205

ема

преди 12 години

колко грозно някои хора се изразяват в тези коментари.Крайно време този народ да бъде единен при избори,да се избират заслужили и кадърни хора да ни управляват,а не като този път стана.Желаението беше ГЕРБ на всяка цена да остане на власт,КАРТИНАТА ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ Е ГРОЗНА.Всичко това е за сметка на нашия живот,който не е цвете за мерисане.нека всеки вече да се вземе поука и да мисли трезво за нашия живот в бъдеще.

204

outsider

преди 12 години

Това, което Първанов казва за изборите преди него го казваха политици от всички партии без ГЕРБ. За пореден път на тия избори бяхме на опашката на цивилизованите държави с министър на вътрешните работи за председател на предизборния щаб на управляващата партия. Това може и Кадафи да не го е правил.

203

за 208

преди 12 години

Ако беше спечелил майор Збогом това щеше да е принос към демокрацията ?!? Много странно мислене имате....

202

realist

преди 12 години

до 193: НЕ СИ ПОЗНАЛ!С победата на ГЕРБ СПЕЧЕЛИ "другаря доносник"...Колкото по-зле за демокрацията - толкова по-добре за него!Истински потърпевшите сме всички ние, които хранехме толкова години илюзии, че в България ще има демокрация!

201

На изпроводяк

преди 12 години

Един от нас, българите, за президента на Кремъл....

200

Анонимен

преди 12 години

ГОЦЕ, ЗАЩО МЪЛЧА, ГОЦЕ? ЗАЩО УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ , ГОЦЕ? ........... а имахме възможност да станем поне средноевропейска .

199

хохомайтап

преди 12 години

Всичко представя наопъки. Типично за комунистите - те са ученици на Оруел.(Романът 1984).

198

qwer

преди 12 години

НЕ! Той е президент на БКП и подражател на Тошо и Путин. Винаги си е превишава правата, но не е имало кой да го спре.

197

Гласоподавателите на

преди 12 години

Двата милиона гласоподаватели на г-н Първанов са 900 хил. турци (за което Ахмед Доган получи орден "Стара планина"), 800 хил. *** осигурени от приятеля му Цветелин Кънчев (наркоразпространител и побойник) и 300 хил. пенсионери с промити от времето на комунизма мозъци. Считате ли, че той може да се нарече президент на България?

196

Анонимен

преди 12 години

Мнооооого ги боли комунистите, мнооого. И най-вече че българите не се оказаха толкова първосигнални колкото ги мислеше сергейчо и предпочетоха бавното разритие на България в правилната посока на ред законност и стабилност пред това да се натъпчат до насита за един обяд и след това да гладуват вечно.

195

dogan bei

преди 12 години

M A Z N I K

194

Капо де тути капи

преди 12 години

Тоз на снимката е кръстника на мафията. Съветниците му ги избиваха един след друг, спонсорите му са в затвора или поне осъдени. Негови хора са силоваците трактора и сумиста.............викат че Бойко бил мутра - типично за кумОнанистите -крадеца вика дръжте крадеца

193

Кашчей Безсмерний

преди 12 години

Намираме се на Рубикон." След като чул тази фраза, боко и изпуфтял и казал: "Кой пЦуваш ти, ве?!? На кой казваш "Рубикон" ти, бе?!?

192

Умерен

преди 12 години

Гоцка, оди си в Сирищник да садиш картофи.......дано ти простят рашките,че излъга за големия Член и им взема парите, че знаем как гръмнаха Луканов

191

между редовете

преди 12 години

С това си изявление Гоце много ясно каза:-Връщам се в политиката./отнася се за Станишев да му стане от стола/-Целта ми е да стана премиер./отнася се за Бойко да освобожда мястото докато е време/

190

БГ

преди 12 години

Първанов трябва да получи доживотна присъда, заради връчването на орден "Стара планина" на Ахмед Доган и още пет години за убийството на защитен животински вид.

189

Анонимен

преди 12 години

Гоце, каже нещо за двата мезонета и единия хипермаркет, дето ги купи със заплатата си на президент. А уж беше декларирал само 15 000 лева спестени..Тц-тц-тц, срамота. Хем си доносник, хем лъжец - 2 в 1, точно както искаш

188

Анонимен

преди 12 години

ЗБОГОМ, ДРУГАРЮ ДОНОСНИК!!!

187

rumen221

преди 12 години

Време е отиващият си Президент ПЪРВАНОВ, След като най-после разбра, че в България няма тюрки, защото държавата Тюркия е създадена през 1923 година да го признае и НА ИЗПРОВОДЯК да изпрати една приятелска декларация до братската тюркска нация...:Декларация" - Дами и Господа,Като живели заедно във Византийската и Османската империи и съюзници от Първата световна, ние Ви подкрепяме и разбираме... желанието Ви да станете нормална държава За целта, ние искаме Турция само...:- Да стане Демократична...- Да зачита човешките права...- Да спазва законите... Все лесни работи...!!!1. В Турция се правят избори..., добре има демокрация...2. Човешките права ли..., още по-лесно е...:- Признайте правата на Кюрдската партия за права и свободи... и правото на кюрдите на държавност..., както и Вие е Ние признахме Косово Сега е ред на Кюрдистан!!!- Извинете се на Армения за геноцида и подпишете договор, като Ангорския, с който плащате "кръвнината" на арменците...- Незабавно се изтеглете от Кипър..., подписвате договор, като Ангорския, плащайки 10 милиарда на Кипърската държава за терора и жертвите...3. За спазването на законите...- Международните действащи договори са Закони за подписалите ги...!!!- Плащат на България задължението си от 20 милиарда по Ангорския договор...- Меджалиса се извинява писменно за геноцида срещу Българския, Арменския, Гръцкия и другите клани народи от Азия и Европа и..., можете да ни помолите, да се съгласим да влезете в ЕС..., а ние Ще видим!!!Все лесни работи...Колко му е...16-та икономика в Света... Какво са 20-30 милиарда между приятели, живели заедно в Османския бейлик

186

Анонимен

преди 12 години

Президентът Георги Първанов свика днес медиите, за да коментира проведените избори.А БЕ ДОНОСНИКO ОТ ДС, ЩО НЕ ГИ СВИКА МЕДИИТЕ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ КОГАТО ИДВАХА АВТОБУСИТЕ ОТ ТУРЦИЯ И КОГАТО НАСРОЧИХА ИЗБОРИТЕ ДА СЕ ПРОВЕДАТ ЛЯТОТО (ЮЛИ МЕСЕЦ) , И КОГАТО МЛАДИТЕ ХОРА РАБОТЕХА НА МОРЕТО И НЕ МОЖАХМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ, А САМО ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ ОТИДОХА ДО УРНИТЕ???