329

Анонимен

преди 12 години

Аз смятам, че е около 35% реалната безработица в страната на база данни на НОИ за последното тримесечие на 2011, и не вярвам на НСИ поради факта, че там директора го смениха с наш човек, който да подава Бойкоугодни данни.Реалността е такава - БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

328

anonimniq329

преди 12 години

И от мен да знаеш, никога не се подигравай на нещастието на хората, защото не знаеш, какво ще те достигне не се възползвай от положението в което са хората, не злорадствай, не се възползвай от мъката и учестта на хората, не злобей, защото, като ти дойде до главата. Такава, Песен ще запееш, но тогава същите, тези хора ще ти се смеят!Никога не знаеш, кой ще се смее последен Нали, отворената, отоворения!?Ще дойде Видов Ден! Запомни!

327

anonimniq329

преди 12 години

Отворен ли отворена ли си не те знам, знам, че си мноооооооо отворена и отворен обаче и ти, като дойдеш на "дедовия" на всички, онези безработни млади по статистика и на всички, онези извън статистиката, тогава ще си пълниш колата с "опинци" ,тогава да те видя, дали можеш да си, толкова отворена или отворен, тогава ще видим кой е некъдърния и кой къдърния. Защото, връзките на мама и на татк, баба и дядо до девето коляно хич, не ти помагат.Ще дойде, Видовед ден! Запомни!

326

Ран-Ът

преди 12 години

Планът Ран-Ът продължава да действа с пълна сила. Крайната цел е да останем 5 млн. Дотогава управляващите ще ни успокояват колко сме добре а болшинството българи ще гаснат като свещи в мизерия и безисходица.

325

Анонимен

преди 12 години

Все тая 325, наследство са и какво.Важното е ,че са придобити тогава, а днес нищо не можеш да придобиеш без кредит.Един за нас и един за дядо и баба не правят ли пак ДВА.Ама и ти не знаеш какво пишеш.

324

Анонимен

преди 12 години

Само най-застреляните некадърници в БГ нямат работа. Една професионална шофьорска книжка ако имаш, ще работиш за 800-1000 лева.Но като и за това не ви бива, просто си трайте.В България се изкарват и по 3-4 хил. лева, но ако имаш какво да дадеш срещу това. Тук някаква недоволна ми говори недоволните да отивали в лагер. Ами ти като си недоволна, да те пратим да правиш магистрали, може ли? Аз изкарвам 5 хил на месец и нямам забележки.

323

Анонимен

преди 12 години

Навсякъде имачервени знамена и т.н. а управляват партийните секетари- те колят и бесят ако трябва--------Предлагаш пак да си набучим червени знамена и да си назначим партийни секретари ли?А от коя партия?

322

Анонимен

преди 12 години

Баба ми дядо ми имаха къща.Събориха я и ни дадоха 2 апартамента---------Не са ви дали два апартамента, а един и един на дядото и бабата.А ако на са имали къща, построена преди комунизма, щяха да ви дадат един по-дебел..

321

Хахаха

преди 12 години

Коя е най-голямата икономика в света - Китай. Кой управлява в Китай - Китайската комунистическа партия. И това че в Китай имало капитализъм е за глупаците - всички големи предприятия са 100% държавни. Навсякъде имачервени знамена и т.н. а управляват партийните секетари- те колят и бесят ако трябва,

320

Анонимен

преди 12 години

Не знам как е било по комунизма защото съм се родила две години преди да падне, но знам как е сега. Цялото ми семейство сме пръснати из цяла Европа и работим там, защото в България няма къде да се работи. Няма пари, а тия стъкмистики да си ги наврат отзад. Ако не са българите от чужбина да внасят пари тая държава отдавна да е фалирала...

319

До 318 и 320 провока

преди 12 години

Като има живи хора ,защо си кривите душите и ЛЪЖЕТЕ ,бе???За да заблудите младите ли?Да, аз съм жива и знам как беше.Да, аз съм работила за 700-800 лева в текстилно(трикотаж) производство. 320 Баба ми дядо ми имаха къща.Събориха я и ни дадоха 2 апартамента!Другите ми баба и дядо имаха апартамент в центъра на София.Купувани са на изплащане.Единственият апартамент който е платен накуп е този на сестра ми.На 54 г. съм и ЗНАМ!Исъм се возила с билети от 4 и 6 ст.А колата НИ беше Москвич.ВИЕ ЛЪЖЕТЕ!

318

Анонимен

преди 12 години

О да само ,че безработните в Германия примерно взимат в пъти повече от работещите в България!!!!

317

КИТАЙ

преди 12 години

Китай до 4 години ще бъде най-голямата икономика в света и продължава да расте с по 10% годишно. Управляващата Китайска Комунистическа Партия въобще не мисли за разни демокрации. Всички недоволни отиват в трудови лагери или затворите. По-тежките случаи на ешафодите ( за 2010 са екзекутирани 12 000 китайци ). Големите индустрии, финансовия сектор, и естествените монополи са 100% държавни и се управляват от партийните секретари и мениджъри.

316

Badi

преди 12 години

Fal6iva statistika v holandiq 4,9 kak li pak ne.

315

Анонимен

преди 12 години

мда, 318, напълно те подкрепям, тук пишат 2-3 персони, целите им ясни и прозрачни, откровени лъжи, сякаш няма живи хора, които да помнят какво е било... лошото е, че офанзивата е с цел лъскане на мозъци... и трябва да признаем, че успяха да излъскат доста

314

xD

преди 12 години

Искам да спрете да спорите за комунизъм и капиталзъм,стиснете си ръцете за Китай.Те взеха най-доброто от двете идеологии и работят по превземане на света,докато ние разиграваме една и съща сцена от Под игото Гл. 18 - В Ганковото кафене

313

Анонимен

преди 12 години

По време на комунизма хората имаха право само на едно жилище. Не знам как сте се уредили с 4 апартамента, но най-вероятно някои са наследствени, а други сте купили след идването на демокрацията, когато махнаха забраната. Така че .... лъжеш. 800лева заплата също не си получавала,заплатите бяха 150-250 лева масово. 22 годишна Лада няма как още да се движи без проблем, ако се кара редовно. Билети от 4 ст е имало в края на 60-те, а до края на 80-те комунизма вече беше фалирал.

312

Анонимен

преди 12 години

В малките градове безработицата е по-голяма,но там живеят много по-малка част от населението. Поне 2/3 от българите живеят в големите градове като София, Варна, Пловдив, Бургас.

311

ан

преди 12 години

А КЪДЕ ГИ СЛАГАТЕ ТЕЗИ ДЕТО НЕ СЕ ВОДЯТ В БЮРАТА ПО ТРУДА БЕ ДРУГАРИ? ЗНАЕТЕЛИ КОЛКО МНОГО НАРОД НА КОИТО ИМ Е ИЗТЕКЪЛ СОЦИАЛА НЕ СЕ ВОДЯТ НИКЪДЕ НА ОТЧЕТ И НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ СА ЖИВИ ИЛИ УМРЕЛИ. А И ЗАЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ? КОЙ ОЦЕЛЕЕ ОЦЕЛЕЕ КОЙ НЕ ОЦЕЛЕЕ МНОГО МУ ЗДРАВЕ ОТ ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ.

310

Анонимен

преди 12 години

Просто гърците си лежат на хълбок и си плюскат крадените 35 години пари!Тях не ги мислете,намерили са на баницата мекото, на работата лекото!Пък и за какво сме ние-чужденците,запълваме дупките, където "образованите" *** не искат да работят!