89

НЕЗАБРАВЯЩ

преди 12 години

ПАТИЛАНЕ, голям *** си, нали пишеше в форумите че си живял в Канада 10 години,защо не емигрира в Либия,като толкова харесваш Кадафи ?

88

do 102

преди 12 години

abe ne znam kakvi drogi vzema6 ama dai malko i nasam 4i go zakusahme sled weekend-a

87

гнад

преди 12 години

до Патилан:Ти говориш за истина? За правилен път? И същевременно защитаваш един полуграмотен узурпатор, който 50 години се гаври с народа си със средновековен тип управление. Запада играели *** игра? Ти не осъзнаваш свободата, която те гарантират и продължават да защитават развитието на цивилизацията ВЪПРЕКИ УНИЩОЖИТЕЛНИТЕ ДОГМИ трупани през вековете, създадени поради неизмеримата глупост, страх и жажда за притежаване.

86

Патилан

преди 12 години

До 95,94,93,92,91,84,83,81........криеш си името и си го сменяш и какво от това......триете смислените постовете и какво от това........Истината е като водата, все ще си намери път - Тежко на тия, които се опитат да я спрат.

85

Патилан

преди 12 години

Историята на една война: Първо бяха "беззащитни" мирни граждани, които искат "демокрация", след това протестите се охраняваха с бомбардировки от самолетите на НАТО, после "мирните граждани" станаха бунтовници, след това "въоръжени бунтовници", а на края се оказа, че Въоръжените сили на любимото и мирно НАТО провеждат въздушна, наземна и морска операция срещу суверенна държава. Ако убиеш един човек си убиец, ако убиеш 1-милион си герой! А това го могат САЩ и партньорите им ЕС! Демокрацията на ЕС и САЩ-Нато: Принципът е един и същи- "Борят се срещу диктатора", а разрушават и разграбват държавата. Що за хора управляват този свят? Не се учудвайте, това е една голяма и *** игра на господарите на новия световен ред!!! Но защо сега, първото демократично решение в Либия беше да върнат Шариата разрешеното многоженство, забранени разводи и т.н...това което Кадафи не разрешаваше??? Това ли е демокрацията на Американците??? Второто демократично решение, наверно ще бъде, да разрешат Гей парадите в Либия.......?!Още труповете на невинно загиналите либийски жени и деца не са изстинали, а великите сили започнаха да разпределят либийската баница.......тоест нефт!!! Не само българите, но и всеки мислещ човек трябва да се моли за края на това безумие и нека Бог да не позволи то да продължава дълго. Никъде и никога повече. Поклон пред жертвите на героичния либийски народ и нека Бога да накаже истинските им палачи!

84

Патилан

преди 12 години

Каквото и да си говорим Кадафи е моралният победител, но какво струва тази победа в един свят без морал е вече друг въпрос!? Какъвто и да е бил Кадафи , народът му и хиляди чужденци живееха там богато и спокойно! ЕС и САЩ са терористични *** и винаги са били!!! Кадафи е пич и истински лидер. Не е плъх като повечето Евро лидери-Плондери, които ако това се случу в техните столици и държави ще се разбягат като плъхове.Тактиката на ЕС и САЩ е същата като тактиката на хиените. Това, което направи за народа си Кадафи през годините, днешните наши управляващи не за 42, за 102 години не могат да постигнат. И най-лошият социализъм си е по-добър, от най-добрия и прехвален капитализъм. До вчера Либия беше Швейцария'та на Африка - утре ще бъде България'та на Африка!

83

Патилан

преди 12 години

До 84, 83,82.......Ето как ще провериш дали си изпълнил мисията си на Земята - ако си жив, значи не си!След като щастието ти зависи от това, което прави някой друг, явно наистина си имаш проблем.

82

Анонимен

преди 12 години

Кво плювате по този истински мъченик и патриот бе? Плюнки сте смотани !Този човек помогна на сестрите !! Аре цензурирайте ме герберасти ***?!?!?

81

Анонимен

преди 12 години

До админа на сайта - защо триете коментари, защо се страхувате. Според мен се трият коментари когато се използуват мръсни думи или предизвикващи омраза, но не и убеждение

80

Анонимен

преди 12 години

Саркози се е страхувал, че тази стъпка би имала дълбоки последствия за френските банки, които и без това се намират в трудна ситуация и не биха издържали изтеглянето на либийските нефтени милиарди. -------------------- Значи аз се радвам, че имам такива решителни съюзници като Саркози. За Кадафи бе боли к*ра. Щом иска да подлива вода на ЕС, мястото му е в гробищата. А Патилан може да отиде майната си.

79

Анонимен

преди 12 години

Смъртна присъда за ***!

78

демос

преди 12 години

На Сейфа му побеляла дясната вежда от снайпера.

77

бренеке

преди 12 години

Патилане,чел си много и в малките часове на денонощието.Имаш мигрена и изкривено мислене ,дължащо се на многото информация, която приемаш в едно със сектантската.Кажи ни сега кога Господ ше дойде на земята и ни освободи от враговете които виждаш.Нищо не казваш за руснаците.Те включени ли са в световната конспирация?

76

Анонимен

преди 12 години

kak se e okokoril,kato basta si predi da umre

75

Патиланковците

преди 12 години

Не е страшно, че има един *** именуващ се Патилан, страшното е, че *** като него се харесват -- вижте колко плюсчета събира.

74

За ПАТИЛАН 80

преди 12 години

Патилане, тревожа се за твоето ментално здраве -- или си изключително *** нещо като ***, или имаш сериозни ментални проблеми с една реч си луд

73

Анонимен

преди 12 години

Бас слагам,че на тоя патилан/много уместен ник-явно цял живот си е патил/са му отказали виза за САЩ и сега горкият ги громи във форумите та пушек се вдига.

72

Патилан

преди 12 години

Основната цел на САЩ в региона не е демокрацията, не е свободата, няма нищо общо с конституционно управление (каквото Израел няма). Всичко се прави с цел власт върху и контол на ресурси и хора, за увеличаване на собственото им имперско богатство. НАТО е наистина терористична група. НАТО активно бомбардира мирни градове, открито подкрепя незаконното превземане на една суверенна нация като Либия. Кога хората по света ще се надигнат против тази безчовечност?

71

стефан

преди 12 години

Най-близките на М. Кадафи ще бъдат избити понеже знаят твърде много за близките му отношенията с " освободителите ", а международния съд е една "парлама".

70

Патилан

преди 12 години

Кадафи, например искаше да изтегли милиардите евро от сметки си в европейските банки, е видяхте какво му се случи. Над 80 000 невинни либийци платиха с живота си за временното спасяване на френските банки и еврото. Кадафи е имал намерението да изтегли всички либийски нефтени милиарди от Европа. Тези сметки конкретно се намират във френски банки и е трябвало да бъдат преведени в Азия. Страхът, че френските банки могат да фалират. Саркози се е страхувал, че тази стъпка би имала дълбоки последствия за френските банки, които и без това се намират в трудна ситуация и не биха издържали изтеглянето на либийските нефтени милиарди. А ако френските банки се сгромолясат, Франция би била неспособна да продължи да членства в Европейския Спасителен Фонд, който също би рухнал. Би последвала верижна реакция, застрашаваща бъдещото съществуване на еврото и цялата еврозона.