85

dedo

преди 12 години

убава работа ! аз го исках за мене, да си спретна една хижа с готина гледка!!!

84

Анонимен

преди 12 години

T.N.T

83

Бойчо

преди 12 години

Кой изобщо може да говори за историческа стойност! Някой самовлюбен ***! Това е част от общото ни минало и трябва да се пази! Ако всеки започне да руши това, което е било преди, до къде ще стигнем? Нищо не започва от нулата, затова не трябва да има крайни и реакционни нагласи!

82

kir

преди 12 години

До 81.Този *** горе няма никаква историческа стойност приятелю.Същото се отнася и за ония къв беше Георги Димитров.Но ти още си живееш в годините на комунистическата пропаганда и им вярваш и ръкопляскаш на всичко което ти кажат.

81

fsb

преди 12 години

аз пък ще даря 20 кинта за ремонта, трябва да уважаваме историята си и да ценим паметниците си. Освен това, реновиран, този паметник може да генерира много приходи от туристи... Просто днешния българин е ***, дай му да руши, да бута, да събаря, да псува... Затова и държавата ни е на този хал...И мавзолея можеше да го направят на галерия, на музей, но не сега е паркинг, типично по български....

80

Анонимен

преди 12 години

В чинията Станишев може да направи голямата нужда.

79

Анонимен

преди 12 години

a pametnika na shipka she go harizat na DPS. da go polzvat te i da go pazqt

78

до 77

преди 12 години

Не ми се навлиза в полемики и безмислени спорове.Всичко е въпрос на възпитание, на достъп до информация и до умение за поглед върху нещата като пространствени обекти, а не като плоскост с една гледна точка. Ти като искаш си гледай на нещата от собствената си гледна точка, но това в никакъв случай не доказва, че тя е правилната.

77

Анонимен

преди 12 години

Извън реалността си ти, другарю. И как точно бихме били използвани конкретно в този случай. Говориш общи приказки и дървени философии в стил "Профееееесор Вуууууучков".

76

до 73

преди 12 години

:-) Много хубаво, че има хора като теб идеалисти, за които всичко и всички се движат по ясни правила и съвестта и добрите практики определят отношението между хората и държавите. Но реалността е съвсем друга и колкото по-скоро заживееш в нея толкова по-добре.Правилата и законите по цял двят са измислени от силните, за съжаление някой е измислил и парите, от там нататък всичко в света е власт и пари и бедния и слаб в действителност може да бъде само използван, в никакъв случай подкрепен.

75

Maraba

преди 12 години

Искат да фалират БСП!:-)))Какъв подмолен план.Пъклен!*** що си го признават?!?!

74

г-н

преди 12 години

Борисов не го интересуват нито законите нито конституцията на тази държава- за всичко той решава ,единствения,неустоимия,превъзходния,най умния българин естествено след новия ни президент и той се бори да бъде пръв във всичко най интелигентен,най честен,най най най.Та вождът ни щом реши подарява без да пита никого и без да спазва законите .Пример Бузлуджа,сградата на ул.Шипка и т.н.Важното е да си прави на интересен!

73

Анонимен

преди 12 години

Наш проблем е как ще отстояваме националните си интереси. И изобщо примерите ти са крайно неудачни. Знаех си че ще тласнеш спора в тази плоскост - "бедното просекинче" и "богатия милионер". Такава радарна станция би била необходима от военно-стратегическа гледна точка и рентабилна от финансова гледна точка.

72

Томас

преди 12 години

Денонощна охрана за една комунистическа съборетина? Колко Българи имат денонощна охрана срещу *** набези?

71

Спок

преди 12 години

На снимката е последния вариант на кораба "Ентърпрайз" на на сух док, малко преди извеждането му в орбитален док!Остава да му монтират само маневрените дръстери и субпространствените маршеви двигатели!

70

до 68

преди 12 години

Да наша е ако се позоваваме на идеализма и всичко е общо. Но като бедна, малка и особено затруднена държава, без армия, без въоръжение..... доколко ще е "и наша" е въпрос на тълкуване на "големите държави" с огромни военни бюджети и власт.Как да ти го обясня най-просто ако аз съм милионер и ти си ми приятел можеш да имаш всичко от което имаш нужда, но само докато аз реша да ти го давам, защото ти си малък, беден и незначителен и ако имаш нещо, то то е по-милост или интерес...

69

Анонимен

преди 12 години

KAK DARJAVEN IMOT OTIVA V RACETE NA POLITI4ESKA PARTIQ ??

68

Анонимен

преди 12 години

Обратното е: принципно щом е на НАТО значи ще е и наша. А относно финансирането и поддръжката - ще е основно от НАТО, това е въпрос на договорености, не можем да гадаем.Естествено че при война радарните станции са първите мишени но тази е далеч от населени места все пак.

67

до 64

преди 12 години

Правилна логика, но само това.Принципно няма да е наша, понеже ще е на НАТО, както и финансирането, нашо ще е задължението за поддръжката й, което ще ни постави отново в ситуация да плащаме на някого за нещо си, което всъщност си е наше.И кой изобщо се интересува от нашето небе - никой, в случай, че стане война, по пътя на логиката дали такива станции не биха били мишена според теб.От стратегическа военна гледна точка, радарите винаги са били на прицел(има доста литература по въпроса).

66

Анонимен

преди 12 години

Махаме покрива, пълним с вода, а кулата става кула за скокове в басейн.