90

ЧНГ от гурбетчията

преди 12 години

А по темата : българската икономика погледната отвътре - ами куха е !

89

IrD $ DGD

преди 12 години

Не целувай ръка,която те води за носа.Няма значение дали сте се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено ви изкарват акъла.И важните клечки са от дърво.Обещават ли Ви да превърнат мечтите Ви в действителност,очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.Търговците продават това което не са направили,крадците и политиците - това което не е тяхно,проститутките - това което не би трябвало да продават.Кой още твърди,че светът не се крепи на търговията? Искате ли да си купите много неща - ще трябва да се продадете.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

88

XX SIM.

преди 12 години

ZA KAKVA IKONOMIKA GOVORITE KOGATO PREMIERA ISKA DA E MESI ILI NQKOI DRUG FUTBOLIST.V GLAVATA MU E KOI KOGO RITNAL,DA SI IGRAE MA4LETA I DA SE HVALI. TOLKOVA GLUPOST SUBRANA NA EDNO MQSTO NE SE E STRUPBVALA NA GLAVITE NI.KOGA STE O4AKVALI POLUGRAMOTNI, NEDOU4ENI, MURZELIVI I KRADLIVI TAKA ZDARVO DA NI SE NATRESAT? TRIOTO DQNKOV, BORISOV I CVETANOV SA BULGAROUBIICI. TOLKOVA OTQAQNIE NE EIMALO NIKOGA KAKTO I BEZNADEJDNST. VIJTTE SVETA SE NADIGA DAITE I NIE ZA DA IZRITAME GERB I NI OLEKNE!!!!

87

Дянков

преди 12 години

България ще се оправи,вервайте ми!За 800 дена.

86

!!!

преди 12 години

Сега, мога да кажа много неща за така наречената "българска икономика", обаче...ей, след няколко часа настъпва Новата 2012г. Затова - никакъв негативизъм! Да оставим всичко негативно и отвратително, което ни предстои за по-нататък. Все пак и ние Българите имаме право малко да се почустваме щастливи и да се радваме на животът, такъв какъвто е!Хайде, наздраве на всички и Весели Празници!!!

85

Иван Костов

преди 12 години

2014 година Балканска Кенефия ще се разпадне-ще даде на света първата *** държава!!!

84

ku4eto

преди 12 години

////Днешната криза е вносна за нас///..........защото не сме виновни за нея и ние вече 22 години сме си в криза/наша/

83

ох боли

преди 12 години

103Няма ги сега в форума "Капацитетите" които се подвизават.Те щяха да ти отговорят ,че сме мързеливи и не зависело от правителство а от нас самите.И че правителството е да бест.Истината боли..икономиката ни е на нула и е ужасно да си обикновен трудов човек,изнемогващ.Единствено трябва да си пребогат собственик и да си "господар" за да си добре.

82

анонимен

преди 12 години

българска икономика? и как си представяте подобно нещо при положение че всеки идвайки на власт ни замразява заплатите за години на пред? няма работа...строим само магистрали и купуваме кисело мляко и хляб от магазините. и няма оборот на средства..и оня *** финансист ... говори за някакви успехи в икономически план в БГ...всичко е само на хартийка.цифри някакви...смешна работа

81

ф-1

преди 12 години

И ний ка'т братский СССР.Той изнася революции,а пък ние-проституции

80

Анонимен

преди 12 години

Първо трябва да се зададе въпроса - Има ли икономика в България и има ли почва тя у нас ?Фирмите ,повечето от които изнемогват при криза,изнасят продукцията в чужбина.Българският пазар е "затворено пространство".От тук натам може да се каже ,че и великите "господари" като Борисов и финансов министър нищо съществено не правят за да има развитие,НАСЪРЧАВАНЕ на производство и развитие на микро икономиката.

79

Василев

преди 12 години

Прав си 97 - ми.............В България кризата не се усети,нямаше намаляване на пенсии и заплати,правителството удържа бюджета и доходите,запази икономическата и финансова стабилност....Ние наистина сме щастлива нация че попаднахме и ни управлява грамотно и хуманно правителство.....

78

отверко

преди 12 години

проблемът е че знаят точно какво е дереджето и кой диктува свовната икоономика.нищо не правят щото ресурса(разбирай ноу хау пардон акъл и финанси) да го направят и да се справят го нямат.Те гледат само да"вържат двата края" и да си "оплетат кошницата".Д...*** да ние яко догодина на нас всички останали в Бг.

77

прогноза

преди 12 години

Моята прогноза - 2012 година ще е началото на икономически бум в България.

76

до 95

преди 12 години

Ами да, и секс услугите са част от икономическата система ;) Ако си пропуснал още нещо, не пречи да го драснеш пак :)

75

до 93

преди 12 години

Извинявай, пропуснах, че секс услугите също са икономика.

74

Василев

преди 12 години

Българина просперира,Българите живеят като царе,живеем в лукс ! Имаме най- високия жизнен стандарт в Европа ! И това от 2 год. и 6 месеца откакто експертите от Герб дойдоха на власт ! Те ни вдигнаха стандарта ! Ето за пример- в обикновени дни тук 95 процента от коментиращите са антиГерб настроени а сега ги няма ! Те празнуват и гуляят в момента. Герб вдигна и техния стандарт,просто на всички. Вие знаете това нали. Ние сме от година и във финансов разцвет. ГЕРБ- ПОБЕДА БЪЛГАРИЯ

73

1111

преди 12 години

Много хора тук свързват икономиката само с производството на стоки(дори не се споменават услугите), което показва изключително повърхностен поглед върху нещата. Понятието икономика има по-широк обхват от производството... Това е, което исках да отбележа, весело посрещане на Нова година :)

72

Анонимен

преди 12 години

Българската икономика Нямаза последните 21 години няма нито един нрупен инвеститорняма едно голямо предприятие

71

7712

преди 12 години

Братлета в Бг бизнес няма как да вървиш.Почти 80% от бизнесмените(селски бикове)са изяли дървото!Всеки търговец гледа да те прецакаиска стока на изплащане ако е възможно за 1-2 години:D