275

Аноним

преди 12 години

Лъже мръсника! Гледайте филма ГАЗЛАНД .

274

Анонимен

преди 12 години

Когато тиквата каже : Добро утро, виж дали Слънцето не залязва.

273

Българка

преди 12 години

Шеврон какъв конкурс е спечелил? Айде стига лъжи и глупости. Тези масови убийци ходят от страна на страна да си развяват к*ровете и тровят навсякъде, откъдето минат. Сега е дошъл и нашия ред и искат да отровят точно житницата на България. Ами да видим кой *** ще позволи това да се случи!

272

Анонимен

преди 12 години

тиквата лъже както винаги!!!!!!!!!!!

271

обективен

преди 12 години

Айде стига лъжи, Бойко! Договора е подписан още лятото. За справка - Държавен Вестник брой: 47, от дата 21.06.2011 г. "Решение 427 от 16 юни 2011 г. за издаване на разрешение за търсене и проучване на нефт и природен газ подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 3 от Закона за подземните богатства"Накратко "разрешение на Шеврон...да извърши за своя сметка и на свой риск търсене и проучване на нефт и природен газ..."Честито! :(

270

Тодор

преди 12 години

Следващите поколения сме ние. Не мислиш ли, че трябва ние да избираме дали да "печелим" от шистовия газ?

269

Сашо

преди 12 години

Бойко, проклет да си, ако продадеш здравето на цяла България!!! Бял ден да не видиш, ако го направиш!

268

DSQUARED2ITALI

преди 12 години

''Няма договор с Шеврон за шистовия газ, обясни Борисов''А ТОВА КАКВО Е БЕ БОЙКО? лъжец!

267

все 1...

преди 12 години

Бойко трябва да почне да разсъждава като човек (в истинския смисъл на думата)!

266

Распутин

преди 12 години

Пусто дърво неокастрено! Затова Ляпчев навремето добави "...и со малце кьотек!" Да протестираш ПРОТИВ енергийната си независимост, ПРОТИВ СОБСТВЕНИ енергийни ресурси? Колко *** трябва да си? Не е възможно някой да е толкова ***! Това трябва да са само ПРЕДАТЕЛИ на България и слуги на руската енергийна ОЛИГАРХИЯ, със своя най-виден представител агент Гоце, която ги е напазарувала, най-вероятно за жълти стотинки! Позор, братя българи, тази *** трябва да се озапти!!!

265

Въпрос

преди 12 години

Как да разбраме, Ваше Величество? Че днес сте в настроение и затова договор няма, ама утре ако си припомните , че преди време казахте "Ако ме ядосате, ще подпиша договора!" и вземете ,та се ядосате по някакъв повод, не ни мърда договора с Шеврон?! Защото сутрин Вие казвате едно, сетне посл.Уорлик Ви "посъветва" и на обяд казвате съвсем друго, а вечерта, като премислите, казвате трето! Договорът с Шеврон първото мнение ли Ви е, или второто, а може би и третото?!

264

Анонимен

преди 12 години

РЕШЕНИЕ 427 ОТ 16 ЮНИ 2011 Г.за издаване на разрешение за търсене и проучване на нефт и природен газ подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 3 от Закона за подземните богатства, в площ Блок 1 Нови пазар, разположена на територията на областите Разград, Силистра, Добрич, Шумен и ВарнаТова решение прието и подписано!!! и в сила!

263

лъжец си

преди 12 години

Боооко , а решение 427 от 16.6.2011 г.на МС какво е? Има ли още някой който да ти вярва?

262

Анонимен

преди 12 години

Единствените които нямат полза от намирането на шистов газ в България са руснаците. Т'ва е истината. ===================Явно е че си глупаво същество, потърси в гугъла метод за добив на шистов газ и ще видиш че никой освен американците от Шеврон и тъпите им слуги- български политици няма полза от това.

261

ПОМИСЛИ СИ

преди 12 години

Бойко това е вредно за нас и за следващите поколения не е екологично.В много държави е забранено.Виж в нета има много информация по темата.Фен съм на ГЕРБ а *** ако подпишете излизам и аз на протест и покрай мен още няколкмо човека.

260

Анонимен

преди 12 години

Единствените които нямат полза от намирането на шистов газ в България са руснаците. Т'ва е истината.

259

един

преди 12 години

Ще отровят водата и земята за шепа жълтици!!!Цинични и алчни създания, рушащи майката Земя. Какво очаквате да се случи, за да се вразумите? Или си мислите, че сте извънземни?

258

Анонимен

преди 12 години

Добив на гaз трябва да има, а руските лакеи да заминават в Раша да лапат руски ....

257

Анонимен

преди 12 години

Министър Председателят Бойко Борисов трябва да разбере, че скандалът Шеврон не е на популистка, а на национална основа. Допусне ли своеволие и не проведе ли референдум на тази тема да се сърди на твърдоглавието, ината и некомпетентността на министрите си. При най-малки съмнения, че Шеврон работи на територията на Варненска област, и въобще България ще се създаде Национален фронт срещу ГЕРБ.

256

zle

преди 12 години

dnes pitah profesora mi po geologiq za 6istoviq gaz, toi mi kaza taka: ganz schlimm