71

О п с

преди 12 години

Браво на Богомил - страхотно пя момчето. Но реално Рафи бе по-добрия, иначе се получи хубаво шоу. P.S. ФЛАНЕЛКАТА НА БАЗЕЛ МУ ХОДИ - сигурно фенката на Юнайтед Александра е раздразнена от това :) :) :)

70

Симо

преди 12 години

Още един път доказахме, че не сме народ а "***". Арменците са малко, но са сплотени и това ги прави силни. Със сигурност не е останал и един арменец да не е гласувал за Рафи, така че това не е само негова победа, а на цялата арменска общност, за което ги поздравявам! Браво!Затова не се сърдете на баща му, на Танкова, на комунистите и на всички останали. Да помислим за себе си!

69

Симо

преди 12 години

Съжелявам за Богомил! Прецакаха момчето! Не че Рафи не го бива, но Боги заслуаваше повече първото място.Тази харизма, това излъчване! И само на 15 години! Дано да е писано да стане световна звезда! Дано Ники Михайлов по-щедро да го спонсорира а това ще му се върне! Защото нашата местна "звезда" Поли Генова леко го закопа. Но и това ще и се върне!

68

krasos

преди 12 години

Богомил, дано успееш, пожелавам ти успех !!!

67

Тя

преди 12 години

Никой не може да погледне в същността на събитията и да прецени дали пък второто място не се е оказало по-добрия вариант за Богомил, формирайки го като личност и изпълнител...и двамата с Рафи са талантливи и дано разумно да приемат и развият таланта си!

66

Българин

преди 12 години

Да, добро си е момчето. Има си всичко и дори леко му завиждам. Желая му много успехи и дано да сбъдне мечтите си! Браво!!!

65

Стария

преди 12 години

Благословете таланта на това прекрасно българско момче! Изключителна музикалност, вродена му от природата! Природна дарба! Той е все още дете - на 15 години и успя да се справи успешно с извънредно тежкия режим на конкурса. Нека родителите, които са създали и са подкрепяли таланта на това момче, да се радват на неговите бъдещи успехи! Същите думи се отнасят и за Рафи! Да си музикален, не се учи, това е дарба! В България растат прекрасни и интелигентни деца! Те са бъдещето на нацията ни!

64

Калин

преди 12 години

да разочарован съм, явно все още ми въздействат подобни разработки .. не ме яд, че това рафито спечелило.. спечели по технически причини .. едни чушки :) не ме е яд, че Богомил . .. е втори, гадно ми е, че музиката загуби. Да Румънците се отърсиха от тази мерзост ..казваш шефката на бг радио.. ами почти съм убеден, че тази е в някакви познанства с радио твореца през комунизмо .. таткото на рафито .. !тая *** държи страната ни на това ниво .. МАХЛЕНСКО.

63

до калин

преди 12 години

не те нареждам човече.това е болната истина и предполагам,че и ти я знаеш.успех на Боги.и аз гласувах няколко пъти за него

62

Калин

преди 12 години

така е назначават се !!!

61

Калин

преди 12 години

е добре де, що тогава .. ме нареждаш :) и аз мога .. искаш да се дразним ли сега, искаш да се дразниш с мен ли хаха

60

до 49

преди 12 години

абе аланлоулу,ще ти дам един пример-Румъния.там хората направиха школа и жънат успехи в цял свят.това е проблема на България.звездите у нас се назначават от шефката на бг радио и в това е цялата трагедия на гилдията.някаква си тонкова командва цяла индустрия и никой не прави нищо/както и в много други сфери де/.скапана работа ман

59

Анонимен

преди 12 години

Тъжно е колко много завистливи и жалки хора има в България :( Да плюят по едно умно и талантливо дете.. Точно в тези деца ни е надеждата за бъдещето, така че вместо да сипете обиди, ги подкрепете или поне си гледайте в собствената паничка... Мерси...

58

Анонимен

преди 12 години

душичка, как го прецакаха и дадоха титлата на арменеца!

57

Hristov1984

преди 12 години

Че кога те опрашиха, че се и разлисти?

56

Анонимен

преди 12 години

Защо след като !

55

:)

преди 12 години

Ами пращайте го в Америка от сега. С еднопосочен билет :DМоже пък там някой да го посади това дърво в задния двор :D

54

varg

преди 12 години

ти си едно малко педерастче мойто момче

53

Анонимен

преди 12 години

Преди X Factor беше дървосега си пънхахаххааааааа

52

Анонимен

преди 12 години

УСПЕХ НА БОГИ!