66

Анонимен

преди 12 години

Ей пичове пуснете си "Кой развя байряка" и запретвайте ръкави!

65

До 62

преди 12 години

Ами националното самочувствие зависи от теб. Аз има три деца и ги уча на патриотизъм и оптимизъм. Те ще останат в България, ще имат по три деца = 9 х 3=27 и тн и ще градят нова България. Действай, а не мрънкай. Събуди лъва в теб:)

64

Европчанин

преди 12 години

Дано доживеем и нашите така да се озъбват на чуждите олигарси...

63

до 62

преди 12 години

Ти си ненормален приателю ! Явно никога не си ходил в Китай или Индия.

62

до 59

преди 12 години

Всеки предпочита 2рия начин , но това няма да стане нито в този нито в друг живот.С 20км магистрала , евтина спортна сграда , жалката инфраструктура , некомпетентни политици убиващи развитието у нас и никаквите условия за развитие и бизнес , високите лихви , корумпираните чиновници , изнудващите чичаци с мерцедеси,с народ без гражданско самосъзнание и дух ,с политика на дупедавство това никога няма да стане.Ще ни задминат и китайци и индийци и всякакви подобни , а ние ще си стоим в стабилността!

61

bB

преди 12 години

Типични псевдоинвеститори. Смучат субсидии и отстъпки, крият данъци и си заминават.

60

Анонимен

преди 12 години

57 напълно еднакви са майка ми е румънка и живея там чат-пат

59

Do 57

преди 12 години

Друг е въпросът как си харчи парите държавата приятелю - едни ги харчат за по-високи пенсии и заплати и фалират и взимат заем от МВФ, други строят магистрали и след 10 години са швейцария на балканите. Аз предпочитам втория начин за харчене.

58

М.К.Р.

преди 12 години

Браво няма страх и задкулисни игри,защитаващи единствено чуждите завоеватели на икономиките ни !!!!!

57

до 56

преди 12 години

Ами *** до Букурещ, питай някои румънец колко пари получава, какви са им заплатите, пенсиите.... и ще разбереш! Стъкмистиката е инструмента за лъжи на политиците!

56

Do 47

преди 12 години

Румънците са ни "задминали" по следния начин - брутен вътрешен продукт на глава от населението за 2011 - Румъния - около 10 000 долара, българия - около 13 000 долара. Та кой кого бил задминал не разбрах?

55

до 50

преди 12 години

румънците могат да правят каквото си искат, винаги са били факири в тарикатлъците и мръсните номера, а и Франция е с тяхние сме сами и дипломацията ни понакуцва

54

равни и по-равни ...

преди 12 години

"Nokia вече изплати като компенсация по 3 месечни заплати на уволнените работници, докато при затваряне на завода си в Германия раздаде по 30 заплати на тамошните работници."Т.е. пак комунизъм.

53

ВВ

преди 12 години

МОЛЯ ТЕ БАТЕ БОЙКО НЕ СЕ ПРАВИ НА МЪЖ ПРЕД РАЗНИ ,А СЛОЖИ ЕДНО РАМО НА РУМЪНЦИТЕ СРЕщУ ХОЛАНДСКИТЕ И ФИНЛАНДСКИТЕ ИЗЕДНИЦИ!

52

bg

преди 12 години

AKO BEHME BG GRAJDANITE 6TEHME DA RAZTVORIM BUZKITE NA DUPETO POVE4E...MADE IN BG.

51

Кремена

преди 12 години

Браво на румънците! Така се прави! Хубаво е, че имат дързост и воля да се противопоставят на чужденците! Нека най-после някой от балканите да даде отпор на тези, които ни смятат да втора ръка хора.

50

Анонимен

преди 12 години

Румънците утрепаха Чаушеско, ние дондуркахме бай Тошо. Сега румънците не цепят басма на запада, ние лижем ***. Очевидното обяснение е, че просто навремето на север от Дунав не е имало турци, или и да е имало не са вилняли толкова че да им таковат психиката на генетично ниво както на нас.

49

Анонимен

преди 12 години

mai e vreme Golemite si firmi a si preberat proizvodtvoto si v texnite strani,moje da davat malko po golemi zaplatki no pone 6te im e po ka4estvena stokata i pak 6te sa si po dobre

48

Анонимен

преди 12 години

a taka tova e rabota

47

Анонимен

преди 12 години

...Затова отдавна ни задминаха -- имат си държава хората и си защитават интересите...Вижте им пътищата , вижте им селата. Икономиката им работи... Но пък си нямат сбирщини -- комунистическа, гербаджииска и всякакви други!!! Какво направиха с Чеошеску и ния с наши ...