73

Анонимен

преди 12 години

MVR-slyjiteli na oligarhicheskata stryktyra v balgaria ,MVR ne slyji na balgarskite grajdani a na interesite na bogatashkia monopol kato iztryment za ypravlenie na masite ako i da e po nasilstven nachin ,65 hiliadi hrantytnika zashtitavat i paziat mafiotskata prestapnicheska varhyshka v balgaria. balgaria.

72

Детектифф

преди 12 години

Бивш офицер от МВР съм и се гордея с това. През 1989 година МВР се деполитизира и това се прие в по-голямата част от състава като положително, защото много от хората бяха само членска маса, заради работата,а не по убеждение. През 2009 година, а и през 2011,сменях документите си и твърдя. МВР ОТНОВО Е ПОЛИТИЗИРАНО! Премиера гледа строго от годишни календари поставени в канцелариите на служителите от различни сектори. С настоящето сезирам всички отговорни институции и българският народ!

71

rumen221

преди 12 години

ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ..."... - ПРАВИТЕЛСТВОТО, отпусна допълнителни 6 млн. лв. на МВР..."- ИЗЛИЗА, ЧЕ ТОВА СА ДВА РАЗЛИЧНИ И НЕСВЪРЗАНИ СУБЕКТА...Пък аз съвсем наивно смятах, че МВР е част от ПРАВИТЕЛСТВОТО...,като МЗ, МО и другите министерства...

70

70

преди 12 години

Тия момчета са служители на чий ред?Чета коментарите и някак не мога да проумея защо след като имаме толкова добре работеща полиция масовата психоза и страх се е намесил масово в съзнанието на хората. Друга статия-9000 жертви по пътищата за 10 години...Убити по най-жесток начин стари хора в селата, изчезнали деца, изнасилени деца,изпонамачкани на спирка или тротоар-на това ред и сигурност ли му казваш?Трябват им основни реформи на тия момчета, и камери по пътищата.

69

ЗАМИСЛЕН

преди 12 години

ЩЕ ТРЯБВАТ ПАРИЦИ ЗА ТЕЗИ МОМЧЕТА,А И ТЕ ЩЕ ТРЯБВАТ НАЛИ СА СЛУЖИТЕЛИ НА РЕДА.

68

Анонимен

преди 12 години

Всяко "стопанство" трябва да се съобразява с бюджета си и със състоянието на целия "квартал". Ако се допусне едно стопанство да богатее за сметка на жителите на квартала вече си говорим за феодализъм.Редно е МВР да направи вътрешни ведомствени реконструкции, като съсредоточи средства за техника и поощрителни премии за служителите, които са с действителна опасност за живота и здравето. Ако започнем да си искаме и ние правата трябва на всеки българин да се изплащат "вредни и опасни".

67

ГЕРБ са Гооууеми

преди 12 години

Както е тръгнало скоро единствените имащи средства да карат коли ще са мутрите (бизнесмените) каращи бентлита и поршета и полицаите каращи астрички, всичко останало ще залежава по тротоарите. Да благодарим на ГЕРБ за което.

66

старшина Ушев

преди 12 години

И да ревете и да не ревете на Астрата стрелката е на FULL и на мен ми е добре.На който не му изнася да върви в Испания.На тия 6 милиона ще им видим сметката до края на тоя месец и за декември ще искаме още 6 милиона.Айде със здраве и не забравяйте да си платите данъка,щото нали от вашия данък ми плащате и заплатата.

65

Aнонимен

преди 12 години

Само 6 млн??? Глупости-дайте им всикчите пари за детски надбавки за еднократната помощ за раждане, съкратете списъка с безплатните лекарствени с-ва на пенсионерите и онкоболните, вземете и парите за безплатна стоматологична помощ на децата..Само 6 млн.- с тез пари накъде????

64

Анонимен

преди 12 години

Парите са отпуснати за бройкане по форумите на противниците на мафиотския режим !!! Явно противниците са се увеличили и не стигат парите.

63

Анонимен

преди 12 години

Хрантутят тези, на които се надяват, че ще ги пазят от "народната любов", когато се отприщи!!! Пак гласувайте за ГЕРБ!!! Кротуваха си до изборите и сега вече се показаха.... Пак гласувайте за ГЕРБ!!! Да ви видим....

62

Анонимен

преди 12 години

Не е ли време да се спре и финансирането на професионалния спорт и да се гласува, че пари се дават само за масовия спорт!!!От къде на къде на богати професионалисти ние още да плащаме. С какво са по-бедни от другите професии!!!

61

инженер

преди 12 години

"Средствата са осигурени от резерва за непредвидени и неотложни разходи и няма да натоварят държавния бюджет, уточняват от правителствената пресслужба." - а БАН и БДЖ товарят бюджета така ли???

60

Строител

преди 12 години

К'ви са тези обиди срещу инвеститора ми бре?Ми той ми е поръчал 4 апартамента до края на годината и още 16 до края на мандата муЗначи аз да губя пари ,аа-а?Не може така.Щом сте гласували за тикви и зелници сега ще търпите.

59

Изумен

преди 12 години

Бедна ви е фантазията какви пари се изливат в тая *** МВР. Дали знаете, че извън милиарда с който ги храним, годишно им даваме повече от 300 000 000 лева за да допълним дефицита за пенсии на 45-годишните пенсионери. Т.е. полицаите внасят триста милиона лева по малко , от колкото смучат после от пенсионния фонд. Ей за това са ниски пенсиите на останалите. Защото пенсионерите изхранват непотребна сбирщина, която не е изработила и стотинка през скапания си живот !

58

Свиневъд рекордьор

преди 12 години

Ако в свинарника ми ставаха такива свинщини като в територията българия, щях да го подпаля.Ама пък - свинете сами си избраха свинарите. Хак да ви е.

57

Анонимен

преди 12 години

Когато основен приоритет е МиеВиеРие............пишете този коптор Бг БЕГАЛ!Колко жалко е нация с хилядолетна история да бъде унищожена от *** *** за има-мяма две-три години.Нямам думи......

56

traba

преди 12 години

Някви си там 6 милиона лева...ииизообщо не ги мислете, бълха ви ухапала..., освен това, тези жълти стотинки са за господин полицая, който бди над спокойният ви сън, за да може вие роби прости да бачкате до припадък, също и децата ви, докато умрете. Тъй като вече сте ненужни, поради напредъка на технологиите, вие работници трябва да умрете сега, заедно с лошият материал, който сте създали.

55

Анонимен

преди 12 години

От прочетеното до тук подразбрах, че хората не са толкова против бюджет 2012 на МВР, а против бездействието, или по-точно симулацията на дейност на полицията към 2012 г. Това трябва да ви говори нещо, господа полицаи...Реформи и при вас.

54

до 54

преди 12 години

При новия морал на ГЕРБ МВР не взема подкупи, а получава дарения!