4

а не бе

преди 12 години

Набивай мляко и тесто като луд и след това дебели и затлъстели!

3

13

преди 12 години

Мтого противоречия открих в статията, освен това движението не се споменава! Не е важно само колко ядеш, а и колко изгаряш!Аз не закусвам сутрин - пия вода преди кафето с цигара, към 10 часа огладнявам и хапвам плодове или 2 шепи ядки, около 12 изпитвам глад и обядвам, без хляб, около 18.30 - 19.00 вечерям.На 51 години съм и тежа 54 кг.Спазвам принципа - храня се САМО, КОГАТО СЪМ ГЛАДНА, а не в точен час.Препоръчвам ви този принцип и ПИЙТЕ ВОДА - ОКОЛО 3 ЛИТРА ДНЕВНО, ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ!

2

Анонимен

преди 12 години

Не случайно всеки познава хора, за които да каже: "постоянно яде и въобще не пълнее". Хранене на всеки 3 часа по малко. Аз отслабнах с 9 кг.

1

DW

преди 12 години

Противниците на шистовия газ също плашат с този проблем. Водата се черпи от басейни на поне 3-4 км под повърхността. За добиването на газ в един кладенец се използват 19 милиона литра вода, от която близо половината изтича обратно в кладенеца. Да не говорим, че в един кладенец се влагат 82 тона химикали от различно естество за намаляване на корозията и с антибактериална цел. Това създава сериозен риск за дългосрочно замърсяване на подземните води, и то в райони близки до големите градове. В някои случаи питейната вода се замърсява с метан до такава степен, че може да се запали, предупреждават еколозите.