399

Анонимен

преди 12 години

Ако трябва да сме обективни проблемът е в пълната липса на солидарност и ширещото се желание за лично облагодетелстване без мярка и срам Всички правителства в България са криминално проявени, съдействали са с пълни сили за разпространението на корупцията и унищожаването на всякакви остатъци от държавност.Почти всички депутати, министри, висши магистрати, кметове, областни управители и т.н. управлявали България през последните 22 г. са за затвора и няма как самите те да се напъхат там за съжалени

398

Ужас

преди 12 години

Този заслужава каторга..Как може това изнежено ***,което очевидно е некадърно,още да е на този пост?!

397

Анонимен

преди 12 години

pilen ne6tasnik po to4no ***

396

Кремиковци също-1лев

преди 12 години

Дянков не ЛЪЖИ!Тотю казва други цифриШефа на НОИ и той други!ЗАТОВА, че плащаш за:МВРАРМИЯНСПрезидентПравителствои т.н.Това не е ДЕФИЦИТ на НОИ!Това е твое ЗАДЪЛЖЕНИЕ!?

395

БГА БАЛКАН за 1 левЪ

преди 12 години

Дянков плати ли си осигуровките!или още не сте?А Вие форумни драскачи МЛЪКНЕТЕ!Когато зададох този въпрос преди 2 години,ме оплюхте!ЗА ТОВА БАСТА!

394

Анонимен

преди 12 години

Добре дошли в Гербария! Да ни е честито Отечеството на ***, предвождани от ББ, СД, ЦвЦв и техните подгласници в Герб от парламента!

393

Наблюдаващ

преди 12 години

Ще се намалял дефицита с 40 млн. А след година, когато стане още по-голям, на 70 г. ли ще вдигнат пенсионната възраст? Така ли ще си докарват бюджета? Като БДЖ - айде работниците вън, че много харчат. Същата стратегия и с пенсионерите - много са, и правят нерентабилна държавата. Като не знае как и от кого да събира пари за хазната - да си пуска оставката.

392

Луд умора нема

преди 12 години

с 40 милиона ли ще запълниш кратера бе бунак, да страда народа, па онез защитниците които служат всекви премии и бонуси, браво хвала! Аз не знам във война ли сме, айде във война да сме та поне разхода да е оправдат, трепам ли се ежедневно по улиците, та толкоз ченгета бре, па да си вършиха работата щапка им свалям, те се борят с редовия гражданин. А се опиташ да се опълчиш- бой!!!

391

zdravko

преди 12 години

ti i onq pleshiviq gei boiko i *** cvetanov 3-mata glupaci ste za rastrel :)

390

BAI SHILE

преди 12 години

ZASHO GO TARPIM TOZI VDIANKOV KATO GLEDA 4E XORATA NE GO ISKAT DA SI XODI U KO4INATA . AZ NE SAM VIJDAL TAKOVA MA4ENIE ZA XORATA OTKATKTO DOIDE TOZI SUBEKT XORATA SA MNOGO ZLE . AKO JIVEE NA MESEC S 200 LV DA GO VIDIM DALI SHE DAVA AKAL TOI ZA NEGO SI NEMA A NA DRUGITE DAVA .AKO IMASH MALKO OSTANALA 4EST MAXAI SE DIANKOV STAGA SI PLYSKAL ZA SMETKA NA XORATA.

389

крис

преди 12 години

През 2000г дефицитът беше 200млн.,а сега е 4млд.С вдигането на възрастта за пенсиониране не правите никаква реформа,а запълвате дупката с 40млн.това не е решение.Съберете си приходите,защо всички от МО,МВР,държавните и съдебните служители не си плащат осигуровките?"Зелените чорапи" се пенсионират твърде рано,вземат 20 заплати ,имат най малък принос към осигуряването.Навсякъде герберите назначават на работа тези млади пенсионери,които имат и добри пенсии.

388

))

преди 12 години

абе плъх - не намалявай разходите а увеличавай приходите -***.....

387

Анонимен

преди 12 години

Има една стара приказка, за народа, който искал да се оттърве от старите си хора, за да не им тежат, Дянков дали я знае?****************************************************Денкоф би се отьрвал от целия бьлгарски народ ако му обещаят некоя добра службица в САЩ или Европа. До толкова са му принципите на тоя господин.

386

Анонимен

преди 12 години

Има една стара приказка, за народа, който искал да се оттърве от старите си хора, за да не им тежат, Дянков дали я знае? А вие помните ли я?

385

Normalen

преди 12 години

Толкова ли не можете да разберете че целта е една - да няма пенсионери. Като се увеличи пенсионната вьзраст вероятноста че мнозина няма да си вземат пенсиите е много по-голяма. Тоест осигуровките ще са за дьржавата. Ако пьк некой недай си боже живее по-дьлго ако е ськратен преди пенсиониране е ще трябва сам да си поеме разноските... И може и да се катурне от стрес преди заветната пенсия.

384

dok

преди 12 години

до ku4eкато се вдига възраНе възраста за пенсиониране да се вдига а ста и няма икономика където да се достигне няма пенсиониране и няма пенсия, а държавата е на далавера. Защото един работеш дава за пенсията на двама пенсионери, а като няма работещи държавата трябва да бърка в бюджета за да изплаща пенсиите.Не годините за пенсия да се вдигат а да има икономика която да създава работни места.Пенсионирането и на 80 да го направи файда нема.

383

Танто за кукуригу

преди 12 години

Огромна безработица,но мин.фин е измислило начин хората на по 63г. вместо да се пенсионират и на тяхно място да се влеят нови сили на сосвободените работни места,сега ще правят народа на луди и какво ще стане-50% от кандидат-пенсионерите вече са болни от нещо си-болнични около 6 м. след това год.пл.отпуска -20-40дена и евентуално борса още няколко месеца. Мечешка услуга е това ненормални Дянков и само тормозиш народа,нито пари ще спестиш и голям ще го ядем всички заради вас ****ци такива.

382

pege

преди 12 години

докога ще е компромиса към него. Да си одиди от където е дошъл

381

Анонимен

преди 12 години

А нардоа докога ще орави компромис с безумията на Дянков?

380

хахаха

преди 12 години

Да живее Дянков и ***....но ние си ги избрахме,даже и президент си имаме-мултимилионер..гейберасче...само така-мачкай българите и друг път да си научат урока!!!