100

EC

преди 12 години

В Европа за такова раждане се съди боницата, а болницата съди екипа на база събраните доказателства които да издържат в съд Но ниската хигиена и доходи водят до висока смъртност при родилките за сега. Следователно здравната вноска към НЗОК трябва да се увеличи, също и бюджета отпускан за болниците от държавата и лицата. Който не може да смята си прави допълнителен здравен пакет за здравна помощ срещу заплащане, защото в парламента не могат да гласуват диференцирана здр. вноска годишна в/у дохода

99

Анонимен

преди 12 години

S takiva negramotni i nechovechni lekari shte sme po dobre pri "xodjata"A za teq prestupnici deto sa na svoboda- Zakonite sa ni takiva, zdraveopazvaneto ni e takova abe vsichkata ni rabota e takava-PULNA NULA!!!!

98

ива

преди 12 години

С една дума - никъде не ти обръщат внимание. Немарливост! Младите - те са млади, нищо им няма, здрави са, едва ли са болни. Старите - те са стари, нелечимо болини са вече и не могат да ги лекуват.

97

Lekar

преди 12 години

Защо искате да наказват лекари-то тези убили родителите си или згазили пияни както Максим Стависки са на свобода. Ами ако всички лекари жлязат в затвора- кой ще ви лекува-ходжата ли?

96

steli

преди 12 години

Samo edno znam, vsi4ko se vru6ta dvoino i troino na taq zemq. Az sum mlad 4ovek i imam malko detence, i v momenta s supryga si obmislqme koga da napusnim taq smotana durjava. Okolo na6ite poznati sigyrno za dve godini zaminaha okolo 30-40 4oveka v drugi durjavi i kazvat 4e ve4e tyk nqma da se priberat. Nqma jivot za mladite v BULGARIQ.Nikude po sveta go nqma tova ne6to, za6to da sedim tyk, da gledame vseki den lekarski gre6ki, da rabotim za sme6ni pari, da ama ne, da si gledat rabotata!!!

95

Борислава

преди 12 години

Всички виновни лекари да бъдат обявени публично и по именно,за да се знаят!Да им се отнемат лекарските права до живот!Да нямат право на работа в здравно заведение и всеки път когато почукат за помощ пред лекарски кабинет да плащат сумата ,която са искали за избор на екип! НО най-важното е да видим лекари ОСЪДЕНИ и излежаващи присъдата си за грешките ,които са направи от лакомия за пари!

94

Цонка

преди 12 години

Не разбирам...да кажем, че докторите нямат пари, та да искат - имат.Явно алчността е безпределна и не може да я спре дори цената на човешкия живот.Това е равносилно на убийство...защо тези хора са още на свобода?

93

беден пациент

преди 12 години

Ние пациентите настояваме най-накрая да се цитират конкретни имена, и да има съд и затвор за тия лекари в кавички.Стига с тия одити-лекарски!Стига с това замазване очите на обикновения българин....стига,стига!!!!!До гуша ни дойде от всичко!!!!До кога ще умират децатолкова нелепо???????????И защо ...защото бедното дете не е платило на тия алчни и в същото време некадърни обирджии!!!!!искаме конкретни и адекватни мерки от страна на правосъдието!!!!!!

92

Анонимен

преди 12 години

Къде са нормалните хора в тая държава - те са натирени в ъгъла и са превърнати в жертва на нахалните, наглите безскрупулни лъжци и крадци, които мачкат обикновения българин и безчинстват и опустошават България вече 22 г. НЕ на корупцията!НЕ на партиите!НЕ на мафията и олигарсите!НЕ на продажните политици-родоотстъпници и предатели!НЕ на алчните и деградирали морални *** които безчинстват в политическия живот и съсипват България!Какво ни става на всички? Кога ще се събудим от кошмара?!?

91

Анонимен

преди 12 години

Вина за тотално сбърканата ни здравна система имат много хора, най-вече взимащите управленски решения, гласуващите бюджета, лекарите, които са некомпетентни и ламтят за пари и обществото като цяло, което допуска целия този кошмар да бъде част от живота ни. Основната причина се носи от корумпираните дупетати, от алчните крадливи и лъжливи фигури и архитекти на прехода, които го замислиха и реализираха по такъв нахален, безскрупулно жесток и мъчително дълъг сценарий. Всички сме набутани в кошмар!

90

анонимен

преди 12 години

Тези касапи не се наядаха на пари всичко е за пари -дано се наядът с *** и да кандисат.Слушах майката по телевизията и и се видя много грозно-да гледаш как ти отива детето и неможеш да му помогнеш -заради алчни докторя.Почивай в мир хубаво младо дете.

89

Инна

преди 12 години

В Шейново са виновни ,че са я изписали без да ревизират операцията.В Пирогов още повече защото при ОЧЕВАДНИ симтоми за перитонит не са я отворили.Инфекциозна са направили всичко възможно , но просто не е била за тях.Перитонит не се лекува в инфекциозна болница!Аз искам имена на наказани "лекари"Този който е казал на майката "ми умират хора, това е болница не е дискотека" в Пирогов

88

....

преди 12 години

И какво от това....???..Ще върнат ли майката???..Ще премахнат ли сълзите и болката от лицето и душата на майката???

87

келеша

преди 12 години

до простия емигрант,който няма осигуровки-ми плащаш си на частно,ясно??аман от такива *** като тебе, избягал в испания ли къде каза и вече много знае и акъл дава.. безплатно ли да те лекуват бе ***?? мразя белите престилки, може да са виновни за всичко друго,но не и за това..клипчето с предаването го има във вбокса качено,ей преди малко го изгледах,язък за хубавото момиче!наистина в болниците е анархия и безпорядък до безкрай!! *** нямат страх! и аз мисля,че требе се режат уши вече

86

stefanova

преди 12 години

Gledah predavaneto "Gore6to" za tazi mlada jena i plakah prez cialoto vreme1Nazovete poimenno vinovnicite a ne ob6to nakazanie a vsa6nost ob6ta bezotgovornost! Bog da prosti tazi krasiva mlada jena jertva na bularskata "medicina" !

85

Анонимен

преди 12 години

Е, хубаво, че го казва лекар. Как е възможно, как е възможно да не предположиш най- вероятното, най-близкото до ума и да тръгнеш от девет кладенеца вода да носиш? Невероятно безхаберие! И какво сега - ще глобят болницата. Дреме им на жилетката. От следващите пациенти ще си го избият.

84

д-р Радилов

преди 12 години

виновни са лекарите от Шейново и то тези които са я оперирали непрофесионално е да изпишеш оперирана с клинична картина на начален сепсис ФЕБРИЛИТЕТ БОЛКИ НИСКО В КОРЕМА повръщане с диагноза летен грип Виновни са и лекарите от Пирогов които не са реоперирали час по-скороНе ми се ще да навляза професионално в темата защото тук има каскада от грешки Да видя сега как ще реагира министърът още по-вече като гинеколог

83

До 79

преди 12 години

Докторе, Абе вие в бакалници ли работите, или къде?Все едно никого не лекуват тия специализанти. Ти все едно не си бил такъв.Нима специализантите нямат ментори, които да им дишат във врата докато лекуват и режат.Да ви имам и организацията и правилата на работа, щом има разлика като м/у живота и смъртта в зависимост от това дали те реже специализант или оял се доктор без морал.Все си мисля че изкуствено дори поддържате тази разлика м/у работата на специализанти и "светила" в медицината.

82

lolibo

преди 12 години

Az sao da doylnq, che minalata sedmica v Goreshto - maikata i babata razkazaha za tazi TRAGEDIA, moeto semeistvo plakahme vsi4ki, takyv koshmar ne sym mislela 4e moga da synuvam, a kamo li da e istina. Tova sa ubiici, a ne lekari. Shto e tova izbor na ekip, sled kato po zakon rajdaneto e cqlata grija za bremennite sa napylno bezlatni.Kak za 40 dena ne razbraha kakvo mu ima na momi4eto, sramota ot myrzel i al4nost. nestiga 4e bulgarite sme na iz4ezvane,a ti q doktori gledat da ni doumorqt.

81

Анонимен

преди 12 години

Дреме им!След някой друг ден пак ще извият че искат подобро заплащане.