246

Paradoks

преди 12 години

100% ИСТИНА. Прав е колеката..........."Ама такова животно е българина, като му кажеш истината в очите, па вземе да се обиди :) "

245

Анонимен

преди 12 години

По правилното е "България бори мизерията с........... мизерия" Икономията е майка на мизерията! Изхода от кризата не увеличаване на приходите, защото ако няма приходи - рязането на разходи само отлага края! Само че края е в такъв случай е бавен и мъчителен!

244

Иво

преди 12 години

Абе говорете за Гърция квото щете, но дори и с тази криза няма скоро да ги стигнем. Не знам какво си мислите че се случва там, но се набива мнението че на българина му става по добре като знае че гърците са във финансова криза. Което е много жалко :) При нас кризата е социална и то много дълбока.Хич ми не дреме как е в Гърция... най-важното е, че това което пише 226 и коментират всички след него е истина. Ама такова животно е българина, като му кажеш истината в очите, па вземе да се обиди :)

243

фен на хан Крум

преди 12 години

До 226:Цяла Европа се чуди как да спасява гърци, те са тръгнали да пишат за България. На Балканите който е тръгнал против България хубаво не е видял - за справка Сърбия. И с какво са по умни от нас - може би Джон Атанасов е грък? Кое съвременно голямо изобретение е гръцко? С това, че си присвоиха културата на траките като елинска? Само деца ще повярват на твърденията, че насила са приели заемите от немски и френски банки. Защо не направят нещо за братята си от Кипър щом са свободомислещи???

242

Facebook

преди 12 години

Събудете се! Възмутете се! Присъединете се!На 11.11.2011 г. народите от всички континенти ще излязат на мирен протест показвайки своето възмущение от посоката, в която парламентарния и икономическия елит ни тласкат. Политическите системи се провалиха, настъпи времето на хората, настъпи времето за пряка демокрация! Заедно ще изкажем недоволството от пътя, по който ни водиха шепа хора, облагодетелстващи себе си и своите семейства, самозабравяйки се в алчността си! Ние сме българската следа в това глобално възмущение. Ние нямаме готови решения на проблемите, нямаме конкретни искания. Ние сме хората и решихме да се съберем и да поговорим! Ние сме 99-те процента, ние сме легион! Ние сме анонимни, провокативни и мислещи хора! Няма да се конфронтираме с полицията, няма да се поддадем на цивилни провокатори в редиците ни. Ние ще говорим, ще обсъждаме, ще крещим защото имаме глас и той излезе от урните! Присъединете се към нас! Окупираме площадите! Връщаме си правото да бъдем чути! На 11.11.2011 г. светът ще бъде разтърсен от нашия глас, защото изкуствено наложените граници и предразсъдъци ще паднат. Любовта ще възтържествува и заедно ще променим посоката!Време е за революция! Време е за еволюция!!!А когато след време ни питат децата ни: "Ти къде беше на 11.11.2011?" Ние ще отговорим: "Аз бях там! Аз бях там на площадите! Аз взех съдбата в ръцете си, аз не се примирих! Аз се възмутих!"Как ще отговориш ТИ на този въпрос, зависи изцяло от ТЕБ!Ние хората ще бъдем там и ще те очакваме.

241

Някой си

преди 12 години

Лесно е да се застопорят заплатите и пенсиите , но цените на продуктите кой ще ги застопори ? Как може като кажат че цената на петрола се вдига и родните бензиностанции и те вдигат на 2-рия ден с по 4-5 до 10 стотинки . Обаче когато кажат че цената спада почват да ти обясняват как това не зависело от световните пазари и от зор намалят с 2-3 стотинки .

240

до 205

преди 12 години

четейки как са се вклинили тия банани в съзнанието ти се съмнявам, че мисленето е основния ти приоритет.сега като ги има? къде са книгите?а , забравих- те не се ядат!!

239

Анонимен

преди 12 години

226 няма такава извадка това е извадка от бъзиклийс не нападайте гърците, защото някой *** е решил да пише от тяхно име

238

Анонимен

преди 12 години

241 защото лошите новини продават ;)

237

Анонимен

преди 12 години

Оххххх, искам един западноевропеец да дойде, да живее в България, със заплата на средностатистически бачкер или пенсия 160 лева, че да го питам. На вторият месец ще гушне букетчето. *** това не е от снощи,господа от Брюксел. Още през 20 век когато чуеха, че заплатите варират между 140 и 210 марки питаха: Ама на ден ли? Ще се хващат мотиките и ще се купуват капачки за буркани то се е видяло.И ако стане революция да знаете, че ще е заради ония с джиповете и черните мерджани.

236

229

преди 12 години

Ако някои в София има заплата от само 350 евро е не за запад ами направо да си слага въжето и да рита столчето, щото оправяне няма...

235

229

преди 12 години

И не ги мисли,те ще се оправят,ние:не.------------------------------------------------------------234 , ти си ***! Гърция върви към третия свят, стабилно. *** си, прав ти път "по запада" сигур страшна ще я свършиш на запад... апропо и аз съм на запад, напълни се запада с таклива нашенски ***...

234

Do 234

преди 12 години

Emi az puk ne sum na mn otgovorna posiciq i vzimam 750 EUR chisto.I ot nqkude 4 godini zaplatata mi vsqka godina se e uvelichavala (da ne govorime che sum smenil i 2 puti rabotata). Taka che, stoi si ti v Zapad i si komentirai tam, predateli kato tebe zaslujavat edinstveno da im se otneme pasporta i BG grajdanstvoto.

233

до 226

преди 12 години

Отпочиналите организми на гърците ще ги видим тепърва колко ще мърдат и ще са дори живи, да не говорим за нахранени и подремнали следобеден средиземноморски сън. Не става ясно точно защо е тази статия, ако изобщо съществува в техен вестник. Вероятно е да разбуди народния им дух. Те са просто длъжни да поддържат протестите срещу гадния запад и север, който им каза, че е време да не са чак толкова креативни, а да си седнат на задниците и да поработят малко, ей така за разнообразие.

232

до 229

преди 12 години

Не пиши такива глупости за повишени заплати и т.н.,защото и кокошките ще ти се смеят. Разбирам,че си в София, но откъде си дошъл? ОТ някоя крива паланка си изскокнал, щом при тая скотщина софийска и общобългарска,тъжна и отчаяна,ми разтегляш възторжени хвалебствия като комсомолски дитирамби.. И да се вземеш да си оправиш правописа, че и 50 евро заплата ти е много.

231

Анонимен

преди 12 години

...АМИ КАТО НЯМА АКЪЛ ЗА ДРУГО.. ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЗАЛАГА НА МИЗЕРИЯТА........

230

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на улицата на мирен протест-окупираи софия.да покажеме,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия ци

229

до 229

преди 12 години

Не знам откъде имаш подобна оптимистична информация.Преди 2 години,докато живеех в София заплатата ми беше 350 евро и повярвай ми,беше висококвалифицирана и отговорна.Добре че намерих правилния път-на Запад.А колкото до гърците-прави са,за съжаление.И не ги мисли,те ще се оправят,ние:не.

228

До 229

преди 12 години

Браво, много хубав коментар.

227

Zmievada

преди 12 години

Скъпи съ" ...." -партийци;граждани ;държавници и все подобни ( който иска , да си го тълкува ,както му е удобно ) ,съгласни сме с византийския журналист - оти добре ни е описъл. Съгласни сме и с 229 - понеже е националист ( уф !!! - дано не е В. Сидеров ) Но питането ни е КАКВО ПРАВИМЕ ОТ ТУК НАСЕТНЕ ??????