79

до № 79 и №81

преди 12 години

Всички спечелили на безценица държавни фирми от Приватизацията О-ООБИЧАТ Костов ! Само те и ти самичкия дето си на заплатка при него го тачите !

78

DO # 80

преди 12 години

ЗА ЧЕРВЕНИ МУТРИ (герб), НЕ ГЛАСУВАМ!

77

АВТЕНТИ4НО

преди 12 години

СилноДеструктивнаСтруктураОпасно вредни стари муцуни жадни за власт - това остана от "синята идея"Гласувайте си пак заедно със БСП и ДПС против ГЕРБ за политическа криза и знайте че никой вече не ви брои за партия ! Камо ли за алтернатива / дясна / на БСП !!!

76

Анонимен

преди 12 години

Тъжната истина, че във времето на прехода ние сме имали само един компетентен и със стратегия министър-председател. Само един подготвен реформатор. Един-единствен силен държавник, който степенува нещата по важност и свърши забележими неща. И това е Иван Костов, независимо дали ви харесва или не. Би било хубаво да има още на неговото ниво или още по-добри, но нямаше и още няма! Нито пожарникаря, нито хамстера, нито мадридския, Виденов, Беров,рапона. могат да бъдат дори сравнявани с него. Не го величая, само ме яд, ама много ме яд, че не само няма друго успешно управление, но дори и отхвърляме малкото, което е свършено. Беров и Виденов разсипаха държавата и комунистическите мастодонти само висяха като камък на врата на държавата. Огромни задължения - ежедневно и ежечасно.

75

Анонимен

преди 12 години

Знаеш ли какво е била Германия след края на втората световна война , само руини , има градове останали с по няколко къщи , а 1965 година е втора икономика след Щатите е не и без тяхна помощ разбира се , но германците понеже са умен и пресметлив народ дадоха възможност на Конрад Аденауер и десните да ги извадят от блатото

74

до 75

преди 12 години

За това червените го НЕНАВИЖДАТ и продължават да изливат помия в/у него!

73

Анонимен

преди 12 години

Аз пък съм готов да се обзаложа че след 100 години когато пишат за прехода от социализъм към капитализъм и пазарна икономика в учебниците ще има само неговото име за този период , колкото и да не ви се ще , защото той направи прехода другото са само подробности , които времето заличава

72

Анонимен

преди 12 години

Ще го търсите със свещичка,защото при тия и ток няма да има!

71

Alex

преди 12 години

Костов провали "десницата".

70

Костов или БСП

преди 12 години

Готов съм да се обзаложа, че Костов ще изчезне от политическия небосклон даже и преди БСП.Той в момента е политически труп -- вони около него

69

Злостер

преди 12 години

Този човек много ми напомня на "ЗлостерЧерното Влечуго"

68

Anonimen

преди 12 години

Неговата честност го превърна в марионетка на БСП и по точно на комунистическата номенклатура , тогава и при Проф беров падна най- голямото разграбване на предприятията по схемата наши фирми на входа и на изхода на държавните дружества.

67

До 37

преди 12 години

Ако говорим за честност, то от управлението през целия преход досега, Жан Виденов беше най-честен и етичен, но беше много страхлив, донякъде некадърен. Проблема беше тогава, че в БСП се бяха разцепили на две групировки : Луканов-Лилов. Тези на Луканов му пречеха и го е....ха. Те подпомогнаха задкулисно митингите на СДС и свалянето на Виденов от власт, колкото и да не ви се вярва. Иначе ако трябва да бъда обективен, аз и семейството ми се чувствахме най-добре в периодите 1997-2001 и 2005-2008

66

Дедо Гаджа

преди 12 години

До колегата от 63. Ако беше точно така, то г-н Костов щеше да е професор в някой от престижните западни университети - примерно Кембридж. Но не е така. Причините са много, но си позволявам да посоча само няколко от тях:нито един негов труд не се цитира в световната икономика;не владее западен език;управлява Б-я цели 4 години, но не успя да се наложи на европейската политическа сцена;предпочита да е тъмносин едноок сред тъмносини слепци;да си опозиционер в Б-я е най-сладко!

65

до 65 - ала бала

преди 12 години

Абе тия милиони на Костов, къде са в крайна сметка ?3 правителства го проверяваха, заканваха се, накрая да не се окаже , че всичко е пропаганда :)Че то на Бойко само хотела му в Банско струва повече от всичките авоари на Костов. За Доган да не говорим.....

64

Анонимен

преди 12 години

Аре,този още ли не е в пандиза?Сапиооооооооо..........

63

Ала-бала

преди 12 години

Ей , този драгалевския наистина е много нагъл!Най-големите кражби и разграбването на България стана при неговото управление и продължава да дава акъл.Костов не разбра ли , че загуби доверието на хората.Харчи си милионите и си мълчи.

62

ivo

преди 12 години

Вярно особенно по енергиината политика колко има да казва - ама трябва да е пред съда . Нека продъжи като казваше "Вдигаме цената на тока зашото толкова ниска няма в ЕС " да обясни като икономист сега защо трява да е толкова висока и къде отиде от никой не исканото увеличение .

61

Анонимен

преди 12 години

Речите на Станишев са пълни с манупулация, насаждане на страх, открити лъжи и измислици за опонентите. Речите на Костов са анализ на икономиката и политическият живот у нас и по света. Човек може да научи много от него, стига да може да се учи.

60

Анонимен

преди 12 години

Иванчо остава да си зададе и въпроса:"Кой ми *** в гащите?"Още 2001 год, когато си деляха и джантите с Надежда Михайлова при разцеплението на СДС,се разбра, че синята идея си заминава!От това разцепление се възползваха новите"демократи "от ГЕРБ и най смешното в случая е ,че сините *** съдействаха за приемането на ГЕРБ в ЕНП!