19

Ямболия

преди 12 години

За затворите добре-дали пазач или затворник все едно ,но ЗА КРАДЦИТЕ по ПЪТИЩАТА ИЛИ ЗА ЧОВЕКА ИНСПЕКТОР ОТ ОО"КД-ДАИ" ЯМБОЛ ЦВЕТАН ПЕТРОВ за когото се знае ,ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ ГРАБЕЖ по време на смяна от Румънски водач...КАКВО...? ДО КОГА ТОЗИ ИНСПЕКГОР ЩЕ СЕ ПОДИГРАВА С ЖИТЕЛИТЕ и ВОДАЧИТЕ не САМО на Р.България но и съседните СТРАНИ ...!

18

аз също съм

преди 12 години

начетен и образован българин. Търся мераклии от малцинствата да ги обуча да поставят скимиращи устройства на банкомати в чужбина ! Може да се срещнем в барчето на чентрална гара София !

17

dogan

преди 12 години

продавам сградата на Парламента, с коледна отстъпка 10% при плащане в брой!!!

16

и аз съм българин

преди 12 години

Лекар съм в ТЕЛК , ако някой иска да се пенсионира по болест да ме потърси , не взимам кой знае колко много , не съм кожодер ,все пак хора сме !

15

военен

преди 12 години

Продавам изгодно дизелово гориво ! Българин съм ,не съм от малцинствата !

14

Бай Хой

преди 12 години

Нещо в статията не е по реда си. Присъда може да се прекъсне ЕДИНСТВЕНО след предложение на съответната окръжна прокуратура и решение на окръжен съд. Твърдението "той и колежката му успявали за определен срок да прекъснат наказанието" е пълна глупост. И друга глупост, но сред коментиращите - при уволнение от МВР НЯМА бонуси. Заплати като обезщетение се получават при пенсиониране.

13

Анонимен

преди 12 години

ni6to novo ,pla6ta6 i si ima6 ,svoboda ,po malko se pla6ta da ima6 telefon ili treva

12

Анонимен

преди 12 години

НОМЕР 10 ЗА КОГО СЕ ОТНАСЯ

11

Gele

преди 12 години

Дори и да ги уволнят този на 54г. ще вземе 25,000лв. за изпроводяк.Намазалите се с мед куки да се третират така : уволнение без заплати на куп, годините 1ва категория да станат веднага 3та.

10

учител

преди 12 години

Къде си ходил училище? ПРЕДИ ДА ПИШЕШ, МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ НЯКОЯ КНИЖЧИЦА,НЕГРАМОТНИКО.

9

...?

преди 12 години

Vsiqkite sa takiva!

8

50

преди 12 години

Това не е новина!Новина е нещо от рода : НАДЗИРАТЕЛ В ЗАТВОРА ОТКАЗА ПОДКУПили пък ПОЛИЦАЙ С НАГРАДА ЗА ЧЕСТНОСТ.... да ама не...Все пак полицай са работили по разкриването и задържането Браво.

7

доктор николов

преди 12 години

познавам доктор янев от 14 поликлиника тои работеше в 4 градска болница и отказа да даде помощт на наръган с нож пациент.доктор янев е работил в 1 градска болница и там е издал ФАЛШИФ СМЪРТЕН АКТ НА СВОИЯ ПРИЯТЕЛКА че неиния хазияин е умриял от инфаркт а в деиствителност ХАЗИЯИНА Е БИЛ УБИТ В БАНИЯТА С ЖЕЛЕЗА И ЦЕЛИЯ Е БИЛ В КРЪВ.но доктор янев взима пари от приятелката си и издава фалшиф смъртен акт.на същтия доктор скоро ме умира пациент пред 14 поликлиника и пак доктора се измъква мафия и ***

6

Кофти, ама ...!

преди 12 години

Деница от сервитьорка в Ла пиаца, през серия от криминални деяния до зам.министър на правосъдието!В Бургас днес най-обсъжданата тема е биографията на новото назначение на премиера Бойко Борисов - съдия Христова-Вълкова-ПетковаОт днес българските граждани имат две нови зам.министърки на правосъдието Велина Тодорова и Деница Вълкова-Петкова, назначени със заповед на премиера Бойко Борисов. Второто име е знаково за Бургас и региона, тъй като се свързва с редица криминални деяния опит за убийство, отвличане, палеж, както и с произнасянето на поръчкова присъда срещу журналист, който наскоро бе реабилитиран от Европейския съд за правата на човека. Биографията на новата зам.министърка Деница Вълкова-Петкова е достойна за написването на роман с множество сюжетни линии от ъндърграунда на Бургаския регион.

5

Мукавей

преди 12 години

Таман за една шведска тройка...в килията.

4

ринго

преди 12 години

искали са да направят едно добро дело по Коледа завалиите....

3

Хехе

преди 12 години

Това не е новина!Новина е нещо от рода : НАДЗИРАТЕЛ В ЗАТВОРА ОТКАЗА ПОДКУПили пък ПОЛИЦАЙ С НАГРАДА ЗА ЧЕСТНОСТ.... да ама не...

2

Ташунко

преди 12 години

Ами да си дуслужат годинките там. Тъкмо се познават с другите в панделата...

1

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая една добра Коледна новина!