8

ХХХ

преди 12 години

Като гледам снимката на нея се виждат само нек"ви , никаква съществена загуба.

7

Ястреб

преди 12 години

Драги ми бивши злобни сънародници - не ви пожелавам, но не дай си боже, ако България бъде сполетяна от някаква беда, Турция и турският народ ще са първите, дето ще ви се притекат на помощ! Недейте се радва на чуждото нещастие и недейте си мисли, че сте хванали брадатия на небесата за ташаците! Радвате се на нещастието на хора, които не са ви сторили никакво зло. Осъзнайте се и разберете, че вашата злоба най-много вреди на самите вас!

6

DJANI

преди 12 години

Да се кефиш и гавриш със смъртта на невинни хора, загинали в ужаса на природна стихия е нечовешко. Не напразно в библиятае е казано, че "който гроб копае, сам пада в него" - дори и с мисъл! Има ли гаранция, че няма да ни тресне и нас? Шабленското и Разложко земетресение с магнитуд - 7-8 по Рихтер. А тогава е имало само едноетажни постройки. Какво би станало сега, при това калпаво строителство. Добре че ги имяа панелките! Да сте чули някоя да е паднала при земетръс?

5

Анонимен

преди 12 години

Хммм!Израел прави генерална репетиция,преди да удари Иран.Естествено,че трябва да си подсигурят тила.

4

Анонимен

преди 12 години

......след като спасителните екипи извадиха изпод тялото на втори журналист, затрупан под развалините на местен хотел....???????

3

анонимен

преди 12 години

защо злобеете всички сме гости н този свят нима и те не са човешки същества

2

Анонимен

преди 12 години

много важно,по малко ***

1

Turkey

преди 12 години

Сирийски бежанци идват, сега земетресение, гарантирам ви икономиката ни пак ще се развива!Не си изпускайте злобата