33

с

преди 12 години

до 19: Не можеш да смяташ нещо, не е наполовина българо-арменче. Самият Филип е такъв. детето му е още по-голям ***.

32

Анонимен

преди 12 години

porsti zhurnalisti(bulgaskite) sa tova----toi rusnak ot bulgarski proizhod

31

Анонимен

преди 12 години

От родители на по-голяма възраст,се раждат ВУНДЕРКИНИ!

30

!!!

преди 12 години

Нали го наричат руския Майкъл Джексън,явно се стреми във всичко да му подражава.Сега остава да кръсти дъщерята Парис и да си поръча и едно момче,което да кръсти Принц Филип. Макар,че руските медии,дето уж не отразявали новината,пишат,че детето щяло да се казва Виктория - на майка му на Киркоров.

29

СтароЗагорка

преди 12 години

Да му е жива и здрава дъщеричката! Щом е създаден очакван и искан нов живот, - всичко останало в негативен план е добре да се спестява! Не злобейте и не опорочавайте поне новини като тази..

28

Анонимен

преди 12 години

Процента на деца с Даун се вдига не защото риска се покачва с възрастта, а много малко са тези, които раждат след 30 г.

27

Шматко

преди 12 години

Филипчо като нашият СерГейчо Правят деца от разтояние и жените им ги износват в продължение на години .А те горките се обличат в извън работно време в женски дрехи и толерират *** от охраната си .Незнам как Киркоров може да направи дете на Американка след като той живее в Москва . Дори да предположим че е учил англ . език или мериканката е от браитън бич това незнам как би се случило ако тя е в САЩ а той в РУ . Стига сте писали лъжи за *** при положение че руските медии не го отразяват .

26

Анонимен

преди 12 години

Старите приятелки взеха да раждат...

25

Анонимен

преди 12 години

24Рисковете от синдром на Даун за децата родени от майки над 30 години, рязко се усвеличават сравнено с 20-22 годишни майки. Това е само един от проблемите.

24

$$$

преди 12 години

Преди време руските медии писаха,че бил изненадан в телевизионно предаване от своя бивша приятелка,която го запознала с дъщеря им. Така че тази дъщеря е втора - има си кака.

23

Анонимен

преди 12 години

Ако е сурогатна майка ще започне изнудване за пари.

22

до Филип

преди 12 години

Филка, DNK проба батка ! Не разчитай на "безграничната вяра" ! Ако всичко е по реда си какво да ти кажа !! Да ти е жива и здрава момата и дано е хубавица като теб апък ако излезне и певица още по добре!

21

до 18

преди 12 години

Със сигурност не страдат повече от тези, които родителите им ги правят на 18-20! 40 е перфектната възраст за един човек да стане родител - вече се е наживял, помъдрял е много, що годе финансово се е затегнал и тамън до старостта децата му вече ще са пораснали. Мен майка ми ме е родила на 36, а сестра ми я е родила на 19. Смятайте на кого е обръщала повече внимание, за кого е имала повече време.

20

до 21

преди 12 години

Я стига глупости! Човекът се отнася напълно отговорно с детето си! Любовта е преди всичко отговорност! Ами, ако я беше направил преди 30 години на някой тийнейджърски запой, тогава по-добре ли щеше да е?

19

Анонимен

преди 12 години

Я па тоя!

18

Криста

преди 12 години

Честито на Филип! Да е здравичко и щастливо малкото момиченце! И с малко тъга за нея - баща и щял да я види едва след месец. Не е случила на баща със сърце, а с пари.

17

Анонимен

преди 12 години

Дано някой ден разкаже на детето си нещо хубаво за България и го доведе тук. Така, де, детето е на половина и българо-арменче.

16

Митю

преди 12 години

Над 40 не трябва да се правят деца. После те страдат.

15

Анонимен

преди 12 години

Ох живи да сте, че уточнихте за сургатната майка. Точно си помислих, че той сам е родил детето.

14

Отврат !

преди 12 години

Както всеки скапан с пари и този си купи дете ! Отврат !