171

Анонимен

преди 12 години

Това предното е ирония, някой да не се отчая:)! Трябва да ценим живота, и нашия, и чуждия. Винаги има начин да се справим. Въпроса е да не сме прекалено заспали, а наистина да търсим как да преодолеем опасността, или да се приспособим, или да я спрем някак.

170

Анонимен

преди 12 години

Споко, пичове,вашата аутопсия ще спомогне за развитието на науката. Все пак не бива да се правят прибързани и необмислени решения,а вашето участие в експеримента ще помогне да се установи коя от всички познати на човека отрови убива най-бързо и ефективно. Тъй че, яжте, пийте и се веселете!П.С. Молби против експеримента се приемат и заприходяват от държавната администрация, не са желателни ефективни действия при площадката край Рогозина,които биха попречили на самия експеримент.

169

Анонимен

преди 12 години

За питащите има открита сметка за протеста, на който всеки българин може подкрепи идеята... не всички хора са платени,,като вас пишещите мижитурки тук!

168

ДОЛУ БКП !

преди 12 години

ДОЛУ ГЕРБ !

167

Въпрос на приоритети

преди 12 години

България диша най-мръсния въздух в Европа! Ако искате да протестирате, протестирайте срещу Лукойл и другите замърсители. Ямя явно не ви отрърва да протестирате срещу ръката, която ви храни :) Не вярвам да сте толкова глупави, та да не можете да приоритизирате парвилно. Явно сте платени - видно е по банерите! Сравнете банерите на платените и неплатените протести и ще видите разликата. Само 20 човека протест, а откъде се намериха пари за винилови банери, при това няколко?

166

възмутен

преди 12 години

И погледнете колко са протестиращите? Къде сме всички ние? По къщята на масата с ракията! Така ни е по-удобно! Иначе всички много знаем, по цял ден се плюнчим, но стане ли въпрос за истински действия, всеки си подвива куйрука! Погледнете ги тези хора, защитават интереса на всички! Същото беше и с протеста за високите цени на монополите!

165

Приятел

преди 12 години

Алчни българи, които си мислят, че като почне добив на газ и ще станат богати, много се лъжат! Нито газта ще стане евтина, нито заплатите им ще се увеличат, нито нова кола ще си купят, нито живота им ще стане по-добър! Трябва да си абсолютен *** за да вярваш на лъжите на Корпорациите, които един ден така или иначе ще ни загробят! Корпорациите отиват някъде, експлоатират всичко каквото могат и се омитат - това ще ви го кажат в youtube, американците, от чиито чешми тече пластмасова вода!

164

gesha

преди 12 години

do vsichki zashtitnici na dobivaneto KUDE VI E KIRIQTA NA VAS BOKO CECKO I CECKA ZNAQT KAKVA IM E KIRIQTA A VASHATA KAKVA AAAAAAAAAA MALOUMNICI NO KOGATO POCHNAT DA IZMIRAT VASHI RODNINI OT NAI RAZLICHNI OTRAVQNIQ I RAKOVI ZABOLQVANIQ PURVI SHTE REVNETE MALOUMNICI MALKO NI NASRAHA DURJAVATA TA OSHTE DA Q OSEREM A EDNO ZEMEDELIE NI OSTANA I NEGO DA GO ZATRIEM AAAAAA NQMAM DUMI ZA TOVA KOLKO PROSTI HORA IMA V BG BQH SE ZAREKAL DA SE VURNA TAM DOGODINA AMA SE ZAMISLQM DALI SHTE IMA KUDE DA SE VURNA

163

Анонимен

преди 12 години

тука платените гъзодавци само чакат някой да не напише експертно мнение..и нали са платени гъзолизачи веднага го обвиняват в невежество..вие сте невежи..към страната си, към народа си..към децата си,,,

162

Анонимен

преди 12 години

и да не забравяме че "щатската дирекция за опазване на околната среда" е ОК с ГМО ...

161

до 166

преди 12 години

а ти чул ли си какво е канцирогенен и токсичен?

160

Анонимен

преди 12 години

Екоактивистите по света са anti-fracking, а нашите еколози тук чули недочули се обявяват срещу добива на шистов газ въобще.

159

Анонимен

преди 12 години

Общинският съвет на Детроит не се е обявил срещу добива на шистов газ както пише един пост по-долу. На 25 юли 2011 детроитските общински съветници приемат резолюция за вредите на здравето на хората от метода на "хидравлично разбиване" за добиване на газ.В същото време щатската дирекция за опазване на околната среда на щата Мичиган дава данни че метода на "хидравличното разбиване" се ползва повече от 70 години в щата без да има сериозни инциденти.

158

DO 163

преди 12 години

ЕЙ ЕВРЕИН!!!

157

Анонимен

преди 12 години

Тъй като говорим за запазването на националното богатство на татковината ни - водата, имам два въпроса за размисъл.Колко радиоактивна вода има във затворените контури на АЕЦ Козлодуй?Колко често се сменя водата в затворените контури на АЕЦ Козлодуй и къде се съхранява?

156

НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ

преди 12 години

Детройт стана 65-тата американска община, обявила се против добива на шистов газ.

155

Анонимен

преди 12 години

КВИ ПАРТИИ КВИ 5 ЛЕВА В БГ ГЛАСУВАТ САМО ЗОМБИРАНИТЕ ДЪРТАЦИ!!

154

Анонимен

преди 12 години

EЕхоооо дедите ви умряха за този плодороден къс земя./..ЗАСРАМЕТЕ СЕ..ВИЕ СТЕ ***, ВАШИТЕ ДЕДИ НЕ СА ВИ ПРАВИЛИ С ТАЗИ ИДЕЯ!!!!

153

Анонимен

преди 12 години

до 157,проблема на хора като теб е че не могат да си представят за какво мащабно замърсяване на водата от АЕЦ става думанека пак да подчертая ТРИ МИЛИАРДА КУБИЧЕСКИ МЕТРА ВОДА ГОДИШНО влиза в АЕЦ Козлодуй и тази вода е замъсена, преминава в подпочвените води и после част от нея се изпомпва в Добруджа

152

Анонимен

преди 12 години

Само когато се отсече последното дърво,когато последната река е замърсена,когато последната риба е хваната,само тогава ще осъзнаятче не могат да ядат пари.