344

Валентин

преди 12 години

КОГА ЛИ ЩЕ ПОЧНЕ И ТЯХНАТА ПЕРЕСТРОЙКА ЩЕ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО ТАЯ СТРАНА КАК ЩЕ СТАНЕ НОРМАЛНА И ДЕМОКРАТИЧНА КАКВИ РЕФОРМИ ГИ ЧАКАТ БЕДНА ИМ Е ФАНТАЗИЯТА НО РАНО И ЛИ КЪСНО И ПРИ ТЯХ ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ

343

М.К.Р.

преди 12 години

Така ни караха да се тръшкаме като почина Брежнев!!!!!!

342

Анонимен

преди 12 години

Това са едни много объркани хора.Навярно пропагандата там е убийствена, а наследствената върховна власт прилича по-скоро на абсолютна монархия. Комунистическа държава е неправилен и клиширан израз, там се проповядва "Чучхе" и култ към личността, а като се приеме ,че там"личността" е наследствена можем наистина да съжалим клетите им жители

341

Анонимен

преди 12 години

Тва е най-искрения плач на планетата - щото иначе... Cry or Die, както се казва. :)

340

Анонимен

преди 12 години

Според мен се преструват.Сигурно навсякъде има агенти който следят кой как и по колко пъти плаче.Нали никой не иска да бъде обвинен в държавна измяна и разстрелян и затворен заедно със всичките си роднини може би приятели?Не ще реват ми ще дават инзвънредни смени по реване пред гроба на оня.Може в знак на траур да не им дават храна седмица или две или пък да им спрат тока ,водата ако не изразят необходимата доза скръб.

339

Анонимен

преди 12 години

а, в тоа форум ногу смелчаци , ве? "Жалки" биле корейците. "Смотани" биле. Ако вие сте на техно место ша ривете та чак ша ритате. Ай сиктер, 22 г. наште *** барабар с Боко *** и шайката му ги тръпите, нали.А са ривете - срещу жалките северокорейци.

338

Анонимен

преди 12 години

вярвам, че ревът им е истински - кой от ярост, кой от радост, кой от безсилие, кой от жалост. Може и да има некоя и друга, хептен завеяна и шпаклована от идеологизми горка откачалка - ама и те си реват истински - сега им се е паднало. Смее ли некой там да ревне по къвто и да е друг повод?

337

Алекс2

преди 12 години

Добре гледайте всички които ми хвалите времето на бай-Тошо...направо е потресаващо до какво може да докара комунизма хората...

336

mangustan

преди 12 години

па то при нас щото беше по-малка простотия, но примерно чорбарите като им кажеш Георги Марков и викат, а тоя ли? Той комонист, то иначе нямаше да избяга! Нищо, че не са чели и един репортаж от него! А ко прочетете, там има подобни с лопата да ги ринеш - и то тук, в България!

335

Анонимен

преди 12 години

Направо е ужас при тези хора. Гладни, но с армия. Дано по-бързо да поискат да са малко по-свободни

334

божеее, бижее

преди 12 години

Извинявам се, но това е просто смешно! Направо ми е жал за тези хора с промити до болка мозъци! Не мога да повярвам, че сме в 21 век!

333

Анонимен

преди 12 години

а имахме и известен контакт със запада-туристите по чернморието, радио Свободна Европа------------ Чакай сега, ти още малко ще припишеш заслугите за радио Свободна Европа на Тодор Живков и Политбюро?

332

Калин

преди 12 години

ТО И ТУКА ИМА ТАКИВА *** .. !!

331

Анонимен

преди 12 години

В детската градина ( в България ) ни бяха събрали на столчета пред телевизора да гледаме погребението на Леонид Брежнев ... не си спомням дали съм плакал, ама си спомням гадната, подтискаща атмосфера! И тогава беше голяма скръб - сякаш краят на света е дошъл!

330

Анонимен

преди 12 години

Интересно, аз как не съм отишъл на почивка в Унгария или Чехия, помня как баща ми си броеше стотинките на морето, за да изплаща апартамент. Пък беше средна ръка човек. Просперираха разни бензинджии, магазинери и далавераджии.

329

Анонимен

преди 12 години

тия пък какво са ми ревнали толкова егати тъпотията

328

Анонимен

преди 12 години

еее,чак така не е било в България-не се сещам при смъртта на Людмила Живкова примерно, да е имало подобни сцени....освен това ние не сме умирали от глад, ходехме на безплатни почивки,на екскурзии в цяла източна Европа...а имахме и известен контакт със запада-туристите по чернморието, радио Свободна Европа

327

Перничанин

преди 12 години

Как няма да плачат като същия човек ги направи човеци . Погледнете какво произвеждат само . Били яли корени и зеленище а ние в момента и това нямаме за ядене и ще ядеме на Бойко ***.

326

Анонимен

преди 12 години

бях чел в някаква езотерична книжка, че когато живите плачели твърде много за някой покойник, всъщност причинявали на душата му неимоверни страдания. имам чувството, че и корейците са я чели тази книжка...

325

Анонимен

преди 12 години

филма "1984" наживо