23

Анонимен

преди 12 години

Арабската лига продаде интересите на арабските народи, ще им дойде и техния ред. Илюминатите нямат милост към никого, имат само интереси.

22

kk

преди 12 години

Мдаа!Време е да й стане ДЕМОКРАТИЧНА като ЛИБИЯ!

21

Анонимен

преди 12 години

Тц тц тц , по цяла нощ само за тая арабска лига си мислех тц тц...

20

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ДНЕС в неделя, стотици хиляди сирийци са излезли по улиците и площадите на столицата и големите градове на спонтанен протест срещу решенията на страните от Арабската Лига.Протестите в Дамаск са взели доста гневен характер, зашото там е разгромено посолството на Саудитска Арабия от нахлулите в него протестиращи. Полицейските сили не са успели да ги възспрат. В пристанищният град Латакия по подобен начин са били нападнати консулствата на Франция и Турция от разгневените протестиращи.

19

Анонимен

преди 12 години

баси кучетата смешни американскогъзолизци са тези араби...

18

до 7 от фреш

преди 12 години

прав си за военните и малко хора обръщат внимание на това,а че народа ни е информиран казвам информирам защото сляпо вярват на това което им се подняса, и това са го показали с нацъканите минуси,никой не вижда угрозата в сирия,а истината е че нато ако удари и турция като член на нато ще влезе в сирия, а целта на турция да въстанови земите от османската имерия, и в близкото бъдеще очаквай на балканите същите от либия и сирия ....много мога да напиша и линкове ще добавя но ще ме баннат....

17

Анонимен

преди 12 години

коментар 6 е най-близо до моето мнение.Американците не рискуват да се намесват в конфликти, които сами са провокирали, освен в краен случай. Във Втората севтовна бяха само проформа във военните действия, доколкото имаха интерес. Сега е същото. Те нямат интерес от Сирия и ще я оставят на вълците да я разкъсат.Разберете, че тия войни не са на религиозна или верска, а на икономическа основа.Америка и Израел се борят за Световна хегемония и нов световен ред, където Бог е Доларът и Петролът.

16

do 6

преди 12 години

Пред чешката телевизия ЧТК, заявява: "Източноевропейците да престанат да се държат като малки деца и да започнат да решават проблемите си сами, а не да пътуват до САЩ, за да се оплакват от руската агресия например ... Москва се опитва да възстанови влиянието си в Източна Европа, като използва икономически инструменти ... не трябва да се драматизират нещата, а да си дадете сметка, че щом има такъв проблем, отговорността за неговото решаване е на самите източноевропейци."-казано от самия него..

15

до 13

преди 12 години

успех ,човек с мислене

14

емир

преди 12 години

Сирия не е изключена от Арабската лига, а временно са замразени отношенията...

13

Анонимен

преди 12 години

В Сирия има много православни християни които са на страната на Асад и властите там. Външни сили насъскват разни радикални малцинства и дори ги снабдяват с оръжие за да свалят властите там. След това, по Тв и медии се кава хиляди убити мирни граждани...Като тези в Либия ли ?..А сега демократите в Египет що палят, рушат коптски християнски черкви и избиват християните ? С чия помощ ? ..

12

lemmy

преди 12 години

много си *** батка (не е важно за каи става дума) нямам идеята да обиждам хора тук , става дума за ХОРА живи същества има ли значение кои пол и коя религия са , ако става дума за вашето семеиство друго щяхте да говорите а добра вечер на всички

11

Анонимен

преди 12 години

Малко странен термин се тиражира по отношение на страните в конфликта в Сирия - "цивилни протестиращи". Тези т.нар. "цивилни протестиращи" в други страни ги наричат "терористи".Кой въоръжи и насъска сектата "Мюсюлмански братя"? Паралелите със преврата в Либия са разбира се съвсем случайни...

10

дядо

преди 12 години

боли *** фара за цялата им сбирщина наречена арабска лига,да свалят чаршафите дет са се омотали да почват да се плякат скапаните ***

9

до 7

преди 12 години

Хахаха светска цивилизована страна...Ти да не си от тия дето реват по Либия,Куба и Венецуела (Северна Корея да не я споменавам).Върхът на цивилизацията е да си трепеш народа,няма що.

8

Мвртин

преди 12 години

Бог каза " "нека сами се убият " един свят сме е едни хора е тапаци ! Живеем в един свят ! Заслужавате да сте мизерници !

7

Анонимен

преди 12 години

Търсят си повод да унищожат още една що-годе светска /цивилизована/страна.Какви са тези мирни протестиращи като вече са избили близо хиляди сирийски военни?

6

Анонимен

преди 12 години

Шейхствата ,преобладаваща част от Арабската лига,са шериатски сателити на САЩ.Точно те да говорят за цивилизованост е пълен абсурд .Американците следват доктрината на Бжежински,опитват се да консолидират и настроят радикалния ислям срещу Европа,Русия и Китай.Отверете му книжките и ще прочетете.На десет хиляди километра разстояние е лестно да си играеш на геополитика.Всичко ще се изсипе обаче върху нас.А тъпите европейски зомбита се радват на собствената си гибел....

5

NIE OT BSP

преди 12 години

EEE H GOCE GOCE PAK ZALOJI NA KUC KON KATO STANI 6EF

4

До 1

преди 12 години

Прав си пич! Явно всички искат да се разграничат от Сирия защото скоро явно САЩ подкрепени от НАТО ще нахлуят там!