13

емир

преди 12 години

обратното гостите от Австрия изпуснаха България,без малко да ги надупят

12

Анонимен

преди 12 години

Какво ще рече отдалечават се? Само първия отбор в групата ли се класира? Пък и кой е казал, че няма да бият Шотландия? Във всеки случай слагат "батковците" от мъжкия отбор в джоба си. Ще ми е интересно да видя контрола между двата отбора - младежкия и мъжкия, да видим тогава.

11

Ддт

преди 12 години

Става въпрос за евро за младежи2013 в израел???

10

гогов

преди 12 години

при 1:0 съдията от турция не даде фал с червен картон,наш играч остана очи в очи с вратаря и защитника го събори отзад?

9

troyan_bg

преди 12 години

BULGARIA SE KLASIRA ZA EURO-2013

8

qwer

преди 12 години

Специалистът по пренасяне на куфари с мангизи Мадански,няма да му стигне половин век специализация във футболът за да стане и специалист в този спорт.

7

14

преди 12 години

И ,ако си гледал реално двата мача, щеше да видиш ,че нямахме "мерак" да се надиграваме, а си ги надиграхме тотално.Особено първия мач.

6

14

преди 12 години

Ти,ако винаги сравняваш онова поколение със всяко ново е повече от тъпо.И въпроса беше,че се представят с класи от "представителния" ***.Не говорим само за резултатите , а за играта.Ако ще и с по 0-3 да падаха всеки мач, се вижда настроението в отбора.За разлика от звездоманите , които се делят по всякакви параграфи и скоро ще ни докарат да играем за равенство с лихтенщайн.А относно треньора, както виждаш се смениха 2-3 и положението си е същото.Така,че той най-малко би имал вина за ***

5

Анонимен

преди 12 години

ЕВРО 2013?ало събодете се бре!!!

4

o

преди 12 години

Не съм слагал още минус на хлапака, дето е написал първия коментар, но по-голяма тъпня не може да има в този момент! И колко достойно ще отпадне тази детска градина с тоз *** треньор - загуби с по 15 на 0 или нещо подобно! Още имат доста жълтичко младежите и покрай устата и на другия край! Честито все пак за мерака да се надиграват - гледах и двата мача с Австрия, нищо добро не ни очаква и с това следващо поколение...далеч далеч от истината! Отделни проблясъци и толкоз! Разболя се Момчил и?

3

Анонимен

преди 12 години

Националният не го ли разпуснаха?!? :O

2

14

преди 12 години

Кои са турците сложили минуси на първия коментар.И нека го оборят.НАпълно споделям мнението му.

1

аз

преди 12 години

може и да са изпуснали австрийците , може и да не се класират , но играят добре и се борят - за разликата от национала.Предлагам младежите + тренера директно в национала , а от сегашните мърльовци никой да не канят. Ако не се класираме , поне ще отпаднем достойно