДИЗВИКАМЕ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ.(Спомнете си как се скри за няколко дена в миша дупка, когато прехвалената южна дъга на околовръсното шосе в София се наводни, а изпрати даскалицата да се оправя).

48

Анонимен

преди 12 години

''Туристите масово напускат хотелите в Чепеларе в разгара на скисезона''E нека им!Казах им аз лятото,че ще се молят за туристи.Има господ и той вижда всичко!Отидох в Пампорово извън сезона лятото.Минах през центъра с колата и нямаше жива душа,освен двама полицаи в една патрулна джипка.Търсех сладолед,но на човешки цени,а там надценка има и на ''Делта''.Та продължих напред не видях друг магазин и обръщам.Хоп полицая ме спира.Бил съм карал обратно в еднопосочна улица и фиш.Общината им наредила.

47

до: х** по доло

преди 12 години

а на мен ще ми е много интересно да те видя как ще се подмиеш или какво ще ядеш и как ще си легнеш вечерта в 6, от няма и какво да правиш или как ще отидеш да вземеш хляб от магазина, при тези пътища и липсата на хляб, хората се справят ама ти надали!!!!!!!!!!

46

Бай ви х*й

преди 12 години

Ще ми е много интересно всички сървайвъри дето пишат тук, как едно време на баба им хвърчилото и други глупости, останат 2 дена без ток и вода! Сигурно ще ги чуе и глухия цар!

45

Анонимна

преди 12 години

Живея в Чепеларе и положението наистина е бедствено, извинете, но 2 дена без ток и вода, какво да говорим, тока спря в петък вечерта и дойде преди час, а водата може би утре, да не говорим за развалените храни в хладилници и фризери на почти всяко домакинство, както и хигиената и "манджите" без вода... Надяваме се токът вече да е постоянен!!!

44

Анонимен

преди 12 години

Като нямаше сняг се надигна вой, че щял да пропадне сезона, абе ужас! Сега пък много сняг - пак ужас!

43

ВОЛЕН

преди 12 години

При Станишев имаше ток

42

акуд

преди 12 години

днес карах ски на пампорово чак пък толкоз да е бедствено положението, зама е и има сняг, ако някой очаква да грее слънце си е негова работа

41

За 40

преди 12 години

И ? Кой сравнява ябълки и круши ?Ти ми говориш за наистина бедствено положение на редови граждани така да се изразим, аз ти говоря за уж луксозни и световни пак уж курорти с уж световна организация и обслужване...