9

dalov

преди 12 години

nie *** kakvo ste pravim*******

8

anonimen

преди 12 години

neka si smenqt misalta,,,,,,,,,,,,,

7

Анонимен

преди 12 години

С това глобално затопляне, ще ни кацнат на границата холадците ..... и ще видят един такъв шенгенски.

6

Шенген

преди 12 години

Правителството "шенгена" сега му е най-малката грижа. За съжаление и да направят пенсионирането на 100 години пак ще фалираме защото няма кой да работи вече. Това е най-лошото, нямаме икономика, фирми фалират все повече и повече, а чужди инвеститори няма. Вижте Турция със 7,5 % ръст !!! Трябва да върнем инвеститорите но как с корупция, политически игри и несигурност.

5

Евгений

преди 12 години

Последното изречение буди изумление. Какво означава въздушните граници да се отварят два пъти годишно? Да не би да има бариери във въздуха и самолетите от България и Румъния да чакат да ги вдигнат? Непоследователността на холандците ще им изиграе лоша шега. Хубва ден за всички!

4

Митничар

преди 12 години

Съгласен съм с 1. В момента вървят интересни тенденции в една от най-големите европейски фирми, оторизирани да печатат валута - от началото на 2010 година насам са удвоили числеността на персонала си (защо ли пък точно в период на криза ?!!). А по отношение на Холандия - нека Финансово Министерство да обмисли някои извънредни процедури, позволяващи ни да преразгледаме вносните мита на стоки от Холандия (разбира се , нагоре !). както и таксите за техните тирове, преминаващи през България.

3

13

преди 12 години

Всичката Мара втасала, саво Шетген ни липсва!По-добре правителството да погледне какво става в държавата - напр. палежите в София - продължават месец!Хората извън България са информирани и знаят какво става тук!Прави са да не ни приемат!!!

2

Гражданка

преди 12 години

КАКТО СЕ НАБУТАХМЕ ТАМ КЪДЕТО НЕ НИ Е РАБОТА СЕГА ПЪК СЕ БУТАМЕ ЗА ШЕНГЕН..КАКВО Е ТОВА САМОЧУВСТВИЕ.С ТЕЗИ СКЪСАНИ *** КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ.ОПРАВЕТЕ ИКОНОМИКАТА В СТРАНАТА И ТОГАВА СЕ ПРАВЕТЕ НА ГОЛЕМИТЕ БАРОВЦИ.ШЕНГЕН, ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ИДЕЙНА ПРЕДСТАВА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ.ВИСОК СТАНДАРТ,НИСКИ ЗАПЛАТИ,ДАНЪЦИ 70 ПРОЦЕНТА.ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ИЗБИВАМЕ ЗА КОМАТ ХЛЯБ.ХОРА ВРАЗУМЕТЕ СЕ .

1

Анонимен

преди 12 години

Неподходящо време да се бутаме в Шенген, когато германската централна банка започва да печата марки. :) Да поизчакаме, пък дано най-сетне и за пръв път в историята си яхнем правилния влак!:)