151

стефан

преди 12 години

ние на кризи сме свикнали. няма с какво да ни стреснете,20 години преход и мизерия,а преди това дефицит на стоки и развит социализъм. нищо не ни плаши и отчайва,единствено ако се случи нещо добро и готино не знам как ще реагираме. не сме подготвени за добро,а не сме и виждали...

150

от 1 5 3

преди 12 години

извинявам се! ОПАСЕН.

149

Анонимен

преди 12 години

В Б-я живеят пещерняци, за които живот извън пещерата е вреден и упасен.

148

Дядо Йоцо

преди 12 години

Гледам, че ЕС се разпада именно през слабите си звена, каквито са лъжливите византийци, жабарите и циганизираните испанци. Няма нужда от спасение, а от РАЗПРОДАЖБА! Китай, САЩ и останалите хиени чакат и ще дочакат. Нас никой не ни брои. Ние не съществуваме за тях, някакви си 5- 6 млн. посткомунистически ***, повечето от които не знаят къде се намират и все още чакат някой "оправител" да им каже какво да правят. Наближава краят на дните....

147

Анонимен

преди 12 години

Ревете срещу Европа? Без единна Европа ще ревете от войни. Все ми е тази. На тези, на които им стискаше вече не са в Б-я.

146

Няма анонимни

преди 12 години

Горката Ангела Хитлер,хич не и се нарежда пъзела,иска да го решава с черните и тъмно сините кубчета,но в картинката преобладават червените и розовите.

145

Анонимен

преди 12 години

Това е образа на една жена, която е изпаднала в безпомощност. Не знае от къде ще дойде помощта. Китай отказа заем. Америка не дава. Само от барон Мюнхаузен не е поискала помощ. Тя обаче знае, че без Гърция и Италия Европа, т.е. Германия няма да е същата. Има една истина - Сърбия, Беларус и Украйна в ЕС и всичко ще се управи.

144

Брут

преди 12 години

Съгласен съм с Марк! Това което трябваше да осъществят руснаците и в което вярваше прогресивното световно човечество за превъзходството и по голямите възможностите на комунизма да принудят капитализма да се съобразява с него,бе реализирано като по марксически учебник от техният по талантлив ученик Китай.

143

до УМНИК

преди 12 години

да разбирам че си безработен ?

142

Марк до Цезар

преди 12 години

139Социализмът просто фалира! И без Горби щеше да си фалира!Но Съветските комунисти, както и бгкомуноидите просто бяха едни завършени ***, за разлика от китайските комунисти!Китайските комуноиди, поне се оказаха достатъчно умни и овреме въведоха пазарната икономика при политическа диктатура!Това е бе!Социализъм и комунизмът са невъзможни!Преживяхме го! При едно мизерно ниво на стандарт, бяхме доволни и ги лъжехме, че работят, а те ни лъжеха че ни плащат!Стига марксистки идиотии!

141

За Витков!

преди 12 години

Съгласен съм с Цезар! Няма вариант в който да има неспиращ ръст и всяка система лежаща на това кредо е обречена! А колкото до предлаганата система то ако знаехме коя е по и най-добрата щяхме да сме билионери. Въпроса ,че явно капитализма в този си вид е обречен на провал, рано или късно !

140

DO #139

преди 12 години

I KAKAV SPRAVEDLIV STROY TRIABVA DA DOIDE SRED TEB?ANARHIATA ILI VASTTA NA NIZSHITE DUHOM,ILI PO VAJNO E PARVO DA GO SVALITE I SLED TOVA DA SE MISLI.AKO TI OSTANE VREME???

139

затъване

преди 12 години

Европа и света няма да излязат от кризата, те само ще затъват !!!!

138

Анонимен

преди 12 години

Зависи на германците кога ше им писне да ни хрантутят

137

цезар

преди 12 години

Преди 22гд капитализма с огромната помощ на един човек с белег на главата ликвидира социализма. То сега капитализма сам ще се ликвидира Всеки един строй си има начало и край Като почнеш от първобитно-общинния и т.н и т.н та стигнеш до днешния.Не мога да си обесня защо един строй като капитализма който се счита за най хуманния най справедливият изпада в криза.Плюс това този строй гледа по всячески начин да напада и ограбва други държави които не споделят идеала му.

136

Язе

преди 12 години

В ЕС има държави донори и държави консуматори. Ние не се знае (по точно ние не знаем) от кой сме. Но е много лесно да се разбере. Ако утре излезе правителството и каже, че се обмисля вариант БГ да напусне ЕС и НАТО ще има реакции. Ако реакциите са безразличие значи не ни е там мястото. Ако скочат и започне натиск и совалки с цел да се откажем от напускане това значи, че ония имат полза от нас. Щом е така правителството да дига мизата. Аз мисля, че ако излезем ще ни ликвидират икономически ...

135

Бай Тошо

преди 12 години

Бай ТошоСамо още 2 петилетки кураж и търпение драги съграждани, братя и сестри и тогава ще преминем от основите на капитализма към развито капиталистическо общество!На никoй няма да се налага да рови в кофите за ***, търсеики препитание. Таратор и шкембе чорба ще има за всички мънички мои и тогава живота ще бъде песен!

134

Анонимен

преди 12 години

"райските туристически кътчета у нас"хахахаха това ирония ли е?

133

Анонимен

преди 12 години

Еиии,колко са благосклонни и добронамерени тия западни държави към България за да и подпомогнат икономиката,като оповестиха кризата в Гърция пред света,за да очакваме туристически бум и да се пренасочат доходоносните им туристи към райските туристически кътчета у нас!...Мани,мани..да не дава Господ......

132

самобаламитеостанаха

преди 12 години

Не бой се Меркел като останат *** и турците в България ще видиш заплати за "бял" като в германските градове . Я виж Кадафи как плаща в злато .