61

Неда

преди 12 години

Като студентка тежах 56 кг.,но определено не мога да кажа ,че се чувствах добре.Според мен човек ,ако уважава себе си и е загрижен за здравето си, трябва да е на килограми,които му създават комфорт,това е определящото.При всеки човек това чувство е при различни килограми.Важно е да сме здрави,защото слаб не значи здрав,дебел - също.

60

ДО-ДЕБЕЛАНКА

преди 12 години

Не прави експерименти. Вземи си направление за ендокринолог. Разпитай за добър ендокринолог и си запиши час. Ще ти направят изследвания и ще ти предпишат лечение. Не е въпросът само в яденето. Метаболитните проблеми имат решение в повечето случаи.

59

до 58

преди 12 години

Абе затворниците в концентрационните лагери хич не са били здрави. Стотици са умирали на ден от умора. А иначе спор няма. Не е хубаво нито да си кльощав нито да си много дебел.

58

@55

преди 12 години

Нали се сещаш затворниците и концлагеристите колко са били здрави? Въпроса не е да станеш кльощав и мършав, а да изгориш излишните мазнини и да си подобриш здравето. Затова трябва да се отслабва здравословно - умерено хранене и много спорт! Всичко друго е вредно за организма и не ти помага.

57

@51

преди 12 години

иначе да, можеш да свалиш килограми с волята си, но това е основно заради вътрешната промяна, иначе другото е изкуствено и не се задържа дълго и е известно като "напълнях след като спрях диетата"

56

@51

преди 12 години

според мен пък телосложението отговаря на психиката на човека, тоест външното отразява вътрешното. Така че някои като кажат, че са дебели и "нищо не могат да направят по въпроса", това звучи смешно, защото според мен си е до психика, иначе сумати народ ходи по фитнеси, но само някои имат нормален външен вид, жените или си стоят дебели, а пък мъжете правят някви много грозни мускулатури (на мен лично не ми харесва това, защото не е естествено)

55

д-р Хаус

преди 12 години

До 52Точно с глад се отслабва най-бързо, ама не ви се гладува затова се чудите какво да измислите. Достатъчно е да погледнете малко снимки от концлагерите за да видите, че съм прав. Едно време мой учител се присмиваше на колежките си, които не ядяха хляб, за да не пълнеят, казваше им - в миналото затворниците били държани само на хляб и вода, а нито един не е напълнял... Отслабването е личен избор и въпрос най-вече на воля.

54

ss

преди 12 години

za 2 godini sam sas 40 kilograma nadolo :) pravilno hranene i malko sport ( hi4 ne malko ) Koito iska namira nachin a koito ne tarsi si opravdanie

53

Ha ha haaaaaa

преди 12 години

Чудно как още доктор Емилова не си е преписала това постижение?

52

Анонимен

преди 12 години

С глад не се отслабва, нито с диети. Пробвала съм по много и от двете. Златното правило е "Няма вредни храни, има големи порции". Хранете се 4-5 пъти на ден, но по малко, и се движете повече. Това трябва да стане ежедневие. Няма друг начин. Като начало намалете порциите си наполовина. Резултатът ще е налице след седмица - две. Това ще ви мотивира да продължите. Яде ви се шоколад? Няма проблем, купете си възможно най-малката опаковка (25 грама) и т.н.

51

Минаваща

преди 12 години

Браво на жената - за да се свалят толкова килограми се иска здраво постоянство. На тези, дето се оплакват, че не могат да свалят, а нямат сериозни здравословни проблеми, мога да кажа, че явно се чувстват достатъчно добре така, както са. Ако наистина се чувстваш зле/депресиран/ограничен от теглото си, ти просто действаш, за да промениш нещата. Единственото решение е леко отрицателен калориен баланс, повече движение, търпение и превръщането на "диетата" и спорта в начин на живот.

50

до 24

преди 12 години

И аз съм била цял живот (45г) слаба, но от щитовидната жлежа качих 10кг.Пия хапчета 3 г и сега пак съм слаба.Не се отчайвай!

49

bez

преди 12 години

90 дневната диета е ефективен и щадящ организма режим,съчетан с двигателна дейност прави чудеса.Не гладувайте,а спортувайте и се хранете разумно.

48

до Дебеланка

преди 12 години

На тези си въпроси можеш да дадеш отговор само и единствено ти. Ако отслабнеш и пак нямаш самочувствие едва ли някой ще се заинтересува сериозно от теб. А за отслабването, със сигурност трябва да го направиш, това че в рода ти имате склонност към напълняване не е извинение да тежиш 100 кг. на 28 години, пък и никак не е здравословно. Успех и дано намериш сили и самочувствие за да се чувстваш добре в кожата си.

47

Дебеланка

преди 12 години

Искам да ви питам нещо и ви моля да подходите сериозно с отговорите.Тежа малко над 100 кг,ръст 170 см,години 28.Предразположена съм към пълнеене,в рода ни всички са така.Не мога да кажа че ям повече от моите приятели,даже напротив,в компанията най-слабите ядат най-много.Знам,че всичко е до метаболизъм и че някои хора имат бързо изгаряне ,други бавно.Въпросът ми не е как да отслабна а дали като отслабна ще се почувствам по-харесвана,по-женала,ще имам ли и аз приятел,ще правя ли секс?

46

Анонимен

преди 12 години

Сега на всички дебелаци лекарите трябва да им кажат, че им остава година живот, ако не отслабнат. Явно само това ги стряска.

45

Анонимен

преди 12 години

Anglichanite sa ujasno murzeliv narod.Obezdvijeni sa totalno.Ako moje i vutre v magazina shte vliazat s kolata ili skutera.Sreshtat se razbira se i takiva koito sportuvat redovno.Kato tzialo obavhe na anglichanite ne im puka kak izglejdat.

44

vse edno

преди 12 години

do 24: това ти е грешката. има промени от хормонално естество, но те са преодолими. хапване веднъж на ден е просто убийство. 4 пъти на ден с намаляващо количество от сутрин към вечерта, вечер - най-добре супа. 3 пъти седмично - спорт - плуване, 1 час - басейните ги отварят в 7 часа или фитнес, и то кардио - 1 час. всеки ден ходене мин.40 минути, стълбите - пеша. Flax Oil - задължително 2 ампули всеки ден. всеки сам си кове бъдещето, особено в тази област.

43

булгар булгар

преди 12 години

Вижте тук снимките на жената - fishki.netment.php?id=101185

42

Анонимен

преди 12 години

Сигурна съм, че български мъж ще спечели наградата за най-многокачени килограми...:)