16

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми дупедавци 4и5 а вие знаете ли друга държава в света да създава отбор копие на друга държава носещ името на нещо дето го няма

15

Бойковист

преди 12 години

Гара Дембеле чака с куфарите на гара Левски,крий багажа ..."тактически не е готов за Бундеслигата,в Левски му бил най-силния период" ...колко мъка има по този свят,Боже ...

14

иво

преди 12 години

Звездните мигове на Гара , бяха в Левски. От тук натам , бъдещето му е в ръцете. Или ще се оправи . но по вероятно е да пропадне, Никой освен него не трябва да съжалява за него Имахме и двама алжирски национала- някой да е чул нещо за тях? Същото ще стане и с Дембеле..

13

Анонимен

преди 12 години

ТОВА, КОЕТО НЕ СТАВА С ПАРИ, СТАВА С МНОГО ПАРИ. Като не става да се върнв в Левски, нека Лудогорец го вземе и ше го видим на ст. Георги Аспарухов за дербито Левски-Лудогорец как вкарва гол на Левски .

12

до 8-ми

преди 12 години

Той до сега ако не се е изградил-няма за кога,не е първа младост,най-вероятно ще си се пенсионира на резарвната скамейка.И как няма да му е най-силния период в ,,Левски''-когато противника е слаб ,не се иска кой знае колко да го можеш,сега в Германия при силни противници ще изгасне и ще се разбере че е менте-звезда

11

Анонимен

преди 12 години

До 9Ти *** ли си ?

10

:)))))))))))))))))

преди 12 години

HAHAHA :))) Pozdravi za Kurtovo Konare

9

КУРтово

преди 12 години

Ние в Куртово Конаре преди ПЕТ минути се отказахме от Леонел Меси! Прекалено слаб е за нашия отбор!

8

Machiavelli

преди 12 години

До 4Ти вярваш ли си поне като пишеш тия работи?Аман от историци и псевдо патриоти.И Левски е бил човек като теб и мен, с тая разлика, че на народа е трябвало някакъв образ, че да си вдигне духа и той е попаднал в точното място в точното време.

7

Machiavelli

преди 12 години

Жалко ли? Може само да се радва Дембеле, дори и да не го прави. Какво да прави в Левски, да се напива и да ходи по ***? И резерва да е във Фрайбург, пак ще натрупа повече опит и ще се изгради като човек и като футболист.Немците не са глупави, те много добре знаят, че той освен да играе хоро по дискотеките за друго не го бива много, но въпреки това виждат таланта в него. Трябва му време и ще блесне в Бундеслигата, стига да не се издъни и да го върнат в бг ***.

6

фен голем

преди 12 години

Я я я само ЦСКА.

5

ined

преди 12 години

гара Левски я зная къде е, ама къде е гара Дембеле?

4

fire

преди 12 години

Напълно съм съгласен с пост номер 4. Нека се направи петиция, а веднага бих подписал. Това е срамота!

3

Анонимен

преди 12 години

Заради постоянното използване святото име на Левски по всякъкъв повод и по такъв махленски начин, призовавам феновете и ръководство на ФК Левски да сменят името на отбора си, защото Левски е светиня за България и е на всички българи, то трябва да ни обединява като нация, а се получава обратното. Неговото име трябва да се споменава само в специални моменти, като национални празници и други такива светли дати. Ежедневното му споменаване в такива битовизми, като например - Левски закупи еди какъв си играч, или Левски победи Ботев, а имаше и куриози като Локо Сф прегази Левски, което си е направо гавра с името на най-великия българин и е недопустимо това да продължава. Ако феновете на ФК Левски бяха наистина патриоти сами щяха да се откажат и да си измислят ново име. Ето и едно заглавие преди месеци Сьорд Арс отново спаси Левски как го е спасил пък историята нищо не казва за този подвиг, изобщо кашата е пълна. Някакъв си влязъл в управата на Левски, ама ква е тая управа не знам, но истината е, че Управия няма. Всеки си пише каквото му падне, сега Левски се бил отказал от Дембеле, абе *** поне пишете ФК Левски, толкова ли ви мързи 2 букви и едни кавички да сложите, абе вие *** ли сте, колко постове вече написах по тоя повод? Принизяването на името на Левски до такава степен трябва най-после да спре. Впрочем никъде по света футболен отбор не носи името на националния си герой, така че феновете и ръководството на ФК Левски трябва да осъзнаят едно нещо, че името Левски не трябва повече да бъде експлоатирано по никакъв начин и да вземат единствено правилното решение да се преименуват, със сигурност ще бъдат аплодирани от цяла България. Същото важи и за Ботев Пловдив и Ботев Враца. Няма нищо срамно в това да се откажеш от името на любимия си отбор, даже ще се възприеме като висш жест на национално самосъзнание, за да може името Левски да остане само като символ на героизъм, който няма аналог в световната история Всички българи сме задължени да пазим и тачим това име. То винаги ще ни напомня за българския героизъм през вековете, защото е еманация на най-висше родолюбие и саможертвоготовност, пример за десетки поколения напред.

2

Анонимен

преди 12 години

А най-много за него ще плачкат жените - няма вече да лигавят черния му хобот.Кво нещастие нали мили дами?! То и без това нашето опорочено футболно първенство кой ли гледа?

1

сашо

преди 12 години

Жалко за Дембеле !!!