160

вие сте си виновни

преди 3 години

Точно затова сме бедни...Даваме си парите на гейове и *** да ни държат вкъщи пред телевизора и да ни насилват да им гледаме простотиите. Този гей цял живот пее 3 песни за 20 000...Не искате ли да имате високи доходи и да излезете да си живеете живота вместо да стоите на канапето и този гей да ви пее 3 песни през целия си живот?

159

Цонка

преди 12 години

Ами ние сме жалки, щото ни мажат очите с кви ли не глупости само и само да забравим това и онова!И дават толкова пари щото тоз сигурно е и той от Държавна сигурност или има някакви далавери.Всичко идва от властимащите, а именно Бойко и СИЕ.Но не спирам да се чудя що са толкова ***, вместо да влагат в нещо и да има повече в хазната за крадене, те предпочитат да крадат по-малко и да няма нищо....пък и на всичкото отгоре ние виждаме какво се прави и пак си кютаме, а попа кара Хибрид...

158

БП

преди 12 години

Наистина е жалко за българите. Изкуството трябва да учи на това кое е нормално, кое не, на любов и уважение. Изкуството трябва да минава през сърцето и душата да трепне. А в действителност тук в България, изкуството е начин за трупане на незаслужени доходи и нищо повече. Колко жалко......

157

Анонимен

преди 12 години

Що, Ванеса Мей колко пари взе, за да прави хората на маймуни.

156

Анонимен

преди 12 години

Общината дава 50к за концерта и то за техническото обезпечаване, спонсора дава останалите 250к и той решава на кой колко ще даде, ако иска ще поканят и за 250к Рамщайн

155

Вера

преди 12 години

Абсолютно съм против парите ми да се харчат по този начин и то по време на криза! Събираме пари за лечение на деца , а от друга страна харчиме за никому неинтересни привилегировани изпълнители. Дайте път на младите -- Хореографско у-ще, Широка лъка У-ще, Котел у-ще, Музикално У-ще и др.такъв концерт ще ви спретнат за радост на всички и то без пари.

154

сг

преди 12 години

Да се направи референдум за концерта и да се отмени. И да не, аз лично ще саботирам даването на толкова пари във време, когато голяма част от България ще си смуче палците за Коледа. Безумие, също като скъпата кола на попа вчера!

153

Анонимен

преди 12 години

Това е висшата мода на богатите.За нищо няма пари в д-ватаНо за шоу има ,за реклами също има много,а за пътища направо сме Лихтенщаин.Бедните пък да умират-изостаени деца,инвалиди....Толкова дяволски устроен свят...

152

Анонимен

преди 12 години

Алоу, софийска община, за 20 бинки Сашка Васева ще изоре и пренареди жълтите павета, че и малко балиран *** към Ресилово ще вземе. Къде спите.

151

Пино

преди 12 години

Г-н Попов,интересен автор сте вий.Вместо да пишете за Васко и за това колко щял да вземе,както и за някакви там други изпълнители (кой по-лош,кой по-добър),да бяхте направили едно мило проучване за това,как по високи етажи в държавата се печели,обира,присвоява и т.н.;да бяхте си направили труда да опишете истинските некадърници на постове,от които зависи и вашето място...Ако Васко взимаше полагаемите му се истински пари от авторското право,вероятно нямаше изобщо и да си помисли за площад...

150

ot maika ti putkata

преди 12 години

sprete da pljuete po Vasil Naidenov selqnduri smeshni

149

Анонимен

преди 12 години

Не, просто си мисля, че за толкова пари би попяла и Мадона.. Е, не мадона, но поне Риана или Бийонсе! Миро е следващото най-добро предложение, разбира се ;)

148

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 149Глупости!Васко Пидалчиту нарочно го държат извън затвора - за наказние!Само си представи какъв купон ще настане за простата на този дърт ***, ако го тикнат сред цяло стадо манафизирани ***!

147

Този нещастен Пе...

преди 12 години

Този не си плаща данъците, трябва да отиде в затвола, а те му плащат хонорари.така е в България, не си плащаш данъците, за това те награждават!

146

mrbaloo

преди 12 години

Васе не ме кефиш, алчен си, преди ако си бачкал и пял за народа, ейтака за кеф да ти идва отвътре, вече си предния мърляч като баба ти Лили, дето освен пари друго не го интересува. Кво ше ги прайш тез пари ве брат аааааааа? Бъди сигурен едно - няма да ги земеш на оня свят!

145

Анонимен

преди 12 години

И 1 милион да хвърли, БНТ е супер *** и не гледам. Нека им дават още пари.

144

vlady

преди 12 години

Истинските творци по Коледа и Нова Година се отдават на запои и вдъхновение. Концерти се правят първата половина на декември и втората на януари. В краен случаи поне дните около Коледа се отделят за запои и вдъхновение пример - Amorphis.

143

Анонимен

преди 12 години

Пари, пари, пари, а всъщност богатите са най-нещастните хора. Толкова са загубили, че нито огромния палат, нито супер луксозната кола или натъпканата банкова сметка могат да компенсират. Парите са голямо зло и алчните не разбират как са купени от дявола. Не се сещам за столетник милярдер.

142

--

преди 12 години

Ужасно загубеняшка статия... От поредния кретеноиден, незадоволен, излишен журналист.Г-н Попов, като разбрахте тези факти за тези разходи какво точно проучване направихте, за да установите кой, какво и как. С кого разговаряхте, какви документи проверихте, как определихте 200 хиляди малко или много са, чували ли сте за Васил Найденов и защо точно неговия хонорар ви пречи?Докога ще се осъждат резултатите, а не причините?!

141

@

преди 12 години

" общо на 82 000 лева без ДДС. Ако сложим данъка, това прави над 100 000 лева! "82 000 х 20% =16 40082 000 + 16 400 = 98 400 лв.Не че нещо,*** от *** на дупето на кратунчо и цървулчо сте забравили как се пише истинска статия :)))