7

Dandy

преди 12 години

Ще разиграят сценария, защото в условията на световна криза, САЩ не иска да печата допълнителни пари, УЖ да не увеличи инфлацията. Обаче, когато кажат, че банките не са устойчиви и трябва да наберат капитал - от къде ще го вземат?! Лесна работа ФЕД дава 10 млрд дойлерчета под формата на 1 документ от 3 страници (договор за заем) + 10 документа с "номинал" 100 млн $ под формата на облигации. Такаа и кво 10млрд. долара стурват..колко мм някъде около 10 $ (1$ за хартията и 9 на час за секретарката)

6

Анонимен

преди 12 години

Далавер-тест правят онези, не си играят като нас на дребно.

5

:-))))))))))))))))

преди 12 години

Стрес тестове! В Американски банки...Вица на деня.

4

Анонимен

преди 12 години

Амдаммм стрес-теста да не стане нещо краш-тест....и тия долари как съ берът....кат гъби в гората ли ?

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Всички...повсеместно ядоха на...зелено и сега старите икономики,зад...океана и в Европа,се тресат от дългова криза.Балонът на...проспериращия свободен капиталофф пазар,продължава да се надува и плондерът ще почне да се...пука.Печатницата за пари,която е в Щатите едва ли ще пострада;по скоро...хранениците ще се окажат изведнъж...сирачета и ще бъдат много...оооочудени.

2

ФЕД

преди 12 години

Щатите пък фалираха още миналата година,това ще се отрази на всички догодина,макс. две,а дотогава се порадвайте на еврокризата...

1

Салахадин

преди 12 години

"Ако се окаже, че някои банки не покриват стрес тестовете, те ще трябва да наберат допълнителен капитал.".Тоест, еврейско-юдеомасонско циониския и частен ФЕД ще ви напечата още хартийки без покритие, за да сте зависими до живот и да се вдига дълга!!!