82

warsmen

преди 12 години

Цецко пак го хвана амнезията. Не само, че я защитаваше ами и изигра главна роля в назначаването и :). Шуробаджинащината си е много силна сега в БГ. Както преди 1989 г.

81

багер

преди 12 години

Има разни цитати не-само на Цвъцко, но и на Рапона за това, каква реформарторка и демократка била калинката-янева. Имаше и писания на европейците, които недоумяваха от "професионализма" на избраната кандидатка, които бяха споменати от единични медии на 6-8 страница. Сега всичко се подмита и съвсем скоро, като обьалва тя ще спечели, защото цялата власт и върху съдиите вече е на Гробарите. Като не избрахте трактора да изорер тиквите, сега ще се нагледате на още много циркове, лъжи и далавери

80

До # 80

преди 12 години

Тези латински поговорки защо не ги оставиш за Правен свят или Правна мисъл; по-добре и ти да се изнесеш заедно с поговорката там. Няма да омирисваш коментарите с лафове отпреди 20 века.

79

j_tl

преди 12 години

Та този закон са го измислили юристите от НС: Смятаха,че като се гласува явно, всеки член на Съвета ще си прави сметка ,че го гледат храта и те ще знаят, че лицето Х е гласувало с "Да", а лицето Y - с "Не! Дреме им на тези от ВСС! Целта на баба Ковачева беше да се покаже, че е капацитет! Само че колегите й се смеят на напъните и хич не смятат, че познанията й в Правото са задълбочени - справка коментарите за нея от ноември миналата година в "Правен свят"!

78

i_sh

преди 12 години

какъв смисъл на явното гласуване да се търси - този начин на гласуване след като е закрепен в закона, значи просто трабва да се спазва, а ако това не се е случило - има нарушение на процедурата и то съществено. Ако трябва да се промени закона, нека това да стане, но към момента важи правилото - dura lex, sed lex /лош закон, но закон/.

77

Мери

преди 12 години

В това решение на ВАС независимо дали то касае Янева или който и да било , липсват аргументи за смисъла на явното гласуване. Целта на явното гласуване е след избора да стане ясно кой как е гласувал. И какво от това? Нарушението щеше да е съществено, ако се предвижда тайно гласуване, а се е провело явно тогава може да се каже, че някой член на ВСС при явното гласуване е гласувал под натиск. Цялата тая работа с решението на ВАС е прах в очите на слепите. Сега много наивници във форумите, та дори и съдии цвилят от кеф. Четох коментарите по това решение на ВАС в сп.Правен свят човек да плаче ли, да се кръсти ли или да се смее! Тези съдии ще се самоизядат! Дали целта на този състав не е била : Натрихме им носа на тези от ВСС! Хайде де, блажени са наивните и простодушните!

76

Жоро

преди 12 години

Не се хаби напарзно, та ти си хейтърче, което си няма хал-хабер от юрисдикция и истинските причини за такива формални решения на върховните съдилищакато това на ВАС. Все още стават такива фалове, но като започне работа като президент Плевнелиев и на мястото на М.Попова назначат енергичен министър, а леля Цуца от Плевен и Ан.Анастасов макар че са юристи най-после се досетят каква работа трябва да вършат ,така че да се разбере , че РБ е парламентарна република, а не *** в ръцете на юристи на държавна хранилка, предполагам че ще се вземат всички мерки такива опити като напр. този на ВАС за саботиране на политиката на ГЕРБ да не се случват! Само малко търпение още! Лельо Цуце, кога най-сетне ще приемете закон за изборни магистрати и такъв кметовете само два , а не шест поредни мандати да са такива?! Та те крадат повече от вас!

75

Анонимен

преди 12 години

Вярно , не я е защитавал , той дори не я и познава !

74

samo gerb

преди 12 години

za gerb st glasuvam vinagi. nai nakraq se poqvi 4itava partiq

73

do 73

преди 12 години

*** si ti,zvetanov e na4eten i po4ten muj,a ti si podloga

72

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБАРИЯ! Вожд - ББ, идеолог - Цв.Цв. и следват мухьовците неизчислими.

71

Анонимен

преди 12 години

Oпа,простака се появи!И както винаги ръси простотии!

70

Детектифф

преди 12 години

Не познавам никой, който да си е признал, че се е осрал!

69

istinata

преди 12 години

NAI-NAGLIA OT NAGLITE NA DARZAVNATA HRANILKA. TO BIVA NEKOMPETENTNOST I NEKADARNOSTA,NO VECHE PREMINAVA VSYAKAKVI GRANITZI! DARZAVATA NI SE SGROMOLYASVA PRED OCHITENI, PORADI NEMARLIVOST I BEZOCHE. POGLEDNETE KAKVO STAVA BE GOSPODA UPRAVLYAVASHTI? NAKADE NI VODITE? TRYABVA NEZABAVNA OSTAVKA I NE SAMO NA TOZI OT SNIMKATA!

68

---

преди 12 години

ЮДА !

67

Анонимен

преди 12 години

Цветанов щеще да е президента -но измислените чичковци с каскети на Яне объркаха нещата .

66

Анонимен

преди 12 години

Ти чуваш ли се... Я се разходи до Батак... Не сравнявай алчни лигльовци с главорези. Видели сме ний турско... Абе хора спрете с тоя комунизъм бе... стига сте му глозгали кокалите... Той си умря преди 20г... с Тошко... Сегашните "комунисти" са по-капиталисти и от Рокфелер. А аз си мислех, че само бабичките още се лъжат, че БСП е лява партия... Въпреки това предпочитам белите якички на БСП пред мутрите на ГЕРБ - едните само ще те оберат, а другите могат и да те поступат.

65

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБа са си мутро-комунисти!Няма какво да се лъжем...герб = бкп=бсп,дпс=дс,кгб

64

Анонимен

преди 12 години

семейната приятелка на цвък - льо!

63

до 59

преди 12 години

Ти си единствената амеба тук, която си мисли, че герберите не са комунисти. Не онанирай, а мисли!!!!