15

до7

преди 12 години

Знаеш ли, че 98 % от чиновниците получават средно 350-450 лв. месечно? И за тази "щедра" сума ежедневно си рушат здравето в прения и опити да хуманизират рептили като теб, *** нещастен. Да ми ядеш шпека, животно мръсно!!! За да се пениш толкова е ясно , че и ти си "рушащо здравето си" държ.чиновниче.Що не вземеш да напуснеш и да се озовеш от другата страна на гишето????? В частния сектор. И там дават толкова( в по-добрия случай), но да ти кажа, малко по-трудно се изкарват!

14

Дидо

преди 12 години

До 13: Ми върни се в БГ,вземи си кредити,банките не връщат общо-взето,купи си нова кола,отиди на една нормална почивка в Сл.бряг през лятото за 10-15 дена и остави едни 3000 лв,после като се върнеш си купи и апартамент за 40000-50000 евро,кой те спира.На края на месеца вземи 350-400 лв. заплата за работа която ти отнема 50-60 часа седмично и си покрий задълженията.

13

до 12

преди 12 години

споко....намали малко! Дори и така да е тези хора имат взети заеми като ипотеки, коли на изплащане и др. заеми така че на него като му намалят заплатата с 600-1000Е направо ще си зареве, защото живота му се променя нацяло. Говоря така защото това вече го видях тука в Испания дори и на мен ми се случи.

12

Ергатис

преди 12 години

1 пожарникар , лекар , полицай в гърция вземат по 5000 евро на месец. Колкото и да им ги орежат заплатите никога няма да паднат на нивото на нашите мизерни доходи и да умират от глад. А ние тук и без орязване сме живи - умрели.

11

Анонимен

преди 12 години

Толкова сме далече от гърците, че ми идва да се разплача! Ще станем като тях, когато минималните заплати и тук станат 1000 - 1200 евро и за толкова работят само гурбетчии от околните по-бедни държави. Докато заплатата - мечта у нас е 2000 лв., все ще сме им домашните слуги и берачи на маслини и мандарини! И даже гледайте сега този "леден душ" каолко бой с полицията и стачки ще докарат, а става дума за 15-20% намаление на заплати над 3000 евро...!!!

10

Видел и чул

преди 12 години

Бях в Сандански преди месец.Беше пълно с гърци мъже полустраци, идваха цели групи с рейсове за по един ден.Местен ми каза, че това били секстуристи и сега каките и сводниците ще изкарат доста пари. не съм чувал някой от *** да ходи да опрашва гъркини в Солун например. Значи не са зле още . . .

9

5 до 2

преди 12 години

Определно не съм се провалил в България, аз съм тук и получвам много добро заплащане за нашите стандарти. Баща ми от 20 години работи в Гърция, скоро ще вземе и гръцка пенсия, получава точно 8 пъти повече пари за същата работа която работеше тук, дръжавните служители получават 10-12 пъти повече от колкото тези в Бг, цените по магазините в най-лошия случай са 20-30% по високи от тези в България и то ако няма промоции или намаления. Частният сектор напрактика е почти незасегнат от кризата.Това е фалиралата Гърция, а стабилната България я виждаме всеки ден как народа обеднява, а цените нарастват. Във фалиралата Гърция лихвите по кредити са 30-40% по ниски от колкото в стабилна България. Да, лихвите по влоговете също са по ниски.

8

Минка

преди 12 години

Ще призная, че Гърция е зле, когато гръцките жени масово се юрнат да обслужват (каквото и да включва това) българските бабички и да изпращат спечелените левчета да хранят още 3-4 човека в Гърция.

7

До 6

преди 12 години

До 6: Дебелогъз, мазен тунеядец, какво да отрежат тука още на чиновниците, бе илетерат смотан?! Знаеш ли, че 98 % от чиновниците получават средно 350-450 лв. месечно? И за тази "щедра" сума ежедневно си рушат здравето в прения и опити да хуманизират рептили като теб, *** нещастен. Да ми ядеш шпека, животно мръсно!!!

6

БРАВО

преди 12 години

А в БГ няма кой да ореже сланините от врата на дебелогъзите чиновници, службички и институцийки. Затова ще сме дълги години на тоя хал а гърците ще се оправят за година две.

5

До 2

преди 12 години

Доста си далече от истината, но щом това което си написъл поне малко оправдава собствения ти провал така да е.

4

Анонимен

преди 12 години

*** за гърците така ви се пада орежете ги да взимат 10 евро на месец !!!! Като искат повече да играят сиртакита с шапка пред тях !!!

3

дядо гошо

преди 12 години

В момента ще се разчуе зяа добрите бонуси/ премийки/ които получават всички служители и пенсионери.Хитрягите гърци само ни се смеят че ЕС ЩЕ ИМ ОПРОСТИ ПАК ДР. ХИЛЯДИ ЕВРО И ПАК ЩЕ СИ ЖИВУРКАТ А НИЕ С ГАЙДИТЕ КАКВО ДА КАЖЕМ ?????? М Р Ъ С Н И Ц И !!!

2

Анонимен

преди 12 години

Да ще им падне заплатата от 3000 евро на 2500 евро.... Тоест пак 10 пъти повече от сходни длъжности в нефалирала и стабилна България....

1

13

преди 12 години

Стачките не им помогнаха!ТАКА ИМ СЕ ПАДА!!!