214

222222222222333

преди 12 години

Хайде изчистете и се обадете да мине Боко да отреже лентата.........лентата е много важннннааааа...

213

Анонимен

преди 12 години

ako ima6e edna lenta na hemus za rezane 6te6e da e 4isto

212

stone_cold

преди 12 години

Утре ши земим техникъ *** кусмудрумъ в Бъйкунур даге...

211

Анонимен

преди 12 години

Лош материал, който плаща малки данъци, а иска да живее като в Германия. Не става с пръдня боя...

210

potarpevsh

преди 12 години

Когато прекараш 12 часа на магистрала Хемус - на 27 км. преди София - без никаква информация какво се прави за да се пусне движението , без наличие на сериозна техника , за да се справят с проблема , без присъствие на Червен кръст за оказване помощ на бедстващите и когато автобусите с които пътувахме се оказаха с летни гуми - може би тогава , човек може да направи точна оценка , защо е възможно това да се случи и да продължи толкоз дълго време .

209

Крадците

преди 12 години

Ето на снимката се вижда това за което написах преди време - как се чисти сняг в белите държави !Три такива снегорина се движат по магистралата успоредно, в отстъп при скорост 60 км /ч и то още щом започне да вали сняг ! Значи всичко ни е ясно но нали ни управляват крадливи *** и вместо да се чисти непрекъснато искат след като се натрупа снега да го изчистят с едно минаване а да кажат че непрекъснато се чисти и да откраднат парите, да ама не минава - природата не могат да я излъжат.

208

,

преди 12 години

ave 6to ne karate mAtori spidu hai

207

Анонимен

преди 12 години

Една агенция била забелязала вчера Станишев да кара тир по магистрала Хемус ...

206

xe xe xemus

преди 12 години

a gde beshe xi xi xi likopterot...

205

МИНА

преди 12 години

Уволнение на ръководството, добре, но нямаме вяра в никой, защото нито е за първи път и няма да е за последно. Това се повтаря всяка година, винаги сме не подготвени за зимата. А тези в новото дружество ще са новите лапачи. Каквато и техника да имат трябва да се работи, машината няма да работи сама.

204

Анонимен

преди 12 години

Само се сменят лапачите,а всяка зима едно и също,че и по зле.

203

Анонимен

преди 12 години

Съпругът ми вися 7 часа,а за тировете сигурно 12 часа.

202

potarpevsha

преди 12 години

Вчера имах удоволствието да попадна в блокадата на автомагистрала Хемус.Висях там 3.5 часа и накрая се върнах.Запитах се, как в другите държави може да са сухи и почистени пътищата посред зима и от самолет да се вижда маркировката.Нека всички да се изнесем от тази държава.

201

до 203

преди 12 години

Некадърниците се назначават от некадърници над тях. Лошото е че главните некадърници можем да ги сменяме само през 4 годни!

200

Анонимен

преди 12 години

203А кой наказания за тези които са ги назначили ?Държава не се управлява като назначаваш некадърници а после ги уволняваш!!!За назначен некадърник СЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ!!!!!!ПИТАМ КОГА ТИКВАТА ЩЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ?????????????????????????????

199

Партия НЕЗАВИСИМОСТ

преди 12 години

Правилно само уволнения , друг начин няма , некадърните вънБРАВО

198

Анонимен

преди 12 години

Не аз избрах тези шушумиги да управляват Бг!!Каквото сте посели това и ще жънете!И опасявам се ХИЧ НЯМА ДА ВИ ХАРЕСА РЕКОЛТАТА!

197

Сейнт Боко I-ви

преди 12 години

Така е като го ядосвате Шефа.Освиркахте го в новата зала и сега Ви показа , че без него сте нищо .Бойко последната седмица открива пътни възли по магистрала Тракия и в Бургас - ръкопляскаха му хората и по тези места снежинка не падна ...Кой какво си направи , и Бойко не може да му го .....:)Пф Бербо пак резерва , Де Гея отново ще го боли кръста от навеждане да си вади топките изодзадзе

196

асфалт

преди 12 години

Пожарникарят: Снегът не е пречка за "герб", че го асфалтираме!

195

Анонимен

преди 12 години

Допълнителна техника от летището ще чисти "Хемус"...По заповед на пазарната икономика 12 ескадрили машини за ловене на снежинки са излетели от летище София. След тях излитат 33 ескадрили изтребители на снежинки, самолет за радиолокационно следене на снежинките, два безпилотни бомбардировача на снежинки. По сушата *** дивизия с 500 каруци ще бият останалите снежинки...