35

до 20 и 35

преди 12 години

По ринцип сте прави, аз наблегнах само на името Иван заради празника на името.

34

Иво

преди 12 години

Благодаря на всички за прекрасните пожелания!Големият православен празник Ивановден освен на именниците е и на всички православни българи. Бъдете живи и здрави всички!Нека св. Йоан Кръстител да ни дава живот и здраве и да ни пази от всяко зло!

33

до галактика

преди 12 години

Св. Иван Рилски Чудотворец е покровител на Перник, перничани и на пернишките мини. Основният му празник в православния календар е Отчовден на 19 октомври.

32

богдана

преди 12 години

Не разбирам отдавназа какво ли се мислиш.За герой вероятноот любовен роман.Дон Жуан да играештака ти се иска,а пък всъщност си само Иван.И защо се стараеш, не ти ли ясно?Посивял си скучен,като празен екран.А мансардата с бляновевече е тясна,тя отдавна е само таван!Иване, Иване! Спасение няма, щом си с пръстен към мен прикован!И какво да направя,вече девет годинис теб делим увехтелиясватбен диван.И редовно претоплямечувства изстиналина котлона с един реотан.И какво ми оставада тръшна вратата,да избягам от тозипанелен капан,но така ли си бягачовек от съдбатаи от своя единствен Иван

31

стефко

преди 12 години

"имени дни" се пише с едно н. също като рождени дни.

30

мечо пух

преди 12 години

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ИВАН И ИВАНКА

29

POPOVE + PAPI=666

преди 12 години

---- Прикрепено писмо (Нито срам ,нито страх от Господа НЯМАТЕ.) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: sinod***abv.bg, bartholomeos***superonline.grОтносно: Нито срам ,нито страх от Господа НЯМАТЕ.Дата: Събота, 2012, Януари 7 14:27:53 ЕЕТДядо попе,няма да те питам защо носиш брада,понеже е ясно,че искате да приличате на дървения си господ,когото рисувате,при все ,че Господ не е с брада.Няма да те питам защо толкова много "акробатики",ритуали и обряди и зависимости относно Христос,при все ,че Той не е казал да се правят такива неща,но напротив-премахнал е зависимостите и обвързването,което е дело на самият дявол,използваики Божието име.Също няма да те питам защо и вашите православни колеги в Йерусалим,онези с брадите и подобно на вашите килимявки се клатят по цял ден около една стена и мислейки си подобно на вас ,че служат на Господа,но уви и те като вас и папата служат на "Звяра".Няма да те питам и защо НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ АРГУМЕНТИРАТЕ с Божието Слово и библията,но продължавате да заблуждавате вяравщите.Освен кланянето на идоли-икони,човешки кости в златни кутийки,НАЙ-ОПАСНОТО ОТ ВСИЧКО Е ЛЪЖЛИВОТО слово,което проповядвате,защото казано е в Откровение на Йоана глава-21/последната/,в стих-15 следното : "А отвън са псетата/заблудителите/,чародейците,блудниците,убийците,ИДОЛОПОКЛОНИЦИТЕ,и ВСЕКИ,КОЙТО ОБИЧА ЛЪЖАТА И ЛЪЖЕ". Това е описанието на обитаващите в ада.И още е казано в същата глава в стих-19: "И ако някой отнеме от думите на тая пророческа книга,Бог ще му отнеме дела от дървото на живота и от светия град,които са описани в тая книга." А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ С Въртоломей и Бенедикт 16-ти ????! Не преставихте ли Божията Истина ,такава,че да ви е угодна да ограбвате народите и предавате душите им на Сатана чрез "Звяра" ????!

28

съпруга

преди 12 години

Честит имен ден на съпруга ми Иван,да е жив и здрав,да се обичаме както до сега,да ни носи повече пари и радост.Наздраве,пия за тебе,Монци.

27

ВОЛЕН

преди 12 години

Станишев Президент

26

ИВАН СОФИЯ

преди 12 години

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

25

Анонимен

преди 12 години

Честито на всички ивановци да се готвят антон и атанас да почерпят с червено вино и големи пържоли а снега нека да вали сега му е времето няма да вали през май я.

24

милиционер

преди 12 години

по време на социализма имаше нареждане отгоре-дс,че църквата е враг на родината и гонехме политическите дисиденти и вярващтите в господ български граждани.срам за борисов,който е бил комунист,милиционер и е гонил и проклинал вярващтите в господ българи а сега се прави на света вода ненапита демократ.всички сегашни политици преди заклеимяваха и отричаха църквата а сега са с поповете първи -КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ЧОВЕК ЗА ПАРИ И ВЛАСТ.

23

chicago

преди 12 години

Честито на всички именници,дори и на тези които още нямат място на Луната.Нека да сте весели щастливи през цялата година.

22

Селянин

преди 12 години

Честит празник на всички именници.

21

Honorik

преди 12 години

Честит празник на всички християни и именници!Пожелавам ви много здраве,щастие,любов и успехи в живота! :)

20

до 21

преди 12 години

И на теб Бай Иване.

19

Бай Иван

преди 12 години

честито на всички именяци

18

До 16

преди 12 години

Щом е покровител на България, по пътя на логиката България се състои от всички български градове, значи е покровител на всичките градове, не само на Перник. :-)

17

Анонимен

преди 12 години

***

16

Пловдив

преди 12 години

Иванов ден-наводнени улици,запушени шахти,клони и мръсотия!Иван - кмета си е сложил слушалки на ушите и се кефи на метъл "парчета",Честит празник, Кмете!Пфуууууу.......