187

йоэа

преди 12 години

Сега протестират апък като гласуваха за тиквата.Това да им е за урок.Иначе заставам зад фермерите прави са си хората.И стига сте хленчили че са ви блокирали пътищата голяма работа станало,на гражданчетата им блокирали пътя.Като в софия го искате толкоз тоя *** нека ви стане пак кмет да ви зарине с *** пак и да пискате ама забравихте май.

186

данъкоплатец

преди 12 години

Зърнопроизводителите щом искат да протестират да протестират, но блокират ли пътищата и препиятстват ли тези които им изкарват огромните дотации и мизерстват с 300 лв на месец за да осигурят охолството им, танковете да изблъскат огромните им тракторчета в канавките и тези нагльоци да бъдат поставени на мясото им.

185

митко

преди 12 години

абе хора стоя и чета коментарите и се чудя защо се обиждате и нагрубявате.сега е момента дам сме единни и да подкрепим всички стачкуващи.правителството е под всякаква критика това е безспорно.най корумпирани сме в европа,с най много престъпност,чуждите банки ни цоцат парите и заминават в чужбина.преватизираните предприятия като евн и чез дерат народа,освен взички тях и правителството всеки ден измисля по някоя нова такса.някой нов данък,до кога ще се търпи това,колко още?време да се събудим

184

Анонимен

преди 12 години

Техниката на 1/2 цена не е плащана от държавата! 50% от цената без ДДС се поемаше от ЕС, тоест комбайната ако струва 100 000 без ДДС, с ДДС става 120 000, ЕС ти плаща 50 бона, другите 70 ги намираш ти, от тях 20 ги прибира държавата ни! В някои държави от ЕС има безакцизни горива за употреба в земеделитео, освен субсидиите... така че не се чуди че за една и съща работа на полето в Испания получаваш 50 Е на ден а у нас 15 лв!

183

urs

преди 12 години

ърнопроизводителите са много нахални! Тази година, след като увеличиха цената на житото на 40ст, те формират чиста печалба от над 100 лв.от декар, без да се брои субсидията, която е 25 лв. на декар! Не стига, че държавата отдели пари да плати по 50% от цената на модерните западни селскостопански машини, а също за направените силози, не стига , че печелят най-много от всички сектори, а сега плачат за още, в момент, когато българския народ изнемогва! Нямат срам! дайте на животновъдите!!!!

182

bai_jordan

преди 12 години

Е тези *** нямат прво да протестират! Никой отрасъл не е субсидиран повече от тях. Карат само огромни скъпи коли, живеят в палати, а плачат че няма с какво да си платят тракторите. Обаче работниците на тея "робовладелци" мизерстват.

181

Chemtrails !!!!

преди 12 години

До 107 и всичките дето слагате минуси на коментара за chemtrails!!! Хора, сега може да слагате колкото си искате минуси, но ако не си отворите заспалите овчедушни очи утре ще е късно и ще слагате големи ++++, ама не на коментарите за chemtrails, ами на едно място дето на никого не му се ходи! Ясно!? 107-ми, не гледам фантастика, а реалността! Няма никаква лъжа в думите ми! Който не вярва да се заинтересува и да провери! А ако е истина? Тогава какво правим? Вдигнете си очите и вижте лъжа ли е!

180

Червени псетанаповод

преди 12 години

Заухав(льохман), така и не ми отговори Бибитко ли структурира пагубно икономиката на БГ-то.Само за пример ти давам едно унгарско градче по пътя към граничен пункт Sahy откъм словашката граница което се намира на около 50 километра от Будапеща.Казва се Retsag.Та на влизане в това градче от към Бъдапеща което е с население около 3000 човека има цифром и словом 7 прозиводстени предприятия на световни производители като TDK,SIMENS и др. Ама хората като провличаха инвеститори ние бяхме руски подло

179

Анонимен

преди 12 години

Ама не си съгласен да плащаш 5 лева за хляб , нали. Андрешкоо....

178

Анонимен

преди 12 години

176 ти антикомунист?Ти си съгласен с действията и методите на Боко и неговите пальоши и се пишеш антикомунист.Ставаш за смях бе:)))Бегай!Мнението ти олеква..=============================================================Яжмиуйо!Боко ме кефи единствено с това, че такова червено *** през последните 21 години не е имало.Дори по времето на вашата Черна *** от Драгалевци бяхте по-спокойни и смирени.Що ли?

177

До 170

преди 12 години

Айде стига си писал глупости! Да не мислиш, че другите гора с малък и среден бизнес нямат кредити, не плащат наеми, не плащат заплати и нямат никакви разходи? Какво ще стане ако всички изревем, че искаме държавни субсидии поради което? Като искаш да правиш бизнес първо трябва да си направиш бизнес план - каква ти е инвестицията, какви ще са ти разходите и приходите.

176

льохман

преди 12 години

176 ти антикомунист?Ти си съгласен с действията и методите на Боко и неговите пальоши и се пишеш антикомунист.Ставаш за смях бе:)))Бегай!Мнението ти олеква...

175

Анонимен

преди 12 години

Що не се поинтересуваш какви субсидии дава фалиралата Гърция, фалираща Италия и Испания, нашите не стига че са на половина, ами и вече една година не ги дават! А сме "остров на финансова стабилност"! ============================================Е за този проблем се обърни към "йесмените" от ДПС. Щото по време на тяхното участие в управлението се договаряха размерите на субсидиите за нашите фермери.Още тогава се знаеше че нашите фермери ще получават 25% субсидиите на старите страни членки,

174

Анонимен

преди 12 години

до 166 А тея ако им писне да сеят или повишат цените на фуржа - знаеш ли че животновъдите още по бързо ще развеят белия флаг!

173

Червени псетанаповод

преди 12 години

155 ти вчера ли се роди бе ***?Идолът ти Боко магистралний беше 4 (четири) години първи полицай.А тогава се стреляха като за световно.По рано пък е бил мутра, т.е. от тия за които нямаше закони.Ти андъстейн ли това или си с памперс.Преживял съм тези години, а не като теб да зубря тезисите на БКП(опа грешка, на ГЕРБ).=======================================================================Той не ми е идол бе тапет!Аз съм ФАНАТИЧЕН АНТИКОМУНИСТ,а както всеки знае Боко е бил член на БКП. Не си ги преживял тези години а си ги ВЕГИТИРАЛ.Щото си личи че в червената чугунена чутора нищо не ти е влезло.Кво викаш- Боко като главен секретар от 2001-ва до 2005 та ли структурира пагубно икономиката на България?

172

до 171

преди 12 години

По време на украинския шинел имаше пред присъединителни фондове, имаше и програми по които се кандидатстваше и ПАК се получаваха субсидии. Купуваше се техника на 60% от цената - но за другите теглиш кредит. Сега тези кредити се изплащат (имаше с гратисен период от 1 година). Някои са си ги разсрочили миналата година, банките проявиха разбиране, но повече не искат да чакат!

171

Червени псетанаповод

преди 12 години

155 ти вчера ли се роди бе ***?Идолът ти Боко магистралний беше 4 (четири) години първи полицай.А тогава се стреляха като за световно.По рано пък е бил мутра, т.е. от тия за които нямаше закони.Ти андъстейн ли това или си с памперс.Преживял съм тези години, а не като теб да зубря тезисите на БКП(опа грешка, на ГЕРБ).Той не ми е идол бе тапет!Аз съм ФАНАТИЧЕН АНТИКОМУНИСТ,а както всеки знае Боко е бил член на БКП. Не си ги преживял тези години а си ги ВЕГИТИРАЛ.Щото си личи че в червената чуг

170

льохман

преди 12 години

И още нещо 159.И в момента някои орат и сеят, та не са скръстили ръце.Никакво понятие си нямаш от "фермерство", така че си налягай парцалите.Виж твоя идол е върхът-той е единствен по рода си и скоро ще заеме мястото и на господ.Толкова хора го плюят, той си мисли, че със светена вода го ръсят.Ето как премиерства-Премиерът Бойко Борисов води в допитването до феновете за класацията "Футболист на годината", изпреварвайки с 4% Димитър Бербатов. На базата на това допитване, което приключва на 4 декември, ще бъдат излъчени 20 номинации, сред които спортните журналисти ще определят носителя на наградата за 2011 година.Ето временното класиране:Бойко Борисов (Витоша Бистрица) (33%, 1 460 гласа)Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед) (29%, 1 281 гласа)Николай Михайлов (Твенте) (8%, 353 гласа)Стилиян Петров (Астън Вила) (7%, 318 гласа)Владимир Гаджев (Левски) (4%, 196 гласа)Бранимир Костадинов (Ботев Враца) (3%, 121 гласа)Христо Йовов (Левски) (2%, 102 гласа)Спас Делев (ЦСКА) (2%, 82 гласа)Тодор Янчев (ЦСКА) (2%, 75 гласа)

169

до 168

преди 12 години

Ами стани земделец бе! Давам ти 140 декара земя - преди 1944та е изхранвала 7 човека! И сега храни долу горе толкова. Давам ти ги за една година - на мен ще дадеш рента колкото дават другите, каквото изкараш за теб - да видим каква кола ще си купиш! Що не се поинтересуваш какви субсидии дава фалиралата Гърция, фалираща Италия и Испания, нашите не стига че са на половина, ами и вече една година не ги дават! А сме "остров на финансова стабилност"! Да бе.......

168

Анонимен

преди 12 години

Забележи - те не искат да им се увеличават субсидиите, те си искат обещаното за миналата година, от същите тези министри! До кога ще ни лъжат - днес земеделците, вчера пенсионерите, оня ден - железничарите... Крайно време е да им бием шута на такива лъжци!=============================================================А на бас че точно зърнопроизводителите първи ще си седнат на ***.Щото много бързо ще им припомнят че по време на Украинския шинел субсидиите от ЕС бяха КРЪГЛА НУЛА.