20

ГЕРБ

преди 12 години

Спонсорът на ГЕРБ направи уникално шоу...Невероятно и страхотно, с това хиляди гърци изказаха партито в българския Лас Вегас. Граничен град се превърна в Столица на Веселбата. Министъра на Веселбата бе там, десетки БГ олигарси посетиха Веселбата на7plus7. net

19

do12

преди 12 години

V Balgaria predi 1989 parada komandvashe ruskia savetskia poslannik Sharapo.Toi svali i bai Tosho .Tolkova za nezavisimosta ni predi 1989.Ne sme tolkova maloumni da ne pomnim. Kakto i za ruskata televizia v petak ,bez prevod na balgarski!Ako tova ti e patriotizma , vzemi se pregledai pri psihiater.Ne trovete mladoto pokolenie s mirizlivite si fatma6ki kradlivi blianove. Pomnim vi !!!

18

Анонимен

преди 12 години

моше и бенуа ще изкарат някоя и друга пара от цялата тази бъркотия.чалмалиите може и пясък да проядът.какво ли ще стане ако кладенчето им пресъхне.какво ли.досете се.

17

Анонимен

преди 12 години

Не всичко на този свят е бизнес и пари. Ако така ще мерим смисъла на живота, то това не е никакъв живот!

16

Анонимен

преди 12 години

Тази сума е просто смешна. Само за разрушената столица на Либия Триполи щетите са за толкова....Ами Египет и другите ? Айде стига с тези манипулации. Българите разбрахме колко ни струва нашата демокрация.....Стотици милиарди.

15

Гошо Тъпото

преди 12 години

Да се говори за...икономика преди Нова Година в Кривунделово,е все едно да отнемат10-те минути за една цигара,дадени на осъдения на...смърт.ЧНГ кривунделци,Господ екривунделец и ми е обещал да ни...избави от пишмян бизнесмените,дето до сега...мъчехазанаята.

14

Анонимен

преди 12 години

В Египет дойдоха на власт "Мюсюлмански братя" и започнаха гоненията на православните египтяни - коптите!Либия, която беше колонизаторски "освободена" с бомбардировки с едничката цел - петрола, обяви че ще се ръководи от ШАРИАТА.Е и за "какво ги ручахме жабетата"?, нали бяхме срещу Ал Кайда и подобни нея?В Сирия "Западните демокрации" се борят да свалят Асад, заедно с ... Ал Кайда!Те ти булка Видов ден.

13

А ?

преди 12 години

А на Вашингтон колко им струваше "арабската пролет" ?

12

Анонимен

преди 12 години

Когато се усетят че страните им се командват от някой чужд посланник, ще разберат какво им е струвало недоволството, но ще е късно вече.Всичко в страните ще е продадено за 1 долар, а което не е продадено-ще е нарязано за скраб.*** и гастарбайтери-това им е бъдещето.Дежа вю.

11

до 9

преди 12 години

То и други /неарабски/ икономики се отклониха от правия път / и нетоталитарни/.... Бедата е, че май няма да могат да се върнат в правия път...

10

,

преди 12 години

Огнената зима струва 50 леко коли на невинните български граждани. Абе пичове случайно да ви се е случвало да имате парно и да мръзнете като кучета , като преди това сте си направили и изолация ? Някой ?

9

Handel

преди 12 години

галактика: отклони ги американския ***-социалист. И сега вместо диктатури, които държаха излямските терористи под похлупак, и които бяха поне отчасти по-западни и про-американски, ще има още 3 или 4 ислямски дикратури под влиянието на Иран.

8

Анонимен

преди 12 години

Да изпратим нашите *** ! Ще допренесат за развитието на бизнеса им в отдел кражби.

7

галактика

преди 12 години

".... Ще отнеме време, докато икономиките на тези страни се върнат в правия път...." А кой и защо ги отклони от ПРАВИЯ път?!

6

IL

преди 12 години

Тези хора са прости, те не разбират от свобода. Сега власа най лесно ще влезне в ръцете на терористите. от сега нататък ще се радват на свободата си и ще плащат данък терор.

5

ku4eto

преди 12 години

do 2 кучето стои и си варди колибката то не е подарък може вместо него да подариш всички народни избранници.....................и като бонус всички ***

4

Инкогнито

преди 12 години

Всяко зло за добро. С кръв и пот извоюваха свободата си. Отсега нататък само по-добре ще става.

3

анонимен

преди 12 години

ей тоя американец бе..разбута целия свят и му гледа сеира от страни...

2

ebb

преди 12 години

подаряваме и кучето в комплект със станишев

1

ku4eto

преди 12 години

///Загубите може да нараснат, защото бизнесът все още бездейства///......целокупния български народ им подарява за новата година ДЯНКОВ и целия КАБИНЕТ начело с ПРЕМИЕРА за да заработи бизнесът им