101

до 100

преди 12 години

Кои няма да имат стимул да работят повече, МУТРИТЕ ли? Хайде без демагогстване!!! Прогресивният данък е в целия свят защото е най-прогресивен. Когато собственика почне да дере 10 кожи от работниците за да си увеличи прекомерно печалбата - тя отива за данъци

100

Данчо

преди 12 години

Дянков,пишлигарецо!Този 1% ли ще подобри мизерията?Косвенния данък ДДС само гарантира безскруполното ограбване на хората!Раздутата администрация и незаслужените им заплати,тях намали!Затриваш Нацията с тоя слугинаж!

99

до 98

преди 12 години

Щото ако се въведе прогресивния данък хората ще имат стимул да работят повече, респективно да увеличат своите доходи...айде моля ви се. Плоският данък е най-справедливия данък, от която и страна да го погледнем :)

98

Анонимен

преди 12 години

98Дебилний, ако увеличат плоския данък, тутакси ще скочат цените, да не споменаваме, че пак ще играем играта с фалшивите фактури за разходи (сива икономика).

97

до 95

преди 12 години

След като няма и поради кризата не се и очакват ичужди инвестиции за чий ни е плоският данък освен за да се обогатяват мутрите. Явно Бойко и депутатите се облажват

96

Анонимен

преди 12 години

Предизборна агитация за избори 2013.Иначе голяма простотия.Никакви инвеститори не идват въпреки ниските данъци.Търговците няма да намалят цените а увеличената печалба ще бъде изядена,изпита и пръсната по ***.

95

до 12

преди 12 години

Именно, през 2013 - предизборно ще намалят ДДСто, ще вдигнат пенсиите с 20 лв, ще обещаят или тоя път ще платят обещаните субсидии на земеделците. Ако спечелят - ще кажат че пари няма, може да обвинят предишните, лошото наследство, лошия мат'рял, международното положение.....

94

Анонимен

преди 12 години

България и в момента е данъчен рай, но само за богатите, а бедните, които са останалите над 90 процента да....духат супата!

93

Анонимен

преди 12 години

Тоя пич ми е любимия министър! ТАКА НЕРВИРА *** И МЪРЗЕЛИВАТА ***, ЧЕ МЕД МИ КАПЕ НА СЪРЦЕТО. ЕЙ, НЕщАСТНИЦИ, ЗА ТОЗИ КОЙТО ИМА АКЪЛ И МУ СЕ РАБОТИ НИКОГА НЯМА КРИЗА!

92

БАЧКАТОР

преди 12 години

Не ги мисли дупките в бюджета , 87-и, Дянков ще намали ДДС, обаче пък ще качи акцизите на бензин, нафта, природен газ и ток и нещата ще си дойдат на кантар.

91

GB

преди 12 години

До #84. И за коя нация предрича ссссспасение ДПС през 2012?

90

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Браво Дянков, ербап момче излезе... - харесва ми как се отнасяш към Мая Манолова и Корнелия Нинова на петъчен парламентарен контрол...

89

Анонимен

преди 12 години

Престанете да публикувате разни статии и снимки на тези индивиди поне сега!!!не ни съсипвайте празниците!!!!!!!!!!!

88

Анонимен

преди 12 години

87Дупките в бюджета се попълват от бизнеса. По ниски данъци, повече свободни пари за бизнеса.

87

БАЧКАТОР

преди 12 години

Браво, Дянков една добра предизборна новина. Мисля че парламентарните ще бъдат през 2013, нали тъй?

86

Анонимен

преди 12 години

Трябва да призная, че Дянков е голяма лисица. Докато другите се мъчат да орязват бюджети ние можем да привличаме чужди фирми да идват в България. Дянков е прав и не е прав за данъците. Прав е че трябва да ги намали тъй като така ще олесни българските фирми да остават повече пари в тях както и обикновеният човек да купува по евтини стоки. Само едно не ми е ясно как ще се попълват дупките в бюджета.

85

пет

преди 12 години

Аз лично смятам ,че трябва да се въведе дадена правова наука в средното образование, че хората така и неграмотни си завършват, а не могат да разграничат доброто от злото и немогат реално да си упражнят правовия глас.Това ако стане с ддс-то ще е поредното добро дело от това правителство ..

84

за 76

преди 12 години

"В Румъния ДДС е 19% в Германия 14,5% но там работят за разлика от Вас нещастници "Само малко уточнение:В Румъния ДДС е 24% в Германия 19%, иначе си прав. Българите са най-велики, те не трябва да плащат данъци, виновни са им *** и дянков, плюят по правителство който и да е на власт и чакат някой да дойде да ги оправи и да им даде заплати по 4 хил евро и да са освободени от данъци.

83

Анонимен

преди 12 години

ЯВНО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ ОТ ДПС!

82

бай Драган

преди 12 години

Българският народ обмисля да го изгони от България в най-скоро време(преди2013г.)