236

Полицай

преди 12 години

Е, не плюйте предварително де, първо ни направете ***, а после плюйте.Повечето може и да преглътнат, защото ще им хареса.

235

Анонимен

преди 12 години

Що не са доволни? Каквото повикало, това се обадило. Тези, които сега са на власт ги избраха именно полицаите и учителите.

234

до 257

преди 12 години

След като е толкова тежко и страшно ,то всеки полицай е свободен да напусне работа. Да стане електротехник и (като казано по- долу) да виси по стълбовете. Да стане стругар и да оглушее още на 50 години ,както и да остане без крака от стоене прав до струга. Същото е и за моньор , за шофьор и една камара професии ,които си искат да си специалист ,но ти взимат здравето. Значи за тях 65 години за пенсия , а за полицаите 52 са им много??? НЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ!

233

еми

преди 12 години

пак ли той ще е виновен - защо?????????? То и сега в училищата е ужас ама никой не иска да дойде да види реалността? Ами нали хората в пенсионна въсраст сега са рабитили цял живот и са внасяли пенсионни усигуровки е къде са те нали са внасяли докъто са работели? Дали един шофьор на 63 ще успява да вижда пътя- а после се тюхкаме и търсим причини?????????? С една дума ще си мрем на работните места и ще гледаме как запаните бабки си пряват круиз по света!! УЖАС!!!

232

emi

преди 12 години

Някой изобщо мисли ли с ова увеличаване на пенсионната възраст, как би се справил един електротехник на 63 години - на ел. стълб или ако се наложи да влезне в клетките с високо напрезение на подстанциите- Ще има ли същите рефлекси както на 30 години?????? Дали един учител на 63 години ще има авторитета и самочувствието да се изправи срещу учениците едва ходещ и без зъби??????????? дали качеството му на работа ще е на ниво - ами ако не се справя с иновациите

231

до 263

преди 12 години

Видяхме ви в Обеля и Катуница колко защитавате децата ни! А досега сте избили повече хора при неправилна или неправомерна употреба на оръжие и физическа сила от колкото ваши да са пострадали от престъпнци!

230

ядосан

преди 12 години

256 съобщение "Анонимен"Като нормалните граждани полицаите могат да бъдат само когато са в ежедневието си или битието както искаш така го наречи.Но когато ти се изправиш пред дулото на пистолет насочен срещу главата ти,тогава искай съкращение на служителите и 2-ра категория.А когато дете то си излезе в късните часове по дискотеките,ти няма да си там,по скоро ПОЛИЦАЯ ще го защити.Защото ти ще си спиш във вас.Не сте минали по този път за да говорите срещу тях така.

229

За BG_мат*риала

преди 12 години

Ако ги няма и тия момчета със сините униформи, всички останали ще се изпотрепете помежду си! Нали си знаем каква проста и ограничена пасмина сме се сбрали в територията наречена България! Поне стандарта на живот, който ни го налагат, ни показва най-добре, колко сме зле!

228

az sam

преди 12 години

Ами тея тюфлеци какво и те са недоволни? Ще им махнат ранното пенсиониране ли?Те и без това са длъжници на цялото общество.Понеже е много тежко там всеки който има възможност е намърдал цялата си рода.Пример е самият им министър....

227

ПОПО

преди 12 години

ЕМИ ТИЯ ЗАЩО МРЪНКАТ КАТО ВСИЧКОЕ Е ОСИГОРЕНО.ДА НАПУСНАТ ТА ДА ВИДЯ КАКВО ЩЕ ПРАВАТ ТИЯ ГОТОВАНКОВЦИ

226

DW

преди 12 години

Противниците на шистовия газ също плашат с този проблем. Водата се черпи от басейни на поне 3-4 км под повърхността. За добиването на газ в един кладенец се използват 19 милиона литра вода, от която близо половината изтича обратно в кладенеца. Да не говорим, че в един кладенец се влагат 82 тона химикали от различно естество за намаляване на корозията и с антибактериална цел. Това създава сериозен риск за дългосрочно замърсяване на подземните води, и то в райони близки до големите градове. В някои случаи питейната вода се замърсява с метан до такава степен, че може да се запали, предупреждават еколозите.

225

до Динева (257)

преди 12 години

Права сте, вместо да изнасяме злобата си към истинските виновници за това, че не живеем добре, ние се насъскваме един срещу друг! Аз също мисля, че всеки човек, гражданин на Р.България трябва да си търси правата, а не да се оставя да го тъпчат. Сега се получава така, че отгоре са добре, докато ние се караме помежду си! За това все повече и ставаме "овча нация", за съжаление! Подкрепям протестите на всички, на полицай, на земеделци, на учители, на БДЖ и т.н., защото живеем зле, наистина ЗЛЕ!!

224

П.Динева

преди 12 години

Госпожи и господа, толкова *** народ ли сме, та сами се настройваме един срещу друг?!? Всеки живее зле в скапаната ни държава, в това число и полиците! Всеки от нас познава полицай, нали?? Той е съсед в блока.. роднина.. или приятел на приятел... те също са със заеми и то не малки! НЕ всички от тях за КАТ-аджии, а голяма част от тях са скромни, културни хора. Налага да изпълняват *** нареждания на важни мероприятия, но не по тяхна вина, а на *** им шефове отгоре!.. П.С. Не съм полицай

223

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям стачката в БДЖ , стачката на зърнопроизводителите , но на полицаите - НЕ!И те трябва да понесат част от кризата на плещите си!Съкращения поне 20-30% , пенсионна възраст 2 категория и заплати при пенсиониране , както нормалните граждани (6 по кодекс)!

222

...

преди 12 години

Прав си, но като за начало няма да е лошо да покажеш народна любов и уважение към българската азбука, граматика и пунктуация!

221

Комисар Катани

преди 12 години

Ей УШАВИТЕ я си седнете на задниците че всички ще изхвърчите , може ли да сте толкова простиАиде всички на полето *** такива Не виждате ли че нищо друго не става от вас

220

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина

219

Анонимен

преди 12 години

250,колко действащи полицаи познаваш?!Имам познат,който е от тия старите чворове,но новото попълнение в полицията е съвсем на друго ниво-говоря за голям град и столицата.

218

Анонимен

преди 12 години

В полицията останаха на работа хора с по две висши образования,като в повечето случаи второто е право-и да много от тях излизат на свободния пазар-за справка вижте хонорарите на адвокатите,или след успешни изпити преминават в прокуратурата.Работата им е тежка и трябва да си защитават правата, лисицата измислила приказката за гроздето,защото не могла да го стигне.

217

до 247

преди 12 години

А стига бе ! Къде ги тези умни полицаи с езиците ? Да не са в някоя паралелна вселена :-) Или те се крият по канцеларийки, а по улиците пускате само *** и дебели кюфтета с милиционерски кепета ? :-)