279

Мартин

преди 12 години

Евала, страхотна машина! Хората трябва да са смели и да опитват всичко, за да има напредък!

278

Инна

преди 12 години

"Тва ***", "Не се изкарват пари от него" Значи пръстенцата на ръчичките служат и за други неща освен за щракане, но на първо време трябва да се извадят от задниците, очевидно, устенцата - по-малко 'критика' да бълват, мозъчетата повече да щракат, щото онея дръпнатите така са се вторачили в оня малък, издегустиран, излъскан *** Хонда и "божеее ние никога няма да ги стигнем", ще ги стигнем точно когато такива като този човек не се интересуват от нищо друго освен от удоволствието да създават.

277

godzibg

преди 12 години

мале уникален Желязко , браво браво бая труд и желание хвърлил :).

276

до 267

преди 12 години

Мистър предприемчив, кажи с какви проекти се занимаваш в момента? Та по въпроса дали такива дейности са от полза - естествено че да! По-добре е да жули ракии, салати, да ходи на кафета или да виси под стар голф 3-ка. Да не би гаражните гийкове в САЩ да са имали идея с техните усилия какво ще създадът преди 30-40 години? Хората са имали страст, хвърляли са си времето и средствата да майсторят, да пишат кодове и пр. Въпроса е ча са били много и организирани и системата е била благоприятна!

275

до 273

преди 12 години

Какъв бизнес трябва да има? Може човека да се е лишил от това онова - не мисля че това го е сглобил за 2 месеца. Ако му е отнело 3-4 години това са по 70-80 лева на месец. Повечето хора дават 2 пъти повече пари за цигари! Другото, от което е спестил със сигурност са ракийките и салатите! Не си търсете оправдания, че нямате пари за подобно нещо- иска се постоянство, саможертва (на личното свободно време) и любов за такава дейност - а този човек явно има и трите неща!

274

Емо

преди 12 години

Браво, много по-добра инвестиция от това да си купи треторазряден немски таралясник и да хвърля гориво и масло по варненските улици. Щеше да е хубаво да има повече хора с подобни хобита! Ако намери съмишленици ще постигне и по-добри резултати! Браво, радвам се че има подобни хора в България!

273

браво

преди 12 години

Това е искъл е можел е направил го е браво на човека дано има повече такива.А ти какво направи вечно недоволни драскачо.

272

Анонимен

преди 12 години

Ако човекът беше чужденец, кой знае как щяхте да му се прехласвате...

271

Анонимен

преди 12 години

Мисля че е очевидно, че човека е изобретил нещо и това нещо му е хоби, между другото, явно той си има работа или бизнес и си печели пари човека, щом има пари да инвестира в хобито си 3000 лв., а това че изобретението му не ви се струва гениално или че нямало да му донесе пари, едва ли го интересува вашето мнение, щом той е удовлетворен от това, че е сбъднал една своя мечта.

270

Анонимен

преди 12 години

С aksesoaribg пазаруването е по-лесно, по-бързо и по-изгодно от всякога !

269

за 266

преди 12 години

Можеш да си търсиш реализацията като си бъркаш в носа и се правиш на много важен хахахаааа

268

Анонимен

преди 12 години

Като гледам "идеалистите" са умни колкото тоя робот дето уж може да тегли рикша хахахахахахаааааа изобщо не ме учудва, че в България е такава мизерия при толкова много заухави с червени кратуни.

267

до 267

преди 12 години

Оки

266

Анонимен

преди 12 години

Този който вярва, че може да работи за без пари, лесно го постига. Такъв работи за без пари на хора, които работят за пари. И се утешава с идеализъм.

265

за 266

преди 12 години

Не ми трябва акъл от дървени философи. Ползата от него е нулева. Който не се интересува от пари и вярва, че ще успее, успява да си остане беден до края на живота. Това е истината.

264

до 261

преди 12 години

Личния каприз?Питах те какъв ти е проекта-ти пишеш лопата и канавки,за такъв проект и ти можеш сам да си работиш.Мотивацията е нещо,за което си и нямаш понятие.Паричната мотивация,не е мотивация в истинския смисъл на думата.Мотивацията е когато търсиш релизация на себе си и вярваш,че накрая ще успееш,а парите после ще дойдат,когато си създал необходимия продукт.Като работодател няма какво да ми предложиш,освен идеята ти за канавката.

263

Анонимен

преди 12 години

Новоизлюпени капиталисти. Хах ахах ахха ха. Ми той работи за себе си. Значи ако искаш да изразиш труда му в пари требе да си земеш големото сметало. *** тва глъвътъ ти не мож го разбра. Ти кат работиш за себе си нали си плащаш. Той си плаща в бъдещето. Те парите не са за такива като вас. Губят си смисъла.

262

до 249

преди 12 години

Казал е това за мъжа без пари,но прочети какво е казал за Алеко Констатинов и за Иван Вазов.Как са се отнасяли към тях жените.Алеко без пари,Вазов с много голяма пенсия.Ако разчиташ само на парите,винаги ще плащаш и сметката на още някой,но ще си спокоен че жената ще се прибира при теб.Чудничка семейна идилия.

261

Анонимен

преди 12 години

Който одобрява да се работи без пари - огън да го гори!

260

за 260

преди 12 години

а за *** като тебе включва ли?