173

hhahaha

преди 12 години

Турски сериал,с *** артисти=АТАКА,.хахахаха,.лошотп,е че ние(не аз но обикновени хора као мен) ги избрахме,.доверихме,.и позволихме на оня изтърсак на 23 да ни срами в Европа,че и пари да взема за това,.така,че аз питам,.кой е *** в случая,.хасан(човците)или ние?????

172

хм. !!

преди 12 години

Ясно ! Гаджева - само какво име - мани,мани, брани себе си и постигнатото си, а не май В. Сидеров. Нали казват, че от него е получила неща разни..Ясно като бял ден.А иначе и тя е учила литература в училище, т.е. както казват там - може да разтяга лафове ....а май и пинизи....знае ли се кое -що ...тц,тц,..

171

Анонимен

преди 12 години

В основата на всеки скандал стои жена!Жените в политиката трябва да са на средна възраст,консервативни с утвърдено място в живота.И НАЙ-ВАЖНОТО,ДА ПРИЛИЧАТ НА ИСКРА ФИДОСОВА!!!

170

До 174:

преди 12 години

Абе ***,като ти харесва толкова в джамията *** се наври в турските ***.На нас,българите,не ни харесва ходжите да *** като заклани прасета от минаретата и затова протестирахме.

169

дет вика един

преди 12 години

ДЪРТ КОЗЕЛ ,МЛАДА ВЪРБА ЛЮЩЕШЕ ..........................................................................

168

Аз

преди 12 години

Зависта и злобата разболяват душата. А една болна душа разболява тялото. - Конфуций.Плювалницити в този форум са с болни души и тела, а може би като малки са били и чаластрени от бащите си. Един здравомислещ човек не би казал нищо негативно за тази изключително интелигентна и красива кукла. Като чета коментарите, излиза че повече от 100 *** са се завирали под юргана на Деница, за да гледат какво прави. Не звучи правдоподобно!

167

кондуктор на влак

преди 12 години

а,тъй колежке ,нека се знае КОЙ КАРА ВЛАКА .нали за това си учила .ЛОКОМОТИВЕН МАШИНИСТ на дундакето

166

Анонимен

преди 12 години

Зъбат конь. Лика-прилика с психопата.

165

тони

преди 12 години

дали са правили тройка.Сега за сдобряване може да спретнат една

164

НЕ АТЕИСТ

преди 12 години

оказа се че главната иделожка за безумното нападение над джамията е тази горонтофилка като лидер на младежите Хм като ги учи на омраза забележете колко изкусно са я лекували 8те шева ПРОКЛЯТИЕТО НА ГОСПОД ЕДВА ПОЧВА

163

поп Кръстю

преди 12 години

То само по името и ще я Познаете .Кой знае кво е праила баба и майка и за да и се лепне тва име Гаджева.Ама сега утепа коня с бащата и с сина брао Дени брао

162

turkish

преди 12 години

...Volen, mnogo si dolen!!! Turciya i turcite nad vsichki!!! Bulgariya i bulgarite nad vsichki!!!

161

доганя Ахмед

преди 12 години

Мараба Волен ефенди.Аз защо ти давам пари бре! Давам ги за да правиш това което ти казвам.Машшаллах за Батак и за Джамията. Заслужи си паричките. Дето си *** ГАДЖЕТО пред медиите ще ти отрежа от надника да знаеш.Ха сега да е ХАИРЛИЯ мандата ти! И да внимаваш ако пак ти се повдигне ЛИБИДИТО направи си една турска ***. П.П да знеш иначе ще те направя ЕВНУХПОДПИС ???"" ВЛАДЕТЕЛЯТ НА *** доганя ахмет

160

До 152:Турчине,

преди 12 години

не си мисли,че с Волен ще свършат и българите!Винаги ще има някои българин да ви наритамръсните читашки ***!!!!!!!!

159

БГ работник

преди 12 години

Даже и Волен и Атака да изчезнат,тези два фактора си изиграха ролята в живота на съвременните българи.Събуди се национализма и родолюбието и след тях ще се появят поне пет националистически партий,които ще използват риториката им.

158

anonimen

преди 12 години

na vsi4ki koito zloradstvat po adres na volen im pogelavam po edin zdrav *** *** otpred i edin ryazan otzad, a ne zabraviayte 4e na skapanite vi grobove shte pee hodja.

157

ерко

преди 12 години

абе това е живо куче нито има симпатичност,нито има капка акъл какво да коментирам повече

156

Анонимен

преди 12 години

много си грозна вие с оня *** *** Сидеров си мязате

155

Кики

преди 12 години

До 15 - ха ха, доста от коментиращите тук ги познавам лично, прозирате с изрази характерни за вас, но както и да е. !5 номер ако ти си бил съученик с Деничка и казваш, че е много свястна, то аз съм генерал на британските гробища. Деница намери цаката на Атака, Митко не я излюби и тя му го върна тъпкано, а вас г-н Сидеров, защото знам, че четете коментарите ви закопа. Ще си скубете косата като разберете истината около нея и кой й плаща, за да ви обича, но връщане назад няма да има!

154

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров ... Той е просто създаден, лансиран, използван и скоро ще е изгонен артист от политическия театър в България. Марионетка. Човек, който си въобрази, че от него нещо зависи. Помисли, че е значим, важен.. :) Всичко останло са жълти подробности :)