134

dido

преди 12 години

Otivat si horicata max do Nova godina

133

Тренчо

преди 12 години

Къде е Тренчо или КНСБ за да ни защитят ???Или и те действат задкулисно?!/ що ли питам кат е така...

132

категоричен

преди 12 години

Ще търсим Живковото време.Факт !

131

ина

преди 12 години

когато един *** забавлява народа е комедия а когато същият този *** управлява народа е ТРАГЕДИЯ

130

ирина

преди 12 години

няма проблеми и до 120 да го направят некадърни доктори ще ни осигурят рано -няма човек няма проблем -пенсия де

129

Пламен

преди 12 години

Аз предлагам вече пенсиониране да нямя! Ще работим докато умрем коЙ колкото изкара!На работодателите предлагам за работници над 50 години изпозването на камшик за вдигане работопроизводителноста!И накрая на месеца да сме благодарни за щедрото възнагражение!

128

Дедо

преди 12 години

На цялото това "народно"правителство най-чистосърдечни пожелания да не доживее до пенсия...Амин !

127

Обективен

преди 12 години

ГЕРБ пак не са в час. ГЕРБ се опитват да лекуват последици, а не причините. Причините да е зле пенсионната система са много, но основните са три:1/ демографската катастофа след 1989-та - сега всеки 5 човека излизащи в пенсия се заменят само от 3 млади хора при това с съвсем друг етнически състав.2/ много хора в трудоспособна възраст избягали от България - примерно 2-3 милиона 3/ мизерните заплати

126

horus

преди 12 години

Само така !!! Дъртаци с памперси да работят а младите да си клатят Х .... на борсата ! Гледам и не вярвам на "ушите си" - тия *** в парламента, *** ли са, луди ли са ?!! Вместо да стимулират младите да работят те правят точно, ама точно обратното ! И какво се получава - на старите хора лошо че работят до изнемогване, за младите - също лошо че няма работа !!! На това му се вика "и вълка гладен и агнето изядено"

125

Анонимен

преди 12 години

На всеки му заслуженото и както депутатите обричат хората без дори да подозират какво означава още 1 година за много от тях на тази възраст, нека всички болести, притеснения и неволи на обикновения човек се стоварят със страшна сила върху хората измислили и гласували тази лудост!

124

:)

преди 12 години

Късно е да съжалявате, за избора си - когато говорех на хората, че правят грешен избор те ми се присмиваха - ти да видиш. :) Сега - който се смее последен ...нали :)

123

:)

преди 12 години

Те вдигат пенсиите и годините за пенсиониране, щото знаят, че никой няма да доживее до тогава :)))) Кво не му харесвате :)))

122

33

преди 12 години

За вас само така тъпо племе.

121

неее

преди 12 години

Знаете ли не е" важно кой е овчара "важното е че овцете са глупави ако можеха главите в дупето да си ги заврат щяха да се скрият докато продалжаваме така никой няма да ни помогне помните ли как се криеха овчарите в парламента а хората дебело почертавам хората не робите трошаха до кога ще се трае в тази държавица да се появи накрая един НОВ Левски Ботев и да ни поведе да се избавим от това иго под което сме попаднали

120

ЛИЛИ

преди 12 години

СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ДОВЕРИЕ НА ГЕРБ!

119

относно ком.120

преди 12 години

колега ми по вероятно е да почине от мизерия то и влаковете ги спират :))) циганиа в тази държа не спира кадарните хора които избягаха от държавата се връщат само за почивка в бг и дайе вече не тук

118

Варианти много

преди 12 години

Аз съм на 26 години и рпи тази ситуаця не виждам изобщо защо да оставам в родината си,защо да си плАщам пенсиони осигуровки като няма да доживея да получа пенсйка значи и снощи каза един човек вариантите са три аиро гара и на ванка (пак ще работиш може би и като куче ше живееш но насреща ще има нещо) другиа парцел на гробищата стреса и напрейението до това ще доведе да не говорим за храната коиато иадем хварляш кренвирш на котката тиа го помирисва и бяга ? и другия вижте братята гърци искат :))

117

!!

преди 12 години

Идеалният данъкплатец на Дянков е този, който 40години се осигурява на максималния осигурителен праг и 2 месеца преди пенсия го блъска влак :)

116

Анонимен

преди 12 години

"Материала е лош" и затова дай да го *** - така действат нашите политици!Щях да намразя хората ,ако не съм сигурен ,че изборите са фалшифицирани. Не бих могъл да повярвам ,че има мазухисти радващи се на новина като тази!

115

гост

преди 12 години

Къде са така наречените "синдикати", дето много се дерищисваха, че ще вдигнат стачка? Мълчат, не се чува нищо. Стига са яли средствата на хората, да се махат, няма нужда от такива хрантутници! Никакъв авторитет, никакви опити за защита на членовете си! Да се знае, че защита може да получим единствено от Господ!