34

ИВАН

преди 12 години

ПАРИТЕ ИЗНАСЯЛ-,,КАТО КРИЕЛ СУМИТЕ В ЧАНТА,, И НАТОВА ЩЕ ПОВЯРВАТ ПРОКУРОРИ,СЪДИИ,МЕДИИ И ВСИЧКИ НИЕ!?

33

11

преди 12 години

Имало и честни съдии в България.Преди седмица му сложиха "парична гаранция".И аз съм готов да лежа 5 години в затвора за тази сума.

32

Анонимен

преди 12 години

Мдаа, до всички които си мислят че въпросното лице е задигнало 21 млн..... бъркате .... всъщност цялото тогавашно ръководство (барабар с гръцките шефове) си ограби клона (да не забравяме че Алфа не е регистрирана като банка в БГ), а Митовски си е бушон ................ срещу солидно обезщетение........... абе с една дума ГРЪЦКИ МУ РАБОТИ ..... :)

31

Кабули

преди 12 години

Ега ти ***! Че и главен касиер!

30

РРР

преди 12 години

Парите са източени за предизборна кампания и ново барбекю например за Доган... А този е поредния Лазар Колев който ще лежи срещу прилична сума в затвора без вина. Така се точат 21 млн безусетно от банка а??? Хептен за *** ни взимате вече...

29

маламир

преди 12 години

до номер 12 мнението ти е напълноправелно

28

маламир

преди 12 години

хубаво си взел от банката,защото те взимат обикновено от нас големи лихви,но неможали да духнеш сега с кеф да си ги харчиш лакомията те е провалила АБДАЛИНО.

27

ppancho

преди 12 години

До 18-завиждаш на човека,а.Склонен си към криминална дейност-ми кво чакаш-качи го в багажника на мопсквича(опела) заведи го в гората ....той знае къде са 21 милиона,за бога!Дянков едва ли знае къде има 21 милиона в брой: )))

26

ppancho

преди 12 години

Добре де,този как не са го отвлекли Наглите-2.Крадец,интелектуалец има скрити 21 милиона,някъде си-а се развява по сред бял ден по центъра,без охрана ,без даже съдийска *** на врата.Има нещо гнило в Дания: )).Пък и къв ще етози застраховател,който ще брои 21 милиона на пиреос,оп пардон на алфа банк и ще си трае да гледа наглото парче да се развява ,че и юрист има Менко Менков: )))(от "операция Шменти капели": ))).НИкой няма да остави измамник като този така да се разхожда ако няма най-високи

25

bg

преди 12 години

BRAVO BE PETKO...CELIQ VHOD TE MISLEHME ZA SERIOZNO MOM4E..MAINATA MU,NE SA 4AK TOLKOVA MNOGO PARI..DA SI HAR4I6 SAS ZDRAVE..

24

Анонимен

преди 12 години

bratochka ako imam 21 miliona znaesh li dali me boli celiq ... uichec s izvinenie ne bih dal 40 ami 440 :)

23

Някаф там

преди 12 години

Единствените кражби които бих си простил са от банки и мутри... И бих го направил без да се замисля, стига плана да си го бива...

22

Темерут

преди 12 години

До 11: А, бе аз по-скоро се чудя, как така ще имаш ти 21 милиона, и няма да духнеш в чужбина? Що за простотия, е това? Тоя, или е бил адски ***, или адски лаком, и е искал да задигне още, и още... Пък, и... Пускат го под гаранция за 40 хиляди, които той, без да се замисли плаща, а сега го връщат пак, само за да го пуснат пак с/у по-голяма гаранция :)))) БГ съд :) А, и тия от Алфа Банк, дали са ***, а? За 3 години, им отмъкват 21 милиона, и те го оставят това да се върши цели 3 години!!!??

21

Анонимен

преди 12 години

Има една приказка "г.з глава затрива". Ако се беше наситил с 10 мил., живот щеше да си живее някаде по света!

20

ЕКСТРА!

преди 12 години

"Касиерът, задигнал 21 млн. лв. от банка, се връща зад решетките" Супер Дянков влиза най-накрая на правилното място ! :)))

19

До 18

преди 12 години

Малко не позна *** както и да е. Айде върви крадни 20 милиона и лежи 20 години у панделата и после си живей като пич след като ти е минал вече живота....Много филми сте гледали с главен герой добрия престъпник-такова животно нема.Кой отде го свари в килията дал нема да поиска да узнае де са му паричките и то по брутален начин ? Не се образовайте от филмите - нема да се получи.

18

Абсолютно За

преди 12 години

Човека е достатъчно интелигентен, за да си е опекъл нещата предварително. Това решение не го е взел от днес за утре. Ще открият парите, когато петела проноси яйца. Когато го осъдят, ако го направят, в затвора ще бъде като царче, защото все пак ще е вътре за финансово престъпление от голям мащаб. Ще си излежи и после ще си живее като пич.

17

Анонимен

преди 12 години

Тоя направо се е олял. 2 години изнасял средно по близо 30 хиляди лв. на ден! То лаком, лаком, ама *** лакомията.

16

Анонимен

преди 12 години

Някой много големи шефове в банката а и извън нея се е облажили от милионите, щом като и МВР и банката криеха случая цяла година. Нищо чудно да са замесени и сега действащи политици.

15

Анонимен

преди 12 години

Хаха. Пича си изкара милионите зад граница и сега след като получи условна присъда, ще отиде да си ги харчи.