454

Анонимен

преди 12 години

Дянков е абсолютен некадърник . Две години се оправдаваха с предходното управление. Следващите 2 години ще се оправдават с "дълга " на Милен Велчев. А всъщност ако не беше замяната на брейди облигациите в България нямаше да има и 1 лев инвестиции / както е сега /. Върху България имаше мораториум заради неплащането на дълга още от времето на Луканов. Със "замяната" беше уреден този въпрос и имаше 20 пъти повече инвестиции. Чрез инвестициите и съответно повечето приходи в бюджета НДСВ свали дълга.

453

rumen221

преди 12 години

ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИМА, без да се застрашава макрофинансовата стабилност!!! Много е просто...(лекция за политици)1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. Брутния национален продукт е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (а истинската е по-голяма, около 35 милиарда)Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, дори за представите на Американците.АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗЛЯЗАХА НА УЛИЦИТЕ, А НИЕ СПИМ! За да излезем от кризата ТРЯБВА:1. За инвестираната в България част от печалба данъка ДА СЕ НАМАЛИ на 5%...(за миналата година са реинвестирани само - 2 милиарда...)!2. За останалата печалба данък печалба ТРЯБВА да е 37.5% (колкото са удръжките и от работна заплата) - тогава в бюджета от тяхното инвестиране ще влизат поне още 10 милиарда, които сега се изнасят зад граница от честните частници!!!Защо да се увеличи точно данъка върху печалбата ли...?Защото неинвестираната печалба е ЛИЧЕН ДОХОД и трябва да се облага както и доходите на всички българи, а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!Печалбата ТРЯБВА да се облага като личен доход и защото тя е направена за сметка на СЪЩОТО ТОВА общество, от позицията на ИКОНОМИЧЕСКИ ПО-СИЛНИЯ!!!

452

NASA

преди 12 години

Суперхапче, което подобрява здравето, подмладява и удължава живота, може и да звучи като плод на научната фантастика, но специалисти от НАСА са създали точно такъв продукт, пише в. "Дейли експрес". Асортиментът AS10 от витамини и добавки, произвеждан от компанията "AmeriSciences", е разработван в продължение на шест години, и предпазва от редица заболявания, сред които катаракта и тумори.Хапчетата, представени пред Кралското дружество по медицина във Великобритания, съдържат най-мощната комбинация от антиоксиданти и витамини, създавана някога. Комплексът действа, осигурявайки защита срещу външни токсини като радиация и замърсяване.Според публикация в "Radiation Research Journal" добавката удължава живота. Освен благоприятно влияние върху здравето, продуктите AS10 въздействат положително и върху външния вид - подмладяват кожата като намаляват старческите петна, слънчевите увреждания, бръчките и кожните зачервявания.Формулите са 100 процента натурални и съдържат екстракти от плодове и зеленчуци, сред които акай, купуасу и ацерола. Всекидневната доза съответства на една от препоръчителните пет порции плодове и зеленчуци дневно.Суперхапчетата са разработени от специалисти на НАСА и космическия център "Джонсън" и първоначално са били предназначени за астронавти, участващи в продължителни космически мисии. Сега продуктите се предлагат за масово използване

451

констатация

преди 12 години

Геноцид + Цинизъм + Власт = Гербавизъм

450

Съдята

преди 12 години

Правилно.Там пенсии не дават.

449

ГЕРБ

преди 12 години

А бе,вие луди ли сте.За каква държава говорите.Няма такова нещо,има РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ.ТОЧКА.

448

Детектифф

преди 12 години

Добре де, види де няма как, но успоредно с това и растежа на пенсиите и заплатите да не се забравя! Така ще бъде по-справедливо нали!?

447

до Моят кошмар

преди 12 години

До 456 Моят кошмар. Ако си голям кошмар ела живея във град Враца ул. Хр.Ботев 194 и *** потърси, питай за Радо - ПИТБОЛА всеки ще ти каже къде можеш да *** намериш .Надявам се да не си КОШМАР ВЪВ КЪСА ПОЛИЧКА. Или си остави твоят адрес. А *** е баща ти защото те е направил по погрешка ако е знаел че ще се родиш прасе щял е да те изхвърли във *** а не на *** във утробата.

446

Анонимен

преди 12 години

Кое възбужда Бойко Борисов най-много преди секс?- Да пререже официално колана на панталона си пред погледите на тълпа репортери. А ако това бъде излъчено и в новините, горко на жената, стояща пред него.

445

Твоя кошмар!

преди 12 години

***, какво купи от Костов за жълти стотинки?

444

Анонимен

преди 12 години

Наричахте Волен - луд, фашист и т.нСЕГА СЕ ПОРАДВАЙТЕ НА ИЗБОРА СИ !

443

ВИНОВНИ СТЕ

преди 12 години

Виновна е кризата,виновен е Станишев, виновен е Костов,виновен е Царя, виновен е Доган ,виновни са лошият материал и кучетата, всички са виновни само вие мутренската партия сте света вода ненапита банда некадърници и мошеници.Понеже тоя *** народ не те ядоса с ти се довери ще продължиш със ШИСТОВИЯТ газ ,ще ликвидираш държавният резерв,а със бюджет 2012 ще ликвидираш България , при горе споменатите виновници беше много,много по добре,а на Костов *** и му целувай не ръката а гъзъ и се учи Тикво.

442

outsider

преди 12 години

Нещо не мога да сметна - по тази схема след колко време ще достигнем възраст за пенсиониране 100 години? Да му мислят тези, които сега започват да работят.

441

Енки

преди 12 години

Протоколите на Цион ДянковПротокол 1:Ще държим гоите в перманентна бедностПротокол 2:Гоите ще трябва да работят до 80 годишна възраст преди да се пенсиониратПротокол 3:Отровите в храните ще вкарват гоите в гроба към 60-тата - 70-тата им годинаПротокол 4:Трябва да убедим гоите, че са мързеливи и некадърни и затова са бедни. Никога не трябва да се замислят, че парите се печатат от нищото и няма причина да мизерстватПротокол 5:Всяка истина ще бъде осмивана и изопачавана от медиите ни

440

Alastair

преди 12 години

За онези горе... над нас, дето гордо си го шепнат, а мазно ни се лигавят преди избори. Искам да знаете, че това ми беше последния път, в който видях урни на живо. Искам да допринеса за това Европа и целия свят да разбере, колко сте жалки, колко нищожно е доверието на народа към вас. Но помнете една стара българска поговорка: "Каквото почукало, такова се обадило". Искрено се надявам един ден, това, което ни го сервирате, да си го отсервирате с лихвите. Надявам се да изпитате на гърба си чувството

439

Бат Митко

преди 12 години

Пенсионните ни системи са така направени, че не могат да работят щом застаряващото население расте спрямо младото такова. Затова цяла Европа вдига пенсионната възраст и в Англия ако решат да те съкратят заради възрастта, ще бъде сметнато за дискриминация.Европейците не раждат деца, съответно няма кой да им покрива пенсиите.

438

до фантаста номер 9

преди 12 години

май си спал на течение,откъде измили толкова глупости,добре,че няма нобелова награда за фантастика,иначе щяха да ти я присъдят без конкуренция

437

никола

преди 12 години

направете възраста за пенсия 80 год. сигурна работа,а ако някоя пенсия е оцелял и си иска пенсията му пратете отряда за борба с тероризма, ако много се съпротивлява го обкръжете с армията и го подложете на обстрел с гаубици и танкове, трябва само да го раните той един път щом попадне в ръцете на лекарите там грешки няма,не си е платил здравните,грешни диагнози,скъпи лекарства,те ще го уморят,а ако се окаже жилаво *** дайте му сметката за тока и газта, там Ангел Семерджиев не прощава,и край.

436

до 74

преди 12 години

жалък си ти,ако мислиш,че някой ще ти повярва на сърцераздирателната изповед,хахаха

435

до 67

преди 12 години

Той,Дянков и това кранче ще ви спре,няма да е вечно,много знаете как да лъжете,спецове сте по това,нещастни мошеници,дано ви смачка Дянков,стискаме му палци.