24

Анонимен

преди 12 години

Не ви ли писна бе?? Всеки ден .... аман от умници спрете се бе! Хитлер толкова не е мразил евреите колкото тука някой чалганизирани простаци турците! Изчезвайте от този форум простаци! Плювачи!

23

Патилан

преди 12 години

Иран има основания за много сериозни притеснения. Сценарият на САЩ и НАТО за пълен контрол върху нефта е един същ и след Ирак и Либия следва Иран. Събитията в Сирия са само удобен повод за военна намеса. При това задачата на САЩ при евентуална инвазия в Иран ще е значително улеснена, тъй като в този район те имат едни от най силните съюзници - Турция от Север и Израел от Юг."Който днес контролира нефта, утре ще контролира целия свят." - казано е от Х.Кисинджър преди 30 години! На Американската икономика са и нужни военни конфликти за да излезе от батака в които е в момента с външния дълг до луната

22

Реалист

преди 12 години

Кво може да се прочете или чуе от хора чийто пророк е бил разбойник? За един камък е изклал цял град,и така всичките му наследници, та до наши дни .Когато някой им каже истината,могат само заплахи да отправят.

21

до 13

преди 12 години

Само турската нация няма единен етнографски и расов произход.Изградена е на база отвличания на деца,педофилия и погроми.

20

georgi

преди 12 години

Много загрижени хора има в България, браво.....хубавото е че всички в нея, милеят за нея и я защитават. Винаги на първо място поставят България и след това си дават мнението за други не родни за тях държави, браво българи.....и с това изпреварихме американците.

19

Мустафа Манаф

преди 12 години

Ястрепчо, мамин, кво си се разпенявил като някое българче, бе...Че и с бъгарско име се писал, ***... Бе ти да не си *** бе? С тез мурафети *** скоро няма да станеш, цял живот халка ще си останеш.. Иначе тона ще ти го подам още тая вечер, ама си земи вазелина тоя път, че да не ми ревеш пак една седмица че те боляло дупето.

18

999

преди 12 години

до петър неновНезнам Турция да е избивала кюрди.По-скоро те сами се избиват.Що се отнася до правата им - те имат по-големи права от тези на нашите етноси в България.Разликата е,от България,че такива като цар Киро ги държат зад решетките.Тоест Турция е една демократична страна,в която законите се спазват.Не като в България - една анархия,като всеки платежоспособен прави какво си иска,защото закона за джоба не важи!А всички знаят,че в Турция кюрдите са трепани и рекетирани именно от ПКК!!!

17

Бай Ганьо до №16

преди 12 години

не мислиш ли че първо се показва за да настояваш на някой за някой неща и се вижда че си опитен в тези отношение за целуване на голи главички ..."дай тон да започнат хората песента" и не бери грижа да търсиш гологлав преди малко извадих от *** на *** еи е свободен сега

16

Mango

преди 12 години

Анадолски лицемер!

15

Бай Ганьо до №6

преди 12 години

що не си ровиш прахливите рафове на прадядо си.... за да се видиш кой си ?...не ми приказвай глупости и слухове дето си чул на механата на пиянските маси...или си чел мното от книгите на бай тоше че ти са ослепили очите и са ти заглушили ушите от мното слухове

14

Анонимен

преди 12 години

до МЕНСА-АКО ТОЛКОВА ТЕ БОЛИ ЗА КЮРДИТЕ ,ЗАЩО НЕ ИМ ОСТЪПИШ ДВОРА СИ.МИЛОСТИЯ ДАВАШ НА ТЕРОРИСТИ ЛИ

13

Мустафа Манаф

преди 12 години

Кви асирийци, кви пет лева бе бритчеде ястрепчо, а си ела цуни на батко си гологлавия, стига си се занимавал с мъжки работи.

12

МЕНСА

преди 12 години

ЕРДОГАН ДА НЕ СЕ РАЗПРРАВЯ С АСАД , АМИ ДА СИ ГЛЕДА КЮРДИТЕ, ЩОТО И ТОЙ МАЙ Е ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ИЗЦАПАНИ С КРЪВ. ТЕ КЮРДИТЕ ШЕ ГО НАРЕДЯТ ТУРЦИЯ. ДА СА ЖИВИ НИ ЗДРАВИ

11

Анонимен

преди 12 години

bravo

10

Ястреб

преди 12 години

До 6 - Болезнено парадоксалното в твоя коментар е, че булгаромангалинът, чийто произход е неизвестен дори на самия него, ми е тръгнал да чегърка произхода на турците! Я да я чуем най-новата версия за произхода ти. Сега ще почнеш да ми се тръшкаш и кълнеш като булгаромангалин, че си чист асириец, нали!? Хайде със здраве!

9

Анонимен

преди 12 години

Турчетата да не се шегуват с наследниците на асирйиците!!!

8

Анонимен

преди 12 години

*** Тино,*** голяма разбирачка се извъди ***

7

karaibrahim

преди 12 години

nedey te gleda 4ujda panica vijte si nasranite gazove

6

петър ненов

преди 12 години

а кога турция ще спре избиването на кюрди.и ще им даде право на свободно мислене.

5

И СЕГА

преди 12 години

очакваме появата на платените ромски(турски)драскачи ястреб,етнически ром(турчин),гурбетчия,караибрахим и другите такива ЖАЛКИ същества с неустановен произход и пол