33

Margaritka

преди 12 години

Aз пък ги обичам еднакво и двете, и кучетата и котките. Най-добре вкъщи да имаш представител и от 2-та вида. ;) купона е гарантиран.

32

до 31

преди 12 години

"Има едно схващане, че който обича котки е склонен да дарява топлота и нежност, а който е фен на кучетата да получава. Както знаем мъжете предпочитат кучета." Абсолютно си прав(а) за първото, но не и за второто! Аз съм мъж и предпочитам котки - кучетата...кучета ги яли :)

31

Анонимен

преди 12 години

Толкова се смях с тая статия (с коментарите), че не е истина:)))))) А самият инцидент не е смешен предвид състоянието на стопанина на котака, но диагнозата направо кърти. За руснаците зная, че много обичат котките и което е най-интересно болшинството от мъжете имат котараци за домашни любимци. Има едно схващане, че който обича котки е склонен да дарява топлота и нежност, а който е фен на кучетата да получава. Както знаем мъжете предпочитат кучета.

30

До 27

преди 12 години

Е, какво да ни говори? То най-добрите "любови" филми с животни са руски!

29

kotarakavi4o

преди 12 години

Десет килограмова котка - браво на стопанина - добре си гледа любимеца...Моя сиамец е само 6,5 кг, но и така си го харесвам и естествено си го обичам. ;-)

28

Анонимен

преди 12 години

Горкото коте! Дано не го осъдят, че то в Сибир посред зима...

27

Анонимен

преди 12 години

Живяла съм 10 години в Русия и страшно бях впечатлен от любовта на руснаците към животните,няма значение дали са от раса или не!Какво ви говори това?

26

Dog's Friend

преди 12 години

Тъпо животно ....

25

Анонимен

преди 12 години

Сладък, хубав писан-мъркалан /на снимката/.

24

tulski

преди 12 години

Породата Мейн КуунОтличава се с едри екземпляри (мъжкарите достигат понякога до 10-15 кг, а женските - до 5-8 кг). Мейн-куунът е много привлекателна котка, общителна и спокойна по натура. Бързо се привързва към всички членове на семейството. Не проявява агресивност. Котките от тази порода са силни, плодовити, съобразителни и устойчиви към условията на влажен и хладен климат, поради което са станали любимци на моряците. Те са послушни, нежни и ласкави, обичат гальовното отношение и необичайно приятно мъркат.

23

Hristov1984

преди 12 години

Моя котарак беше смеска между ангорска котка и улична. Взехме го през 1991-ва и почина миналата година. В разцвета на силите си достигаше килограми от порядъка на 8-10 и няколко пъти ми е скачал от секцията на гърдите докато спя. Не му завиждам на тоя човек.

22

Аз

преди 12 години

Сигурно е кастриран...

21

Анонимен

преди 12 години

Е как се е катерил тоя тлъстак по гардероба и колко висок трябва да е този гардероб, че да падне и да набере скорост? Или гардероба му е три метра минимум, или тоя руснак е 1.30м... максимум :)))

20

Аз

преди 12 години

Имам 5-годишен сибирски котарак. Зимно време става 10-11 кг. Може да спи до печката по 25 часа от 24 възможни. Като възглавница е.

19

г

преди 12 години

И моя вечно е гладен, нещо слагат в тоя уискас тия хора,да ядат повече мацетата

18

Анонимен

преди 12 години

е тъкмо сега му дадах на моя котарак пилешки кости и отделно гранули и още е гладен. Оранжевите котаци са много ящни

17

Bagira

преди 12 години

Номер 13,моля не обиждайте котешкото съсловие,ммрр.С приятелски поздрав от голямата черна котка.

16

Наблюдаващ

преди 12 години

Кога да чакаме Angry Cats 1.0... ?

15

Spacer

преди 12 години

паднала е вследствие от алохолните изпарения в дома на спиртосания стопанин.

14

Анонимен

преди 12 години

Котката е извършила ... уГлавно престъпление!