15

Женя

преди 12 години

Тоя с мустака е много сладък!

14

bal

преди 12 години

1 час гарантиран смях .... който не е ходил до сега на импро театър, няма как да остане разочарован.

13

Анонимен

преди 12 години

това сигурно е интересно

12

Анонимен

преди 12 години

клипът е убийствен, хахахаха

11

Анонимен

преди 12 години

звучат интересно, ще ги видя няко ден, не мога да разбера защо плюем по всички млади хора, решили да се занимават с нещо интересно и да намерят място под слънцето. дайте им някакво рамо, никой не е съвършен,

10

Хаха

преди 12 години

Бих искала да видя тези момчета..LoS7 е прав..прости хора на театър не трябва да ходят..дай им холивудски екшъни и турски сапуни и са щастливи..В България изкуството има потенциал, въпреки, че след '89 не сме правили нищо кой знае толкова запомнящо се в киното и театъра, но да очакваме, че НАТФИЗ и Ко. работят над следващото златно поколение. УСпех на тея момчета!

9

Анонимен

преди 12 години

и аз съм ги гледала и много ми харесват, успех, много сте добри! и супер забавни

8

Lo$7

преди 12 години

Само искам да кажа, че ме боли к***, че ми слагате минуси. Ама сте адски жалки културно импотентни и ограничени хорица. Бас държа, че не знаете какво е театър, камо ли да сте гледали нещо различно от турските сериалчета по БТВ. Ужас, става ми и тъжно, и смешно за вас. Театърът е уникално изкуство, ама не и за прости и ограничени хорица.

7

Lo$7

преди 12 години

Тези момчета ги гледах лятото и мога да кажа, че са адски добри в това, което правят. Много е забавно наистина. И аз бях много скептично настроен, но мн им се изкефих. Понякога не се получава, все пак е 90% импровизация, но като цяло е адски интересно и раздвижено. Събират думи от публиката, произволни и правят истории, забавно е и е трудно да се опише. Съветвам който не е ходил да ги гледа, да иде. В никакъв случай НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!!! Гарантирам!!!

6

God

преди 12 години

От толкова мъдрото и интересно интервю не разбрах тези момчета представления ли правят или пърформанси? Доста труд хвърлиха в интервюто, за да се направят на забавни, но май нещо не им се получи. Дано да не гледаме на живо приказката "Новите дрехи на царя", в каквато май се е превърнало голяма част от съвременното българско "изкуство". Гледах ги веднъж при Камен Воденичаров и импровизацията им издържа няколко минути, след което просто прекъснаха сценката, защото се чудеха какво да кажат.

5

Анонимен

преди 12 години

Много са добри, няколко пъти съм го гледала, малко като дрога са :) Все кратко ми се вижда :))

4

(rofl)

преди 12 години

***...

3

само питам

преди 12 години

Какви са тия?

2

ani

преди 12 години

Супер са. Много забавни момчета.

1

botox

преди 12 години

Големи симпатяги. Веднъж съм ги гледал и са много разтоварващи.