42

Анонимен

преди 12 години

аз се радвам за лапето зщото още няма 12 и вече е дал насока на живота си ! Компютрите не са само за игри и чат ! Но в Бг явно като си лапе трябва да си модерен (нищо че си без пари) *** нацепен и чалгар ! като гледам сегашното поколение какво е и как израства направо се чудя къде да избягам

41

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 12 години

НА ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ - ТЪПИТЕ ИМ РАЗРАБОТКИ

40

Arven

преди 12 години

Да той няма право да се регистрира във Фейсбук, но има право да регистрира фирма 12 годишен...и какво ли толкова е имал да каже пред специалистите на този технологичен форум???

39

полудевам полечка

преди 12 години

Роди се новата Мата Хари.момиченце казало на майка си:- Мамо, вчера като те нямаше, татко доведе една леличка, сложи я на леглото, съблече я..- О-о-о, я тихо, тихо, ще го разкажеш довечера, баща ти като се прибере и седнем да вечеряме!Седнали да вечерят и майката казала:- Кажи сега, моето момиче, това което искаше да ми кажеш днес?- Ами вчера, като те нямаше, татко доведе една леличка, сложи я на леглото, съблече я, разтвори и краката и й мушна онова, дето чичо Иван ти го слагаше в устата

38

полудевам полечка

преди 12 години

Целта е:татковците и майките, диви юзери да купят на малки гноми компютри видиш ли още от яслата.По този начин ПРОСТОТИЯТА ще бъде с децата им през целият им живот.

37

Анонимен

преди 12 години

Ей тия вече се чудят ква глупост да пуснат, трябва ли дори да обяснявам по-колко различни начина цялата статия е ***?Първо - малолетните не могат да имат фирмиВторо - приложение, което ти казва късмета? Сериозно? "Уменията" необходими за да се направи "приложение" което да ти изписва глупости се "пише" точно за 15 минути, след около 30 минути "обучение" Трето - това, че 5 *** са си направили труда да свалят това "приложение" което няма никакво реално приложение не значи нищо...

36

Анонимен

преди 12 години

Те медиите утре ако решат, че някое 5-годишно хлапе, играещо на тетрис на лаптоп ще е бъдещия Бил Гейст - никак няма да се учудя. Това хлапе освен ораторски способности и с ЦЕЛИ ДВЕ създадени приложения ако е новия Стив - здраве му кажи... Мама и тати сигурно папкат бая парички от хлапето :)))

35

Анонимен

преди 12 години

Абе едно време "великите" хора са измисляли неща, които коренно са променяли начина ни на живот- електричеството, ваксините, ДВГ, стъклото, микрочиповете...а в днешно време измислил някой някаква игра, в която вместо патки стреляш демони и дракони и хайдееееееееее, новия гений на нашето време.

34

Анонимен

преди 12 години

Абе шушляк, не личи по нищо ,че би могъл да си в чужбина.Толкова неграмотен там няма кой да те търпи!!"гобернатор"!?!? май още пазаруваш в ГУМ-а на село!"поеньиял""мафиотцкият" ох село, селооооо само можеш да метаеш за чужбина!!!

33

Анонимен

преди 12 години

"Томас Суарес вече има фирма за разработване на приложения"Е й? Едно е да имаш друго да го създадеш. Ама мама и тати като са паралии капризите на децата нямат край. Може да купят фирма. Може даже да платят на някой журналист да пише за фирмата и момченцето да се покаже колко е печен още на 12 :))))

32

Шушляков

преди 12 години

ХаХа тоя Томас Суарес ако трябва да се сравнява повече подхожда да го сравняваме с Росенка Плевнелиев ! Дребен все още не потребен и до там ненужен но умело прави прогнози като врачката Росенка в ГУМ-а в Благоевград хахаха . Според мен трябва Да очакваме тоя невръстник да го видим като гобернатор или ел цонистки президент на САЩ . След полу човекът Буш младчи всичко може да се очаква . А малкият се види че е с поеньиял остава да се осветли покровителят му ( Цветелина Бориславова Иво Прокопиев ) или мафиотцкият му кръг като отози на плевнята агнешките главички . Стив Джопс е тръгнал от нищото и са се борили с концепции , иновации и са успели но Той и компанията му са живяли в САЩ били са свободни да творят . Искам да ви кажа че навсякъде човек с идея и концепция може да започне собствен бизнес да създаде продукт и да го продаде ако щете и в ибеи . В БГ обаче за всичко се иска лиценз , подкупи и да имаш чадър от смрадлив шушляк (полицай) и политик ако бизнесът ти е напреднала фаза .Така че колкото по-далечот БГ толкова по-добре . Аз напуснах през 1983 г *** комунистическата *** а вие какво чакате ?

31

дръвен шоп

преди 12 години

Добре де, почти всичките ми познати пишат софтуер, за линукс, за android, в това число и аз. Стив Джобсс беше човек с визия(това не означава готин външен вид неграмотници, научете си езика), способен да предвижда интересите на ИТ общността. Иначе аз първата си програма я написах на 10 и кво. Програмисти бол! Колкото до Джобс... той не беше програмист. Тази статия ми напомня за *** изказвания че Бил Гейтс е гний, щото програмирал Windows (ест от *** опитващи се да се направят интерес

30

селянин

преди 12 години

То пък голям праз да имаш профил в бука?Към него е вързана програма на американските спец служби за крадене на информация,следене и нарушаване на човешките права.Ама като стане на 13 години пръдльото ще може да навири *** и той с другите пръдльовци.

29

Анонимен

преди 12 години

Епа и аз правим чудеса и познавам още много млади хора в България дето правят ама нема кой да пише за тех, щот са ни по-интересни тия у Хамерика... Айде поздрави от селУ!

28

Анонимен

преди 12 години

Мобилните платформите дават шанс на всякакви пишман програмисти да лапат пари... приложения за шанс на Земята. WTF... I don't even know...

27

Чингиз хан

преди 12 години

Няма втори Леонардо да Винчи, няма втори Микеланджело... И втори Стив Джобс няма да има. Никога! Той е неповторим.

26

До 15

преди 12 години

Българче не знам, ама със сигурност е македонче...

25

Анонимен

преди 12 години

Направил цели две безсмислени приложения и вече е новия Стив Джобс??? Или просто "Керът корпорейшън" си е платила солидно за реклама на в. "Кориере дела ***"? Тоя няма още лична карта, но вече е с фирма! Аз пък съм Дарт Вейдър, приятно ми е!!!

24

Анонимен

преди 12 години

А сега като прочетох какви приложения е направил въпросния пич.. Аз на 12-год възраст писах програми на Паскал за смятане на квадратни уравнения, но към 14-15 почнах да се занимавам с Delphi и да правя GUI неща... и всъщност съм писал и по-сложни неща от "Късметът на Земята".

23

Анонимен

преди 12 години

Изгубил си е детството, а после никой няма да му го върне...