310

Do 310

преди 12 години

Добре,че дойде някой да им каже, че ми писна на всеки платен викач тука да му се обяснява. Абе бие платените, що не намерите по-достоен начин да си изкарвате парите?

309

nqkoi

преди 12 години

абе аз само питам за6то досега един кондуктор взема6е по 1000 лв. заплата ,а един маневрист взема6е 500-600 лв. заплата?само да ви пропомня 4е за един ден ста4ка от пътн. превози се губи 16 000 лв. а от тов. превози-105 000 лв.я кажете де е логиката?

308

Анонимен

преди 12 години

В собствен интерес, много ясно. Ей тъй им отбива сега, защото знаят Боко как решава проблемите. Отначало е много силен-вилен, после, ако види, че никой не се плаши, се оттегля встрани - ни лук ял, ни лук мирисал, и накрая се отървава от хората, които не са успели да проведат първоначално замисленото. Предвкусвам удоволствието - в най-скоро време тия наглеци от БДЖто, дето всяка вечер ми се зъбят от телевизора, ще подадат "доброволно" оставките си.

307

Truth_Hurts

преди 12 години

Нещо не мога да схвана... Ръководството на БДЖ в чий интерес работи?! Заплашват собствените си служители, затова че упражняват гражданските си права?! Нали уж живеем в демократична държава, къде и какви права ни дава тази псевдо-демокрация, щом всеки протест е последван от заплахи. Народът ни и без друго е овчедушен, най-удобно е да се управляват послушковци. После тръгнали да ми говорят какво било през соц-а...

306

Демон

преди 12 години

А пък аз си мисля, че накрая мениджърския екип ще си отиде. Тези грабители - гробари на БДЖ трябва да отидат в историята и в затвора!!!

305

do 294

преди 12 години

Eй ***, ела да си налееш ток от електровоза! Каквото ти душа иска от 48 до 25000 волата има! А други гепят защото дори и да ги хванат (а почти всички са хващани защото е лесно) като ги уволним след 3 месеца съдът ги възстановява на работа защото МВР (при все че ги предаваме с доказателства като туби, маркучи, МПС) така и не успява да докаже престъпление! За пътниците без билет благодари на умника които затвори билтените каси на 70% от гарите с цел икономия - кога кондуктора да дава Готово при потегляне от гара (спирка) кога да пише билет (дори и да е за съседна гара пише се половин кофа мастило), кога да провери всички? На на 4 вагона се полагал 1 кондуктор според същите умници, дето не са се качвали в претъпкан влак дето сутрин от Перник до София един човек не може да провери повече от вагон и половина!

304

jepeec

преди 12 години

5200 ot bdz i 4000 ot nk ji se 4u o6te v na4aloto na sta4kata

303

Колецо

преди 12 години

Защо досега когато кондукторите взимаха по левче от пътниците вместо да има продават билети или други служители от определени звена продаваха кабели и сякакви ценни метали за скрап или пък дизеловите машини сами си източваха резервоарите, никой не рева ? Сега като секна кранчето отново Бойко Борисов е виновен. Еми разбира се че ще е виновен.На Българина винаги някой му е виновен, никога не вижда вината в себе си !

302

stif

преди 12 години

a zashto ne shefovete na BDJ DA OTIDAT NA DRAVNIKA.MRASNI GADNI KOMUNISTI!!!!!!!!!!!

301

prosta

преди 12 години

s moqta prosta glava ne moga da razbera tova "Ако съдът прецени, че стачката е незаконна, то имуществена отговорност ще се търси от стачкуващите", каза той.kakvo zna4i nezakonna sta4ka....nujdite li sa nezakonni,ili vremeto prez koeto e sta4kata,e nezakonno...ili mestoto ,moje bi....ili izob6to naroda e nezakonen... a съдът 6te preceni tova,koeto mu se naredi otgore... eto tuk nqkak se gubi smisula na pravitelstvoto...PROZIRA NQKAKVA NESPRAVEDLIVOST DETO NE MOJE DA SE IZKORENI..I SE VIJDA

300

Гошко

преди 12 години

определено б.б.+дянков са взели решение тотално да съсипян железопътния транспорт в БГ с цел да бъде закупен от "точния" човек или холдинг след това за без пари.........навремето имаше един костов които направи същото с авиокомпания Балкан......преди това имаше един божков които направи едни РМД-та.........да не забравяме, че кремиковци беше продадено под-цената си за скрап.....но ТОВА е ВИДЯЛ б.б. че може да краде още от Българина -това прави..........що му се сърдите нали за него гласувахте

299

111

преди 12 години

и ако стачката е незаконна какъв е закония начин по който хората трябва да си търсят правата и да запазят работата си ???????????????????????????????????????????????????????????????????Съдът ли :) ????????????????????

298

belalov

преди 12 години

Може да се види фиша на Бунев, но нека и Вл.Владимиров да покаже своя. Сигурно не взима 300 лв., а и не работи на 12 часови смени!

297

Раник56

преди 12 години

Защо не ?! Като си отидат Работниците .... началниците взимат чантичките и се качват във влака - да дупчат билети .Стачката е последната мярка с която хората казват на властоимащите ,че са се *** .

296

виж

преди 12 години

Бунев да си покаже фиша публично за да се види с колко хилядарки се гуши от държавната ясла всеки месец

295

belalov

преди 12 години

Musolini и ШПЕЦ сигурно са от работливите ръководители на Лукойл, Софийска вода, ЕОН, МТел, ЧЕС или някоя банка на Цветелина и естествено не са нагли и с претенции, не са мързеливи и не стачкуват. Естествено е и, че не им пука за железничарите защото не ползват влак, а яхти и лимузини!

294

horus

преди 12 години

Аз също приключвам с темата - ето как виждам нещата от логически смисъл - да се съкращават влакове е пълна простотия - като няма влакове, няма пътници, няма пътници - няма приходи !1 - оптимизиране на графика на влаковете - в повечето от които съм пътувал имат СТРАШНО НЕУДОБНО РАЗПИСАНИЕ- правено от пълни некадърници !!! 2- КОРЕКТНО отношение към пътниците - без кражби, без затваряне на очите и толериране на хулигани във влака, даване на точна информация, чисти вагони .. Гарантирам приходи 100%

293

rumen221

преди 12 години

Шпец,- по целия свят - няма държавно, няма частно...Истината е една..." - ... На калпав водолаз - водораслите му пречат..." (железничарите)А дядо ми казваше...:- ..."Ако в бардака алъш-вериша не върви... НЕ СМЕНЯЙ ДИВАНИТЕ, А ФЛЬОЦИТЕ..."(директори, министри...)

292

Анонимен

преди 12 години

"Няма как да подобриш жп транспорта съкращавайки влакове и железничари! Няма как да подобриш здравеопазването съкращавайки болници, лекари и сестри..."Защо смяташ, че те играят за подобряване на нещо? Хич не са *** те. Баламосват шараните и играят да изкарат на пазара и последното дето е останало от българската държава. Продават каквото могат, вземат комисионните и се отправят по родните места като феодали да управляват плебса. И защо не? На безгръбначната рая българска свобода не и трябва.

291

Musolini

преди 12 години

Държавният служител е мързелив, нагъл и с претенции. Всички държави задлъжняват заради тях - вземат се кредити за да им плащат заплатите, виж Гърция и Италия.